Poradna duly
Jana Čurdová
petruš - týjo,tak ke korunce jsem se ještě nedopracovala,to čekávám po těhotenství ![]()
a co se týče manžela, tak to ho naprosto chápu, víš jak omluva bolí?
ze mě jí manžel vyloudí zcela výjimečně
takže s těmi tvrdohlavými býky, holky nevím, nevím ![]()
Boriska píše:
zdravím holky, žižo - tys informátorka na 1!
taky držím palce dnešním kontrolkám
se nedivím, že tu je tolik komentářů kecky jedny,takže některé zákonitě nestíháme
Já jsem jen opsala info z nástěnky od Jahůdky
![]()
No jo ale manžel je Ryba a já taky…akorát na něj to moc nesedí, spíš bych ho viděla na berana nebo býka jak píšeš. Jestlion si nezměnil datum narození
![]()
No já už mám korunky dvě, mám hrozně špatný zuby, sice poměrně hezký ale hrozně se mi kazej. Moje ségra třeba má zase hrozně šeredný a křivý zuby ale má snad jednu plombu za život, to bude tím že má jinýho otce
![]()
Jo a víte co mi říkal do telefonu…no nejenže se posral ten notebook, ale on mu kolabuje i telefon…ježíš ten ježíšek fakt asi zbankrotuje ![]()
Dobré ráno holky. Tak dnes screening, ale až o 13:00, tak to tu musím nejako vydržať, ty jo, ja mám bobky…
Holky máte krásne pupíky, aj ja už chcem taký, u mňa furt nič
![]()
Viky, domček je nádherný. Je mojim snom v takom bývať. Viem, že na tých starostiach okolo toho nie je čo závidieť, ale je to proste nádhera a ešte len bude, keď to dokončíte.
Teda ja kočiar ešte vobec neriešim, ja som taký debil, mám desný strach a aj darčeky, čo sme dostali som schovala, aby som ich nemala na očiach… Ale sľúbila som si, že až dnes všetko dobre dopadne, už sa budem iba tešiť a budem aj tie darčeky prijímať bez strachu ![]()
Krásny deň všetkým ![]()
No a keď už ste začali o tých znameniach, tak ja som blíženec, priateľ je blíženec a podľa TP by aj mimino malo byť blíženec… To sa z toho poserieme, alebo sa všetci navzájom pozabíjame
![]()
market128 píše:
Petruš kočko,
ty určitě budeš vědět…je ta tříkolka vhodná i do terénů? Polní a lesní cesty apod. Já počítám, že k nám do šumavských hvozdů budu potřebovat něco pevnýho…
MARKET, já bych trojkolku do terénu nedoporučovala, je to nstabilní. Rději čtyřkolku s velkými kolečky.
kocunka píše:
tak jo,je super.. teď řešíme jakou barvu.. Měly by jste pro kluka červenou?
Kámoška měla na kluka červenou. Někdo řekne, že je to holčičí, ale chlapi taky nosí červenou bundu..
No Silvi teda to budete dobře rozpolcená rodina ![]()
No nám jestli se podaří mimi taky blíženec a k tomu dvě ryby a jeden lev, no nevím taky mi to moc nejde dohromady ![]()
Bude to mazec. I když s Adámkem to máme docea sehraný, já jsem ryba v ascendentu lva a Adam to má obráceně ![]()
PETRUCHA píše:
Jo a cortina i peg perego mají velkou korbu pro mimi…já mám zkušenost takovou že Adam se stejně i do té velké ve čtyřech měsících nevešel, měli jsme bebecar a ten měl jednu z největších co jsem viděla…a navíc tam ani nechtěl být protože neviděl ven. Je teda fakt že jsem ho měla na zimu takže problém byl hlavně fusak a navíc Adam byl hroznej dlouhán.
My měli korbu 100 cm dlouhou a stejně v 9-ti měsících šla malá do golfáče. Byl menší, skladnější… A to je červnová.
Jahůdko ono je to spíš o naučení se s tím kočárkem manipulovat, ona je ta trojkolka sice trošek nestabilnější ale zase mnohem lehčí a lépe ovladatelná v terénu. Ono jak komu se líp s čím jezdí, já mám zkušenosti z obojím a mě se líp v terénu u nás na chalupě a to jsou krpály jak… jezdilo s tou trojkolkou. Ale teda jezdila jsem tam s Jané a to je fakt ultralehkej kočárek.
Jahůdko co jste měli za kočárek? Ty jo metr dlohá korba tak to je luxus.
Boriska píše:
petruš - týjo,tak ke korunce jsem se ještě nedopracovala,to čekávám po těhotenství
a co se týče manžela, tak to ho naprosto chápu, víš jak omluva bolí?![]()
ze mě jí manžel vyloudí zcela výjimečně
takže s těmi tvrdohlavými býky, holky nevím, nevím
BORISKO, já mám doma tvrdohlavého Býka a je to občas na zabití.
PETRUCHA píše:
No jo ale manžel je Ryba a já taky…akorát na něj to moc nesedí, spíš bych ho viděla na berana nebo býka jak píšeš. Jestlion si nezměnil datum narození![]()
No já už mám korunky dvě, mám hrozně špatný zuby, sice poměrně hezký ale hrozně se mi kazej. Moje ségra třeba má zase hrozně šeredný a křivý zuby ale má snad jednu plombu za život, to bude tím že má jinýho otce![]()
![]()
Já jsem taky Ryba
.