Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj vischni! ![]()
Prosim o radu nekoho kdo se trosku vyzna v piti… ![]()
Pritel by chtel nejaky kvalitni kubansky rum-tak mu chci udelat radost..poradte jaky mam koupit a hlavne KDE…nechci pres e-shop..poradi nekdo?
kujuuuu ![]()
Mno to doufaaamm
(sranda)jen sm chtela vedet esi treba i neco najdu v tescu…nebo takhle nekde… ![]()
Zadej si kubánský rum do Zboží a koukni se, kde jsou obchody s výdejními místy. Třeba budeš mít něco blízko ![]()
Jinak si myslím, že ho budou mít třeba v Makru.
@Bublana jop zbozi..me nenapadlo, vidis
kuju
…a kurde-fesanda (profilova fotecka) ![]()
Havana Club mají i v supermarketech.
http://cs.wikipedia.org/…/Havana_Club
Take doporucuji KRATOCHVILOVCI.CZ je to fakt super kvalita a myslim ze jsou urcite schopni vam zbozi poslat… Havana je spis konzum
Holky vsem vam moc dekuji!!!ani jsem nedoufala ze se nekdo ozve
kujuuu ![]()
Dobrý den, obnovuji dotaz. Je tu někdo kdo se vyzná v rumu?
Chci koupit příteli nějaký dobrý kvalitní rum. Děkuji za rady.
@ivulunka zalezi co povazujete za dostatecnou kvalitu. Vetsinou cim drazsi, tim lepsi my treba meli rum XO, nebo capitan morgan. Je jich dost, zalezi kolik chcete investovat. Nebo mam pocit, že někde se da objednat degustace
Nevyznam se, ale my mame radi Captain Morgan, kupujeme Spiced, tedy koreneny
Pokud chcete potesit znalce nebo milovnika rumu, tak doporucuju Pyrat, Diplomatico Reserva nebo nejaky jiny Venezuelsky. Ty jsou fajn
záleží kolik chceš investovat, pro koho to je atd. V Brně je největší výběr rumu v kubánské restauraci Havana ![]()
Děkuji moc, já teď narazila na Zacapa xo a docela mě zaujal. Měl ho někdo? Jinak cena nerozhoduje. ![]()
Pokud chcete opravdu neco extra co i kazdy nezna, doporucil bych Blue Maurithius gold, nebo Plantation 20, vynikajici jsou take Pyrat, Diplomatico, Presidento, Zacapa 23, pokud by jste chtela mlsat s nim a mate radeji sladci rumy, tak rozhodne rumy od A. H. Riise, to je spicka. Ale na takove to popijeni u krbu ci u zapadu slunce klidne i Legendario ci Capitan Bucanero. Tak rumu zdar. ![]()