Poradna duly
Jana Čurdová
U nás je taky zákaz takže všechny možný jiný způsoby, ten můj by furt chtěl ![]()
A já taky nemám chuť, teď už se to trošku zlepšuje ale stejně nemůžem tak to neřeším.
I když teď už pomalu si myslím že bysme mohli když už je první trimestr skoro za náma. Zeptám se mudry.
Jahůdko pitomej dotaz ale já nějak nemůžu přijít na to jak si přečtu SZ?
Posledním online jsem to poslala na SZ. Další pošlu během dne.
Jinak tam v podvečer, až malá bude na cvíču, hodím nějaké info o miminech, co jsem si postahovla jako prvorodička.
Alespoň se nebudete doma nudit. ![]()
No ono mi to píše když na to kliknu že se musím přihlásit, ale já přihlášená jsem…tak to nechápu…
Jinak, nevyšťouraly jste někde na netu, nebo nemáte daný dohromady nějaký seznámek, vecí co se šiknou nakoupit pro mimi aby jsme byly v květnu připravené a neplašily na poslední chvilku. Já jsem strašněj pakouš a nějak to neumím dát dohromady ![]()
Tak to zkus otevřít v nové záložce. Třeba máš něco v nastavení nebo tak.
Viktorie píše:
Jinak, nevyšťouraly jste někde na netu, nebo nemáte daný dohromady nějaký seznámek, vecí co se šiknou nakoupit pro mimi aby jsme byly v květnu připravené a neplašily na poslední chvilku. Já jsem strašněj pakouš a nějak to neumím dát dohromady
Mám.
V podvečer stačí?
Tak ja som asi nejaká divná
Ja sex teda možem, jediné, čo ma omezuje je únava. Sexujeme asi tak 3× za týždeň. Samozrejme v tej hlave mám nejaký psychický blok a trochu strach, či to nemože uškodiť, ale mne sex nikdo nezakázal ![]()
Petru přihlaš se znovu, mne to taky občas vyhodí z přihlášení a vůbec nevím proč
Já se zkusila odhlásit a znovu přihlásit a nefunguje to stejně…
Jahůdko supeeer budu Ti moc vděčná
jasan že vydržím, vše budu řešit až po Vánocích… nejspíš
PETRUCHA píše:
Já se zkusila odhlásit a znovu přihlásit a nefunguje to stejně…
no to je teda kepl