Poradna duly
Jana Čurdová
RYBY, když jsem přemýšlela nad designem pokojíčku, tak jsem byla zásadně proti modernímu Bořkovi, Teletubbies apod. Krteček je věčn.
Teď zrovna, když je malá pryč, jdu domalovat travičku. ![]()
Příspěvek upraven 10.11.09 v 17:18
RyB měla jsem to samé už několikrát, normálně mne to vždycky sejme, že musím být chvilku předkloněná a nemůžu se narovnat.
Vítám nové kočky
se rozrůstáme to je super.
Jinak jdu se kouknout na tu paní chytrou jak psala RB, já s monitorem dechu taky neváhám, ať to stojí co to stojí!!!! Jo a RyB chůvička s kamerou už existuje ![]()
Ahoj nové těhulky! Vítám vás tu..a přeji pěkné těhulkování. A taky diskutování:-)
Sdělte nám něco o sobě..jsem zvědavá ![]()
Bobiska píše:
Krteček je jistota, to povlečení jsem koupila nedávno. Můžu se zeptat odkud jsou ty velké samolepky na zeď?
Můžeš.
Ty jsem malova sama. Ty malé nad policemi jsou pěnové dekorace.
Carrinka píše:
Ahoj Květinky, můžu se k Vám přidat?Jsem 13+0, termín mám 18.5.2010 a čekám dvojčátka
CARRINKO, vítej.
Viktorie píše:
RyB měla jsem to samé už několikrát, normálně mne to vždycky sejme, že musím být chvilku předkloněná a nemůžu se narovnat.Vítám nové kočky
Jinak jdu se kouknout na tu paní chytrou jak psala RB, já s monitorem dechu taky neváhám, ať to stojí co to stojí!!!! Jo a RyB chůvička s kamerou už existujese rozrůstáme to je super.
To jsem ráda, že v tom nejsem sama, né že bych to komukoliv přála..je to fakt dooost nepříjemný, Richard mě teď u toho viděl a už chtěl jet do nemocnice ![]()
Jáj chůvička s kamerou fakt je? To sem neměla vědět
už nikdy neuvidím pořad v televizi ![]()
Jahůdko - to jsi fakt malovala? Vypadá to super, já mám sice školu s uměleckým zaměřením ale nevím jestli bych si na to troufla..právě sháním velké samolepky ![]()
Děkuji za uvítání.
Je mi 32, jsem z úrodné Hané, vdaná, podruhé těhotná a TP mi posunuli z původního 20.5. dle PM na 10.5. podle UTZ. Už přes měsíc na neschopence, nejdřív kvůli špinění, to se ztratilo, ale mám téměř neustálé hrozné bolesti v podbřišku, celodenní nevolnosti a šílené nechutenství (zhubla jsem 2 kg). Trošku se to ale v posledním týdnu lepší.
Jahůdko máš můj obdiv, promiň, že jsem si myslela, že jsou to samolepky ![]()
to je pí… pardon že jsem vulgární
ale nasmála jsem se. Holky fakt je dobrý do toho investovat, když se něco stane bude už pozdě a jak psala že jsme všichni přežili když to naši neměli… no můj bráška nepřežil, zemřel ve dvou měsících. Kdyby byl ten monitor tenkrát.....
kocunka píše:
holky,vy už budete mít všechny pokojíčky???
no, na konci dubna možná
zatím je tam vymalováno a děsněj ale fakt otřesnej bordel ![]()