Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminky,
ráda bych nakoupila nové povlečení, tady u nás na maloměstě výběr nula, tak chci přes net.Ale už mockrát jsem se spálila a nebyla spokojená s kvalitou.Tak chci poprosit o konkrétní dobré zkušenosti a nějaký šikovný odkaz na pěkné a kvalitní povlečení, a když mě to úplně nezruinuje, tak to bude ideální. ![]()
Děkuju moc…
Máte zkušenost s Mamo Tato Povlečení?
Přidejte zkušenost s Mamo Tato PovlečeníMy přešli na malé polštáře a máme povlečení IKEA. Spokojenost - jen jedno dětské máme křivě ušité, přitom to bylo to dražší…
Jsem naprosto spokojená s Matějovským:
http://www.matejovsky-povleceni.cz/
Máme flanelové celá rodina, vypadá pořád jako nové, krásně hřeje, doprava i komunikace byla bez problémů. Jen se nedá platit převodem, pouze dobírkou, ale dobírkovné není žádná velká částka.
Zkusila jsem e-shop www.postylka.cz a taky spokojenost - na velkou postel i detskou postylku, vyber velky, kvalita supr, dodani rychle a ceny priznive ![]()
Martina
hlasuju za Matějovského, kupovala jsem ségře ke 30ti nám ty flanelové tulipány. Dobírka v pohodě - pán ještě předem volal na mobil kdy přesně přijede.
Jinak my si ujíždíme na damašku od Scanquilt.....hmmmmmm
Ale škrobit to - to je teda jak ve středověku
![]()
Jo a Lesi - tak to dětské z IKEA máme taky křivě ušité ![]()
ivusha píše:Ale škrobit to - to je teda jak ve středověku![]()
Jo a Lesi - tak to dětské z IKEA máme taky křivě ušité
Tak teda škorobené taky můžu, jenže si ho neužiju, bo neškrobím a co mám sůšu ani nežehlím…
Které máte křivé? My tohle:
http://www.ikea.com/…64293_S3.jpg
Holky mají ještě jiné, to je v pohodě. A v pohodě jsou i miminkovské… Jen tohle jedno a štve mě to fest…
L.
A proč ho nejdeš, Lesi, reklamovat? V Ikea jsou velmi vstřícní. V nejhorším se domluv na reklamacích, kup si nové, s novým dokladem jim dej to staré a vrátí ti peníze.
Lesi hledala jsem ho na stránkách a už ho nevedou…asi protože bylo křivé? ![]()
Damašek škrobím, ale nežehlím bo je to 200×240 a to teda bych rozkládala nevímkde.
makina píše:
A proč ho nejdeš, Lesi, reklamovat? V Ikea jsou velmi vstřícní. V nejhorším se domluv na reklamacích, kup si nové, s novým dokladem jim dej to staré a vrátí ti peníze.
Já vím, ale byl to vánoční dárek - takže je nejspíš přešiju. IKEA reklamace máme zmáknuté…
L.
Lesi: Já mám to samý a taky křivý, byla jsem i reklamovat a vyměnili mi ho za jiný křivý, to už mi došla síla k další reklamaci.
![]()
Pro malýho mám Ikeu a jinak Scanquilt - vyhovuje mi, že mají normální polštáře 70*90.
Ahoj, tak já mám dobrou zkušenost s povlečením www.elavi.cz , www.kojenecke nebo již zmiňovaným Matějovským. M.
zaneth píše:
Lesi: Já mám to samý a taky křivý, byla jsem i reklamovat a vyměnili mi ho za jiný křivý, to už mi došla síla k další reklamaci.![]()
Pro malýho mám Ikeu a jinak Scanquilt - vyhovuje mi, že mají normální polštáře 70*90.
My koupili Adli postel z výprodeje v IKEA, už ji nevedou, jeli jsme původně pro jinou a tuhle zrovna přivezli do slev, líbila se nám, je hodně variabilní, byla na ni velká sleva a tak jsme ji vzli sakumprásk celou. Včetne matrace, peřin, povlečení i záclonky pod ní - vše z výstavy za super ceny…
No a pak jsme šili (s manželem, to byla super akce) holkám polštáře z peří a udělali jsme je v IKEA rozměru, když už bylo povlečení, žejo? A když jsme je vyzkoušeli, zjistili jsme, že nám náramně vyhovují. Tak jsme si je pořídili i pro nás a jsme hodně spokojení. Líp se nám na těch malých polštářích spí.
L.
Já nakupuju povlečení tady http://www.zaclony.cz/…/unset=true/ a spokojenost! Dodávka rychlá, skvělá komunikace a kvalita taky super!
Jo a ještě je dobrý Matějvský, odkaz tu už je, ale pro jistotu http://www.matejovsky-povleceni.cz/
Taky mám hodně povlečení z Quelle, ale teď už to není co to bývalo a i ty ceny jsou vyšší
![]()
Bráchovi jsem kupovala v Magnetu a taky celkem dobré!
Je toho spousta, záleží jakou máš představu!
Páni, to je paráda, ani jsem nečekala tolik reakcí…
Děkuju moc, Ikea mě vůbec nenapadla, přitom tam jezdíme relativně často…A koukla jsem na Matějovský a zjistila jsem, že Vašík má od nich povlečení s krtkem (kdysi vánoční dárek od našich) a je fakt, že to je téměř nesmrtelné…Já nevěděla, odkud ho tenkrát naši kupovali.Tak teď už to vím. ![]()
Moc děkuju, okouknu všechny odkazy a dám vědět, co jsem vybrala. ![]()
diskuze je starší tak se ptám znovu…kde koupit na netu kvalitní povlečení?kde jste koupili a byli spokojeni?? ![]()