Kvasinky a snažení o mimi

1087
12.10.10 09:40

kvasinky a snažení o mimi

Ahoj,
mám poslední 3 dny problém s občasným svěděním stydkých pysků (nejspíš přemnožení kvasinek). Normálně bych to vyřešila Jemazolem, ale s přítelem se snažíme o mimi. Může to nějak ovlivnit snažení? Jestli se i přes tento problém můžeme tulit :hug: a je možný, zda je nějaká šance že se mimi uhnizdí? Mooooc prosím o radu!

Děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2573
12.10.10 09:49

Možná zkus výplach Rosalin, ten ti určitě neuškodí. Pokud by to přetrvávalo budeš muset k Dr., protože některé kvasinky opravdu můžou bránit těhu (alespoň tak mi to říkal Dr.) a výplachem je nevyléčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.10.10 09:52

Co se dáv lékárně volně koupit na kvasinkovou infekci, čas od času s tím mám problém od porodu. Od Dr jsem dostala takové globule, které se zavádí do pochvy, ale ty jsou asi na recept. Nemáte někdo typ, co pomáhá a je volně prodejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.10.10 09:57
pTRE
Petruska píše:
Možná zkus výplach Rosalin, ten ti určitě neuškodí. Pokud by to přetrvávalo budeš muset k Dr., protože některé kvasinky opravdu můžou bránit těhu (alespoň tak mi to říkal Dr.) a výplachem je nevyléčíš.

Děkuji za radu, Rosalin mám doma, ala když si dělám výplach, tak mě to začne pálit a pak to přestane. Je to normální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
12.10.10 09:58

já měla teď taky kvasinky, dostala jsem taky globule a na „doléčení“, protože jsm měla stále větší výtok (ale nesvědivý) mi Dr. doporučil Rosalin výplach. Musím říct, že výborný. I lékárnice ho doporučovala a chválila.
V návodu je psaný, že je doporučován po porodu na oplachování poporodních ran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
12.10.10 09:59

Páji tak to budeš muset k Dr. :think: , přeji ať se pak brzy zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.10.10 09:59
surovka píše:
Co se dáv lékárně volně koupit na kvasinkovou infekci, čas od času s tím mám problém od porodu. Od Dr jsem dostala takové globule, které se zavádí do pochvy, ale ty jsou asi na recept. Nemáte někdo typ, co pomáhá a je volně prodejné?

Já mám dobrou zkušenost s mastí Jemazol, která se zavádí do pochvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.10.10 10:02

Když to přijde, sáhnu po Canestenu. Tablety na zavádění+mastička. Prodává se i jako combipack. Silná jednorázovka Canesten 1.
Nebo Gyno Pevaryl, na výběr je toho dost, stačí zadat do vyhledávače.
Omezit cukr ve všech podobách.
Ale na vymizení dlouhodobějších potíží zabere spíš změna životního stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.10.10 10:02

Petruska, snad jednou budou na testíku // mám dlouhý cykly, tak to čekání je nekonečný :-( Děkuj za podporu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.10.10 10:05

Ta mast je Jenamazol, ne Jemazol:-)

A vždycky je potřeba mazat těma mastičkama i partnera!

Paja01 píše:
pTRE
Petruska píše:
Děkuji za radu, Rosalin mám doma, ala když si dělám výplach, tak mě to začne pálit a pak to přestane. Je to normální? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.10.10 10:35

V prvním trimestru jsem se mazala kvůli kvasinkám Fungicidinem (hm, myslím, že se to tak jmenovalo). Nevím, jestli je na předpis nebo i volně. A jinak pomáhá i bílý živý jogurt, nanést přímo tam=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
12.10.10 10:40

Já mám osvědčený Candilac, je dražší ale funguje. Mám kvasinky hodně často, hlavně když sním sladké … ale dávám si na teď do dobrůtky pozor. Jinak kvasinky mění prostředí v pochvě, tudíž je omezená schopnost početí … ale přitom zase kamarádka otěhotněla taky za zánětu. Asi zálěží jaké typy bakterií se nachází uvnitř :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.10.10 11:21

Linda, tak jestli já to taky nemám po sladkým. Začala jsem poslední dobou hodně jíst čokoládu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.10.10 11:22

Pipet, ten jogurt vyzkouším, přeci jenom bude šetrnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.10.10 11:48

Tak ho dej z obou konců - orálně i vaginálně:-) Prostě cpát se lactobacilama. Hodně se doporučuje přírodně kysané zelí, ale jenom jíst:-)

Paja01 píše:
Pipet, ten jogurt vyzkouším, přeci jenom bude šetrnější :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí