Kvalitní povlečení

5021
7.3.09 21:59

Kvalitní povlečení

Milé maminky,
ráda bych nakoupila nové povlečení, tady u nás na maloměstě výběr nula, tak chci přes net.Ale už mockrát jsem se spálila a nebyla spokojená s kvalitou.Tak chci poprosit o konkrétní dobré zkušenosti a nějaký šikovný odkaz na pěkné a kvalitní povlečení, a když mě to úplně nezruinuje, tak to bude ideální. :wink:
Děkuju moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mamo Tato Povlečení?

Přidejte zkušenost s Mamo Tato Povlečení
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
7.3.09 22:03

My přešli na malé polštáře a máme povlečení IKEA. Spokojenost - jen jedno dětské máme křivě ušité, přitom to bylo to dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
7.3.09 22:07

Jsem naprosto spokojená s Matějovským:
http://www.matejovsky-povleceni.cz/
Máme flanelové celá rodina, vypadá pořád jako nové, krásně hřeje, doprava i komunikace byla bez problémů. Jen se nedá platit převodem, pouze dobírkou, ale dobírkovné není žádná velká částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.09 22:13

Zkusila jsem e-shop www.postylka.cz a taky spokojenost - na velkou postel i detskou postylku, vyber velky, kvalita supr, dodani rychle a ceny priznive :-)
Martina

• Citovat
  • Upravit
1100
7.3.09 22:24

hlasuju za Matějovského, kupovala jsem ségře ke 30ti nám ty flanelové tulipány. Dobírka v pohodě - pán ještě předem volal na mobil kdy přesně přijede.
Jinak my si ujíždíme na damašku od Scanquilt.....hmmmmmm
Ale škrobit to - to je teda jak ve středověku :roll: :wink:
Jo a Lesi - tak to dětské z IKEA máme taky křivě ušité :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.3.09 22:33
ivusha píše:Ale škrobit to - to je teda jak ve středověku :roll: :wink:
Jo a Lesi - tak to dětské z IKEA máme taky křivě ušité :?

Tak teda škorobené taky můžu, jenže si ho neužiju, bo neškrobím a co mám sůšu ani nežehlím…

Které máte křivé? My tohle:
http://www.ikea.com/…64293_S3.jpg

Holky mají ještě jiné, to je v pohodě. A v pohodě jsou i miminkovské… Jen tohle jedno a štve mě to fest…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
7.3.09 22:38

A proč ho nejdeš, Lesi, reklamovat? V Ikea jsou velmi vstřícní. V nejhorším se domluv na reklamacích, kup si nové, s novým dokladem jim dej to staré a vrátí ti peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.3.09 22:40

Lesi hledala jsem ho na stránkách a už ho nevedou…asi protože bylo křivé? :lol:
Damašek škrobím, ale nežehlím bo je to 200×240 a to teda bych rozkládala nevímkde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.3.09 22:47
makina píše:
A proč ho nejdeš, Lesi, reklamovat? V Ikea jsou velmi vstřícní. V nejhorším se domluv na reklamacích, kup si nové, s novým dokladem jim dej to staré a vrátí ti peníze.

Já vím, ale byl to vánoční dárek - takže je nejspíš přešiju. IKEA reklamace máme zmáknuté…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
7.3.09 22:48

Lesi: Já mám to samý a taky křivý, byla jsem i reklamovat a vyměnili mi ho za jiný křivý, to už mi došla síla k další reklamaci. :D :D

Pro malýho mám Ikeu a jinak Scanquilt - vyhovuje mi, že mají normální polštáře 70*90.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.3.09 22:59

Ahoj, tak já mám dobrou zkušenost s povlečením www.elavi.cz , www.kojenecke nebo již zmiňovaným Matějovským. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.3.09 23:03
zaneth píše:
Lesi: Já mám to samý a taky křivý, byla jsem i reklamovat a vyměnili mi ho za jiný křivý, to už mi došla síla k další reklamaci. :D :DPro malýho mám Ikeu a jinak Scanquilt - vyhovuje mi, že mají normální polštáře 70*90.

My koupili Adli postel z výprodeje v IKEA, už ji nevedou, jeli jsme původně pro jinou a tuhle zrovna přivezli do slev, líbila se nám, je hodně variabilní, byla na ni velká sleva a tak jsme ji vzli sakumprásk celou. Včetne matrace, peřin, povlečení i záclonky pod ní - vše z výstavy za super ceny…
No a pak jsme šili (s manželem, to byla super akce) holkám polštáře z peří a udělali jsme je v IKEA rozměru, když už bylo povlečení, žejo? A když jsme je vyzkoušeli, zjistili jsme, že nám náramně vyhovují. Tak jsme si je pořídili i pro nás a jsme hodně spokojení. Líp se nám na těch malých polštářích spí.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.3.09 07:34

Já nakupuju povlečení tady http://www.zaclony.cz/…/unset=true/ a spokojenost! Dodávka rychlá, skvělá komunikace a kvalita taky super!
Jo a ještě je dobrý Matějvský, odkaz tu už je, ale pro jistotu http://www.matejovsky-povleceni.cz/
Taky mám hodně povlečení z Quelle, ale teď už to není co to bývalo a i ty ceny jsou vyšší :roll: :roll: :roll:
Bráchovi jsem kupovala v Magnetu a taky celkem dobré!

Je toho spousta, záleží jakou máš představu!

• Citovat
  • Upravit
5021
8.3.09 08:36

Páni, to je paráda, ani jsem nečekala tolik reakcí…
Děkuju moc, Ikea mě vůbec nenapadla, přitom tam jezdíme relativně často…A koukla jsem na Matějovský a zjistila jsem, že Vašík má od nich povlečení s krtkem (kdysi vánoční dárek od našich) a je fakt, že to je téměř nesmrtelné…Já nevěděla, odkud ho tenkrát naši kupovali.Tak teď už to vím. :wink:
Moc děkuju, okouknu všechny odkazy a dám vědět, co jsem vybrala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
16.12.10 10:07

povlečení

diskuze je starší tak se ptám znovu…kde koupit na netu kvalitní povlečení?kde jste koupili a byli spokojeni?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí