Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9819
10.11.09 14:57

Holky, hlásim návrat z NT a všetko je OK :-D
Máme už 8 cm i s nožičkama, bolo to krásne, mávalo nám a mrskalo sebou. Som dojatá :lol:
Holky mám otázočku, ja som podľa PM 12+4 ale podĺa UTZ už 13+2. Ja neviem čo to znamená. PM som mala 14.8. a k oplodneniu došlo najskor (prvý sex po PM) dňa 22.8, tak teraz neviem. Skor k tomu predsa dojst nemohlo :nevim: Tak prečo už som 13+2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 14:58

Čau ženy,
tak se hlásím z konrtoly doma…tak mi přece jenom udělala ultrazvuk, byla to děsná prdel…ten malej raubíř je děsnej divoch, on se celou dobu odrážel nožičkama od dělohy a skákal jak pominutej, takže ani změřit ho pořádně nemohla. Takže asi má 6,5 cm a má se až moc čile k světu, prej tak divoký zvíře už dlouho neviděla, no to mám pěkný vyhlídky :zed:
Další zpráva je že mám hrozně moc bílkoviny v moči a už mě chtěla poslat do rizikový poradny ve špitále, tak jsem to ukecala aspoň do příště že se uvidí, měla jsem strašně koncentrovanou moč, tak mám hooodně pít. Snad se to nezvrhne k nějaký preeklampsii, tlak mám zatím dobrej, tak aspoň tak.
Mám průkazku a výsledky krve na NT, akorát nevím co co znamená. Potřebuju najít na netu nějakou tabulku, já jí někde viděla ale nevím kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
10.11.09 15:01

Silvi super :dance: :dance: :dance: gratuluju!!! :lol: No znamená to že miminko pořádně roste, holt se mu u Tebe dobře daří :-) Neřeš a raduj se. Z UTZ je ten TT podle velikosti a Tvoje mimi je už na 13+2 a to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
10.11.09 15:02

Petrucho taky super…no to je normálně divočák :lol: počkej si užiješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 15:03

Silvi to vůbec neřeš, asi je prostě jen trošek větší…hlavně že je všecko ok…
Jen se ti asi posune termín porodu. I když mě řekla sestra že mám termín určenej podle poslední MS na 10.5. a na moji námitku že mám mimíska mladšího polde ultrazvuku řekla že je to jedno. Tak a teď vůbec nevím kdy mám vlastně rodit. Aby mi to pak nechtěli vyvolávat…to jako nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
10.11.09 15:05

Holky gratuluju k úspěšným kontrolám ;-)

Petruu: to teda budeš mít divocha :-) Ta naša bobula se žačala mrskat až když sme do něj (do ní - bože už abych věděla to pohlaví) šťouchli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.11.09 15:20

Holky, Ďakujem. Ja som strašne šťastná, konečne tomu verím :lol: :mrgreen:
Ja len, že mi sme s partnerom spolu fakt krátko a ozvali sa v ňom pochybnosti… Otehotnela som po prvom sexu s tým, že som ukončila starý vzťah a začala nový. PM som dostala 14.8 a potom som už s bývalým nič nemala až s mojím novým. Ja mu neklamem. Ja som si proste istá, holt tí chlapi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 15:25

Aha Silvi…vysvětli mu že mimi je prostě jen větší, já to tak měla u Adámka taky, pořád byl o týden napřed, ač jsem věděla že nemohl vzniknout dřív, protože žádnej sex předtím nebyl, manžel byl čtyři dni v práci a předtím nic nebylo od menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.11.09 15:43

Už som mu to vysvetlila, vravel, že je v kľude, tak snáď :lol: Nehnevám sa na neho, predsa len to bol šok pre všetkých, no mohol by mi viac veriť, ale asi sa to dá trochu chápať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 15:51

Silvi určitě se to dá chápat, je fakt že on ti do hlavy nevidí a nemůže vědět jestli mluvíš pravdu…neber si to špatně, ale když je taková situace tak je prostě člověk trochu asi paranoidní…já být v jeho kůži tak bych byla taky asi dost podezřívavá, já jsem taková trochu dost žárlivka.
Zase na druhou stranu si musí uvědomit že jsi těhu a nenervovat tě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.11.09 15:58

Jo a podľa UTZ mám TP už 16.5, takže to vypadá na býka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.11.09 15:58

Petru, inak Tebe tiež gratulujem k úspešnej kontrole :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 16:03

Jj tobě taky gratulace…já jsem hrozně zvědavá na ten čtvrtek…jdu taky na NT a mám tady před sebou papír s výsledky z krve a nevím co znamenají…nevíš jaký hodnoty jsi tam měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.11.09 16:07

Mám to pred sebou:
Biochem. vyšetření:
PAAP-A: 0,95 mIU/ml=0,51 MoM
F3hCG: 67,00 ng/ml=1,17 MoM

Neviem, čo to znamená, ale povedali mi, že bez UTZ to aj tak moc veľkú váhu nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.11.09 16:10

Aha tak to nebudu zbytečně študovat…já mám ty nějaký nižší než ty…a kolik že ti je roků? Oni tam řeší myslím i věk a snad i váhu. Tak se to asi nedá srovnávat. Tak s musím počkat do čtvrtka. Ale i tak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí