Poradna duly
Jana Čurdová
Jasan jahůdko…tak tam ty recepty pošli a my si je podle potřeby kdyžtak stáhnem.
kdo to psal o té smaženici???? Nééééééééé tu tak miluju a smažený houbový řízky chjo
VIKI, na cokoliv. Třeba tam hodím ty recepty a kdo chce, tak si je stáhne. Nemusím je posílat jednotlivě a shánět vaše emaily.
Já teda houby taky nee..ráda je sbírám, ale pak svůj úlovek ráda předám ostatním.
Holky, můžu mít takovej intimější dotaz? ..jak jste na tom se sexem teď v těhu?..nějaká změna? Případně jaká - k lepšímu, horšímu?
Já jsem na tom totiž bídně. Měla jsem vždy sex ráda, ale teď mě to nějak nebere..až na včerejšek(to byla nějaká vyjímka ![]()
Jestli se ptám blbě, tak se omlouvám a neodpovídejte.
ten email je dobrý nápad ![]()
kobli- já na sex nemám chuť v podstatě vůbec, což může být ovlivněno i tím, že vím, že bychom neměli, prozatím mi dal dr. zákaz ![]()
Kobli,taky bída.. dřív jsme se milovali pravidelně a těď nějak ani nemám chuť.. Chudák Péťa.. ![]()
Jéé..tak to jste mě uklidnily..
My taky moc nemůžem..doktorka říkala, že jen velmi jemně a opatrně..a stejně když už k tomu jednou za 14 dní dojde, tak si to neužiju, páč mám v hlavě jen mimi..a strach, aby jsme mu neublížili.