Nechce polykat jídlo – 2,5letý
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nechce polykat jídlo
Syn 2,5 roku už 2. den nechce polykat jídlo. Hlad má… jídlo dá do pusy, rozžvejká ho a pak ho nechce spolknout, do teď i tvrdil, že ho to nebolí a když přišel tatínek z práce, tak se mu „svěřil“, že ho to bolí v krku když polyká. Může to být příznak nějaké nemoci a jak do něj dostat nějaké jídlo, aby neměl chudinka hlad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Může mít angínu, dceru taky bolelo v krku a nechtěla polykat. Dávali jsme jí přesnídávky, bramborou kaši atd, prostě něco, co lehce spolkne. Ale určitě bych zašla k doktorce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja osobne bych s tou doktorkou jeste pockala,us mu nabidnout tady uz zminovanej jogurt,presnidavecku,mlcko,cokoliv co se nemusi zvejkat:)nejspis opravdu pocatek nejake nemoci,nebo si s tebou pekne hraje:)drzim palecky:)
- Citovat
- Upravit
Já bych pár dní počkala, příčina může být úplně banální - třeba jeden dva afty v pusince…
Takhle malé dítě nedokáže s jistotou rozlišit, kde přesně ho bolí.
Ale pokud se to nezlepší, tak v pátek bych to doktorce taky šla ukázat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý mi nechtěl v roce nic jíst, tak jsme šli k doktorce a měl v puse i v krku hnisavé afty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom případě má moje malá angínu od narození. Nedá mi to, abych tu nenapsala, protože zrovna hledám radu co s malou, když nechce polykat, ale u nás to není angínou.
Malá má 19 měsíců a není schopná spolknout ani jogurt, chleba si nechává rozpustit na jazyku (bez kurky) a z obědů žije jen z polívek a ty má taky problémy sníst. Spolkne šťávu a zbytek z polívky drží v puse na jazyku, hledí na mě a za chvíli řve. Moje nervy
. Jo a mlíko madam pít nebude v žádné formě a jediný co má ráda nebo co jí, je ovoce. Takže nevím z čeho žije, ze vzduchu. Zajímavé, že jablko pokousat a spolknout umí. Bohužel už jsme došli do stádia, že chytnu nerva hned jak ji vidím s plnou a pootevřenou pusou. Takže nervujem obě. A to má všechny zuby!
Mám pocit, že už to nezvládám.
- Citovat
- Upravit