Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, hlásim návrat z NT a všetko je OK ![]()
Máme už 8 cm i s nožičkama, bolo to krásne, mávalo nám a mrskalo sebou. Som dojatá ![]()
Holky mám otázočku, ja som podľa PM 12+4 ale podĺa UTZ už 13+2. Ja neviem čo to znamená. PM som mala 14.8. a k oplodneniu došlo najskor (prvý sex po PM) dňa 22.8, tak teraz neviem. Skor k tomu predsa dojst nemohlo
Tak prečo už som 13+2?
Čau ženy,
tak se hlásím z konrtoly doma…tak mi přece jenom udělala ultrazvuk, byla to děsná prdel…ten malej raubíř je děsnej divoch, on se celou dobu odrážel nožičkama od dělohy a skákal jak pominutej, takže ani změřit ho pořádně nemohla. Takže asi má 6,5 cm a má se až moc čile k světu, prej tak divoký zvíře už dlouho neviděla, no to mám pěkný vyhlídky ![]()
Další zpráva je že mám hrozně moc bílkoviny v moči a už mě chtěla poslat do rizikový poradny ve špitále, tak jsem to ukecala aspoň do příště že se uvidí, měla jsem strašně koncentrovanou moč, tak mám hooodně pít. Snad se to nezvrhne k nějaký preeklampsii, tlak mám zatím dobrej, tak aspoň tak.
Mám průkazku a výsledky krve na NT, akorát nevím co co znamená. Potřebuju najít na netu nějakou tabulku, já jí někde viděla ale nevím kde.
Silvi super
gratuluju!!!
No znamená to že miminko pořádně roste, holt se mu u Tebe dobře daří
Neřeš a raduj se. Z UTZ je ten TT podle velikosti a Tvoje mimi je už na 13+2 a to je super
Petrucho taky super…no to je normálně divočák
počkej si užiješ ![]()
Silvi to vůbec neřeš, asi je prostě jen trošek větší…hlavně že je všecko ok…
Jen se ti asi posune termín porodu. I když mě řekla sestra že mám termín určenej podle poslední MS na 10.5. a na moji námitku že mám mimíska mladšího polde ultrazvuku řekla že je to jedno. Tak a teď vůbec nevím kdy mám vlastně rodit. Aby mi to pak nechtěli vyvolávat…to jako nee
Holky gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
Petruu: to teda budeš mít divocha
Ta naša bobula se žačala mrskat až když sme do něj (do ní - bože už abych věděla to pohlaví) šťouchli
![]()
Holky, Ďakujem. Ja som strašne šťastná, konečne tomu verím
![]()
Ja len, že mi sme s partnerom spolu fakt krátko a ozvali sa v ňom pochybnosti… Otehotnela som po prvom sexu s tým, že som ukončila starý vzťah a začala nový. PM som dostala 14.8 a potom som už s bývalým nič nemala až s mojím novým. Ja mu neklamem. Ja som si proste istá, holt tí chlapi ![]()
Aha Silvi…vysvětli mu že mimi je prostě jen větší, já to tak měla u Adámka taky, pořád byl o týden napřed, ač jsem věděla že nemohl vzniknout dřív, protože žádnej sex předtím nebyl, manžel byl čtyři dni v práci a předtím nic nebylo od menstruace.
Už som mu to vysvetlila, vravel, že je v kľude, tak snáď
Nehnevám sa na neho, predsa len to bol šok pre všetkých, no mohol by mi viac veriť, ale asi sa to dá trochu chápať
Silvi určitě se to dá chápat, je fakt že on ti do hlavy nevidí a nemůže vědět jestli mluvíš pravdu…neber si to špatně, ale když je taková situace tak je prostě člověk trochu asi paranoidní…já být v jeho kůži tak bych byla taky asi dost podezřívavá, já jsem taková trochu dost žárlivka.
Zase na druhou stranu si musí uvědomit že jsi těhu a nenervovat tě…
Jj tobě taky gratulace…já jsem hrozně zvědavá na ten čtvrtek…jdu taky na NT a mám tady před sebou papír s výsledky z krve a nevím co znamenají…nevíš jaký hodnoty jsi tam měla ty?
Mám to pred sebou:
Biochem. vyšetření:
PAAP-A: 0,95 mIU/ml=0,51 MoM
F3hCG: 67,00 ng/ml=1,17 MoM
Neviem, čo to znamená, ale povedali mi, že bez UTZ to aj tak moc veľkú váhu nemá ![]()
Aha tak to nebudu zbytečně študovat…já mám ty nějaký nižší než ty…a kolik že ti je roků? Oni tam řeší myslím i věk a snad i váhu. Tak se to asi nedá srovnávat. Tak s musím počkat do čtvrtka. Ale i tak díky