Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte zkušenost s Mamo Tato Povlečení?
Přidejte zkušenost s Mamo Tato PovlečeníJá jsem zrovna minulý týden kupovala povlečení od Veby, nežehlivá úprava damašku, je suprové.
@jonatanka Taky si chci po přestavbě ložnice pořídit damašek od Veby, moc se těším
Dřív jsem občas pořídila u Matějovského, dneska si obvykle nechám poslat povlečení z praktik textilu. Naposled třeba flanelové povlečení Mají výběr jak vzorů typů (flanel, damašek, krep atd.), kvalita i cena ucházející.
Holky, všimla jsem si, že zmiňujete Dadku - mám s ní velmi špatné zkušenosti. Jednak s kvalitou zboží a jdenak s chování k zákazníkovi. Reklamovala jsem povlečení snad půl roku, neustále jsem si ho posílali poštou za nemalé peníze tam a zpět, než uznali svou chybu a peníze mi vrátili ![]()
Doporucuji Jysk, povleceni je kvalitni a maji stale pekne slevy ![]()
¨souhlasím s holkama - jednoznačně Matějovský! Odkaz holky vkládaly ![]()
Čus,
nemáte někdo zkušenost s povlečením Bugatti?? Jak je silné a tak, hlavně mě zajímá kvalita tohoto povlečení?
Díky
Nejlepší je pro mě Veba ta má opravdu kvalitní povlečení a pevné. Teď ještě přemýšlím o Dareé Náchod
@jannda Tak to mě překvapilo, zrovna jsem si od Dadky chtěla objednat další povlečení…
Zatím jsem měla pouze pozitivní zkušenosti.
Koupil jsme si damašek a nic moc kvalita, opravdu dost tenké, damašek z Veby fakt úplně někde jinde, ale záleží na materiálu, neříkám, že vše je v Datce šptné třeba prostěradla jersey jsou super. Jiné povlečení nevím jelikož se mi nelíbí jejich vzory
Tak to Bugatti materiál nic moc byla to bavlna renforce a tvrdá. Obrázek moc nesedí. Jinak co se mě týká, jsme hodně náročný na povlečení až moc bych řekl. Ještě zkusím Dareé Náchod, paní mi pošle kousky látek, ale co se týká vzorů žádná sláva. Tak snad něco seženu.
Po použití je pomačkané. Vlastně je to docela zbytečnost to žehlit, ale nemůžu si pomoct