Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
10.11.09 08:03

petruš - týjo,tak ke korunce jsem se ještě nedopracovala,to čekávám po těhotenství :roll:
a co se týče manžela, tak to ho naprosto chápu, víš jak omluva bolí? :lol: :oops: ze mě jí manžel vyloudí zcela výjimečně :wink: takže s těmi tvrdohlavými býky, holky nevím, nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
10.11.09 08:15
Boriska píše:
zdravím holky, žižo - tys informátorka na 1! :potlesk:
taky držím palce dnešním kontrolkám :palec:
se nedivím, že tu je tolik komentářů kecky jedny :mrgreen:,takže některé zákonitě nestíháme :lol:

Já jsem jen opsala info z nástěnky od Jahůdky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 08:15

No jo ale manžel je Ryba a já taky…akorát na něj to moc nesedí, spíš bych ho viděla na berana nebo býka jak píšeš. Jestlion si nezměnil datum narození :lol: :lol:
No já už mám korunky dvě, mám hrozně špatný zuby, sice poměrně hezký ale hrozně se mi kazej. Moje ségra třeba má zase hrozně šeredný a křivý zuby ale má snad jednu plombu za život, to bude tím že má jinýho otce :mrgreen: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 08:17

Jo a víte co mi říkal do telefonu…no nejenže se posral ten notebook, ale on mu kolabuje i telefon…ježíš ten ježíšek fakt asi zbankrotuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.11.09 08:18

Dobré ráno holky. Tak dnes screening, ale až o 13:00, tak to tu musím nejako vydržať, ty jo, ja mám bobky…
Holky máte krásne pupíky, aj ja už chcem taký, u mňa furt nič :-P :lol:
Viky, domček je nádherný. Je mojim snom v takom bývať. Viem, že na tých starostiach okolo toho nie je čo závidieť, ale je to proste nádhera a ešte len bude, keď to dokončíte.
Teda ja kočiar ešte vobec neriešim, ja som taký debil, mám desný strach a aj darčeky, čo sme dostali som schovala, aby som ich nemala na očiach… Ale sľúbila som si, že až dnes všetko dobre dopadne, už sa budem iba tešiť a budem aj tie darčeky prijímať bez strachu :mrgreen:
Krásny deň všetkým :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.11.09 08:20

No a keď už ste začali o tých znameniach, tak ja som blíženec, priateľ je blíženec a podľa TP by aj mimino malo byť blíženec… To sa z toho poserieme, alebo sa všetci navzájom pozabíjame :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.09 08:23
market128 píše:
Petruš kočko,
ty určitě budeš vědět…je ta tříkolka vhodná i do terénů? Polní a lesní cesty apod. Já počítám, že k nám do šumavských hvozdů budu potřebovat něco pevnýho… :think:

MARKET, já bych trojkolku do terénu nedoporučovala, je to nstabilní. Rději čtyřkolku s velkými kolečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.09 08:25
kocunka píše:
tak jo,je super.. teď řešíme jakou barvu.. Měly by jste pro kluka červenou?

Kámoška měla na kluka červenou. Někdo řekne, že je to holčičí, ale chlapi taky nosí červenou bundu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 08:26

No Silvi teda to budete dobře rozpolcená rodina :lol:
No nám jestli se podaří mimi taky blíženec a k tomu dvě ryby a jeden lev, no nevím taky mi to moc nejde dohromady :nevim:
Bude to mazec. I když s Adámkem to máme docea sehraný, já jsem ryba v ascendentu lva a Adam to má obráceně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.09 08:26
PETRUCHA píše:
Jo a cortina i peg perego mají velkou korbu pro mimi…já mám zkušenost takovou že Adam se stejně i do té velké ve čtyřech měsících nevešel, měli jsme bebecar a ten měl jednu z největších co jsem viděla…a navíc tam ani nechtěl být protože neviděl ven. Je teda fakt že jsem ho měla na zimu takže problém byl hlavně fusak a navíc Adam byl hroznej dlouhán.

My měli korbu 100 cm dlouhou a stejně v 9-ti měsících šla malá do golfáče. Byl menší, skladnější… A to je červnová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 08:30

Jahůdko ono je to spíš o naučení se s tím kočárkem manipulovat, ona je ta trojkolka sice trošek nestabilnější ale zase mnohem lehčí a lépe ovladatelná v terénu. Ono jak komu se líp s čím jezdí, já mám zkušenosti z obojím a mě se líp v terénu u nás na chalupě a to jsou krpály jak… jezdilo s tou trojkolkou. Ale teda jezdila jsem tam s Jané a to je fakt ultralehkej kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 08:37

Jahůdko co jste měli za kočárek? Ty jo metr dlohá korba tak to je luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.09 08:45
Boriska píše:
petruš - týjo,tak ke korunce jsem se ještě nedopracovala,to čekávám po těhotenství :roll:
a co se týče manžela, tak to ho naprosto chápu, víš jak omluva bolí? :lol: :oops: ze mě jí manžel vyloudí zcela výjimečně :wink: takže s těmi tvrdohlavými býky, holky nevím, nevím :mrgreen:

BORISKO, já mám doma tvrdohlavého Býka a je to občas na zabití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.09 08:46
PETRUCHA píše:
No jo ale manžel je Ryba a já taky…akorát na něj to moc nesedí, spíš bych ho viděla na berana nebo býka jak píšeš. Jestlion si nezměnil datum narození :lol: :lol:
No já už mám korunky dvě, mám hrozně špatný zuby, sice poměrně hezký ale hrozně se mi kazej. Moje ségra třeba má zase hrozně šeredný a křivý zuby ale má snad jednu plombu za život, to bude tím že má jinýho otce :mrgreen: :-) :-)

Já jsem taky Ryba :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 08:48

Jahůdko: březnová nebo únorová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...