Poradna duly
Jana Čurdová
Viki: Víš co, děsně se mi líbí ABC Design 4-Tec, byla jsem do něj zamilovaná na první pohled, ale po ozkoušení to byla tragédie…ten co mám teď vybranej je úplně ta nejhorší varianta, co jsem si původně myslela, že bych nikdy nemohla mít…nakonec z těch levných vypadá ještě trochu k světu…každopádně mě ty kočárky děsně zklamaly
![]()
Je to tento jinak teda, za 4.000,–-
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/showimage.htm?…
Příspěvek upraven 10.11.09 v 13:10
Kocu - stojí 9.500,§ celá trojkombinace + taška + pumpička na kola (moskytiéru a pláštěnku musíš dokoupit.
Rybko - já vím, s fusakem úpočítám… i tak myslím, že bychom do ledna mohli v korbě vydržet… pak už to bude na sporťáku, ale do lehu ho sklopím jednou rukou a má polohovatelnou jak hlavovou tak bederní část, takže pohoda. Třeba se Bíleček sekne a budem jezdit ve sporťáku od podzimu, co já vím. ![]()
Jahůdko - šikulka, děkujuuu
Viky - jako je to mazec, já bych tam strávila mládí, vzhledem k tom, že jsem ještě miminko neměla a ani teď nikomu nevozila byla jsem děsně překvapená jaký moderní vozítka ty naši raubíři mají… a co teprve Ondra, měla jsi ho vidět
Myslím, že bude vozit rád ![]()
To je hezký, že bude vozit
to my budeme potřebovat pořádnýho teréňáka
tady do těch bohem zapomenutých končin.
RYBY, pozor na to, ale kočárky Tako jsou šíleně těžké a syšela jsem, že i jsou to celkem šmejdy.
Jahůdka píše:
RYBY, pozor na to, ale kočárky Tako jsou šíleně těžké a syšela jsem, že i jsou to celkem šmejdy.
Já taky, ale měla jsem možnost si u kámošky ozkoušet a byl vynikající, teda tenhle, nevím jak ostatní…jakože já právě už prdím na to, že někdo tvrdí že je to šmejd, páč všechny moje kámošky mají drahý kočárky a všechny je minimálně jednou reklamovaly
takže podělat se může i ten drahej no…těžší tenhle je, ale já ho nikam nemusím tahat, takže to mi nevadí ![]()
Mě každopádně s prominutím nasraly všechny kočárky, takže toto je můj poslední výběr a šmitec
![]()
Jinak já měla trojkombinaci a stejně jsem sporťák nepoužívala. Malá šla z hlubokého rovnou do golfáče.
Viky - tam bydlí moje kamarádka (jmenuje se Brdičková a staví domek v Mníšku pod Brdy)
![]()
Brdičková v Mníšku pod Brdy
to je super, to je kousek od nás. My jsme blíž k Plzni.