Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte zkušenost s Mamo Tato Povlečení?
Přidejte zkušenost s Mamo Tato PovlečeníMne se povleceni z www.matejovsky-povleceni.cz vubec nelibi - povleceni maji se strasne divokymi barvami. Koupila jsem od nej povleceni jednou a uz se k nemu vracet nebudu. Na kvalitu si ale clovek stezovat nemuze, jen ty barvy…
Pak jsem take zkousela povleceni od firmy www.emtex.cz a je to des a hruza - povleceni jak odnekud z trznice - spatne nabarvene, po prvnim vyprani z nej koukaly nite, roztrhlo se, pri skladani nelicuji svy… Byl to darek od tchyne, takze reklamace moc nejde
Nespalte se taky!
Zkousela jsem i povleceni od www.janperi.cz - skutecne rozmery neodpovidaly popisu, barva byla o dost jina nez na obrazku…
Co naopak mohu doporucit, je povleceni od www.styltex.cz - pekne, pevne, kvalitni, nepousti barvu.
Máte někdo zkušenosti s povlečením od firmy Tibex? Je to český výrobce, často má výprodeje, opravdu solidní ceny. Ale nevím jaká kvalita. Díky
jonatanka píše:
Máte někdo zkušenosti s povlečením od firmy Tibex? Je to český výrobce, často má výprodeje, opravdu solidní ceny. Ale nevím jaká kvalita. Díky
Tibex je docela mizerný. Viděla jsem za ty ceny i horší, ale rozhodně i lepší. Například značka Dadka Vracov. To je výrobce povlečení, které prodává (krom jiných - drahých značek) výše zmíněný Styltex, nebo ho má třeba www.zenskaruka.cz.
Ano, tak to souhlas, Dadka Vracov je kvalita, teď jsem kupovala od Matějovského a také super. Jen mě zajímal Tibex, s tím nemám žádné zkušenosti a lákaly mě ty jejich ceny. Ale raději zůstanu u osvědčených značek.
Máte někdo zkušenosti s mikroplyšem nebo bavlněným saténem? Díky.
Ahoj holky,
sháním povlečení pro malou - od Ježíška dostala Feretti , ale musím říci, že jsem byla velmi zklamaná za ty peníze - kazy, mačkavé a takové tvrdé, nepodajné, blbě se žehli a do sušičky se dát nesmí
.
Pro nás mám balvněný satén od Tiby, ale jak skončili, tak jsem přišla o zdroj a bohužel už nic stejně dobrého ba lepšího sehnat nemohu. A hodně lidí, co používá Tibu, tak Matějovského kritizuje, že to není vůbec ono.
Dostali jsme jako svatební dar bavlněný satén od Scanquilt a taky to není vůbec ono..
Boxiško- bavlněný satén je super, ale Matějovský zdaleka nedosahuje takové kvality jako Tiba ![]()
Prosím, není tu náhodou někdo, kdo ví, kde sehnat Tibu???
Martooni mám dotaz - bavlněný satén se nemusí žehlit? a nestudí? není to takový ten klouzavý? fakt nemám zkušenosti tak se ptám.
Jinak bych řekla že kvalitní je opravdu Dadka Vracov, tak to zkus omrknout v kamenném obchodě, mně třeba daly u nás prodavačky povlečení „omakat“ a fakt jsem byla překvapená z rozdílu matějovský vs. dadka vracov. Dadka má i e-shop.
A jinak Tiba je v úpadku, tak jejich produkty již asi neseženeš.
Jonatanko moc děkuju, zkusím tu Dadku „omakat“ ![]()
Já vím, Tiba je v konkurzu již několik let, ale ještě se daly sehnat skladové zásoby, teď už je ale bohužel sehnat nemohu.. právě, že jsem slyšela, že Matějovský zase tak dobrý není (v porovnání s Tibou). Strašně mě to štve, nechápu, že zkrachovali, někde jsem slyšela, že se výroba přesunula do Německa pro tamní trh ![]()
Nene, právě, že bavlněný satén je úžasný - v létě chladí, v zimě hřeje, je hrozně příjemný, neklouže, není to ten klouzavý typický satén. A žehlit se nemusí, krásně se na šňůře vyvěsí ![]()
Příspěvek upraven 27.12.11 v 23:06
Jinak Dadka nemá tolik vzorů, ale kvalita je opravdu na vysoké úrovni.
Já právě nemám žádné povlečení z bavlněného saténu, ale už po něm pokukuji delší dobu. Zatím používám v zimě flanel a přes léto krep. Jedno flanelové mám od Matějovského je fajn, byla jsem z něj nadšená, ale pak jsem měla možnost porovnat s Dadkou a je to jak v reklamě - rozdíl jasně vidíte ![]()
Také jsem si oblíbila bavlněný satén. Jinak povlečení nenakupujte v supermarketech nebo na tržnicích. Kvalita je opravdu nevalná a gramáž proklatě nízká. Aspoň 160g/m2 je fajn. Radši se podívejte do kvalitní metráže.
Příspěvek upraven 23.02.18 v 16:41
Prosím, poraďte materiál, který není potřeba žehlit - vyjma krepu. Ty různé bavlněné satény v nežehlivé úpravě - skutečně to není pomačkané?
Já bavlněný satén nežehlím, peru na 400 otáček a krásně se mi povlečení vyvěsí.. ale samozřejmě, po použití je povlečení trochu pomačkané ![]()
zrovna včera jsem objednávala u firmy Matějovský povlečení pro rodiče, koukala jsem na něj v obchodě a vypadá super a na netu mají mnohem lepší ceny
http://www.matejovsky-povleceni.cz/…vleceni.html