Květák a nadýmání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6928
7.8.13 16:58

@Petinaa Nám květák neudělal nic! A to malá trpí hodně břichobolem :(! Ale nenadýmal ani mě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
7.8.13 17:07

Květák jsem začala dítěti dávat poměrně brzo a dávám ho často, malá ho snáší dobře, přestože má poměrně křehkou trávicí soustavu. Přidávám fenykl - zlepší se tak trávení. Já sama ho jím podle jihofrancouzských zvyklostí i syrový namočený v oliváči nebo v tapanádě. Je to dobrota, trochu nadýmá, to ano, ale většinou mi hned pomůže degasin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
7.8.13 18:18

Květák jsem jedla normálně, ale stejně tak i čočku a fazole, kluka bolelo břicho i po týdnu půstu :roll:, jídlo vůbec nemělo vliv, prubni to a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1368
27.4.23 17:57

Obžalovaný kvetak

Dobrý den, jak dítěti dát obžalovaný květák. My si ho chceme usmazit. A malý když bude jsi něco co nevypadá stejně tak to nebude chtít. Mám mu to udělat v troubě ve strouhaného nebo by přežil jednou smažené? Je mu 15m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
27.4.23 18:02

Jednou by to přežil.
Může se udělat jen v mouce
Vynechat vejce
Vařený
V těstíčku
Placky
Mozeček
Já dělám třeba jen s kuskusem a vejcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.4.23 18:18

Zalezi, z ceho je obzalovany :mrgreen: Sorry, nemohla jsem si pomoct.
Jako smazene ideal neni, ale prezije. Od roka mi deti jedi co my. Nesmazim denne, dokonce ani tydenne, spis tak mesicne :mrgreen: takze se z toho nehroutim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.4.23 18:28

Někde jsem četla, aby květák nenadýmal vařit bez pukličky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
27.4.23 18:57

Jednou to přežije, taky sem ho ted dala 15 měsíční, hodně sem z toho vysala ten tuk do ubrousku :D stejně do toho 2× kousla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44528
27.4.23 18:59

Udělala bych v troubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10101
27.4.23 19:26

Já dělám květák v troubě, nechce se mi s tím smažit. Ale děti obalované věci stejně hodně dlouho nejedly (starší nejí obalované smažené dodneška), takže když už se k něčemu takovému dostaly, tak trojobal oloupaly a snědly vnitřek. Takže když jsme měli s mužem chuť na smažený květák, tak děcka dostala vařený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
28.4.23 11:06

Obžalovaný :lol:
Já osobně bych udělala takhle málému dítěti v troubě, ale věřím, že by to moje holky v 15. měsících nejedly.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 11:51

@lucynka25 trojobal a do trouby? A nevíte na jak dlouho to dělat, aby to vejcee bylo hotové. Diky

• Citovat
  • Upravit
80451
28.4.23 11:53
@Jahru píše:
Já dělám květák v troubě, nechce se mi s tím smažit. Ale děti obalované věci stejně hodně dlouho nejedly (starší nejí obalované smažené dodneška), takže když už se k něčemu takovému dostaly, tak trojobal oloupaly a snědly vnitřek. Takže když jsme měli s mužem chuť na smažený květák, tak děcka dostala vařený :mrgreen:

moje dcera zase oloupe to smažené a sní, vnitřek nechává - dobře by se doplňovaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
28.4.23 12:28
@Anonymní píše:
@lucynka25 trojobal a do trouby? A nevíte na jak dlouho to dělat, aby to vejcee bylo hotové. Diky

koukni třeba TADY ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1368
28.4.23 12:35

@lucynka25 dekuju. To bude nejlepší obžalovaný kvetak :mrgreen: ale napíšou zda ho předtím předvarit, ale vzhledem k délce pečení asi ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí