Květák a nadýmání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Petinaa Nám květák neudělal nic! A to malá trpí hodně břichobolem
! Ale nenadýmal ani mě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Květák jsem začala dítěti dávat poměrně brzo a dávám ho často, malá ho snáší dobře, přestože má poměrně křehkou trávicí soustavu. Přidávám fenykl - zlepší se tak trávení. Já sama ho jím podle jihofrancouzských zvyklostí i syrový namočený v oliváči nebo v tapanádě. Je to dobrota, trochu nadýmá, to ano, ale většinou mi hned pomůže degasin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Květák jsem jedla normálně, ale stejně tak i čočku a fazole, kluka bolelo břicho i po týdnu půstu
, jídlo vůbec nemělo vliv, prubni to a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obžalovaný kvetak
Dobrý den, jak dítěti dát obžalovaný květák. My si ho chceme usmazit. A malý když bude jsi něco co nevypadá stejně tak to nebude chtít. Mám mu to udělat v troubě ve strouhaného nebo by přežil jednou smažené? Je mu 15m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou by to přežil.
Může se udělat jen v mouce
Vynechat vejce
Vařený
V těstíčku
Placky
Mozeček
Já dělám třeba jen s kuskusem a vejcem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi, z ceho je obzalovany
Sorry, nemohla jsem si pomoct.
Jako smazene ideal neni, ale prezije. Od roka mi deti jedi co my. Nesmazim denne, dokonce ani tydenne, spis tak mesicne
takze se z toho nehroutim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou to přežije, taky sem ho ted dala 15 měsíční, hodně sem z toho vysala ten tuk do ubrousku
stejně do toho 2× kousla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám květák v troubě, nechce se mi s tím smažit. Ale děti obalované věci stejně hodně dlouho nejedly (starší nejí obalované smažené dodneška), takže když už se k něčemu takovému dostaly, tak trojobal oloupaly a snědly vnitřek. Takže když jsme měli s mužem chuť na smažený květák, tak děcka dostala vařený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obžalovaný ![]()
Já osobně bych udělala takhle málému dítěti v troubě, ale věřím, že by to moje holky v 15. měsících nejedly.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 trojobal a do trouby? A nevíte na jak dlouho to dělat, aby to vejcee bylo hotové. Diky
- Citovat
- Upravit
@Jahru píše:
Já dělám květák v troubě, nechce se mi s tím smažit. Ale děti obalované věci stejně hodně dlouho nejedly (starší nejí obalované smažené dodneška), takže když už se k něčemu takovému dostaly, tak trojobal oloupaly a snědly vnitřek. Takže když jsme měli s mužem chuť na smažený květák, tak děcka dostala vařený
moje dcera zase oloupe to smažené a sní, vnitřek nechává - dobře by se doplňovaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@lucynka25 trojobal a do trouby? A nevíte na jak dlouho to dělat, aby to vejcee bylo hotové. Diky
koukni třeba TADY ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 dekuju. To bude nejlepší obžalovaný kvetak
ale napíšou zda ho předtím předvarit, ale vzhledem k délce pečení asi ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit