Poradna duly
Jana Čurdová
Taky se přidávám s gratulací Marcis… Hlavně hooodně zdravíčka tobě i mimísku ![]()
Jo tak už vím kdo jde ještě ve čtvrtek na NT…Carrinka…ahooj, v kolik jdeš?
No, koukam, ze se to tady rozrusta a zase je popsano 100 stran, ja ani nemam cas docitat, tak Vas jen zdravim
i novacky!!
Opravdu plodnej mesic, ten srpen, no jo, dovoleny, teploucko a tak… ![]()
Vy si tu stejne tak kecate spolu, takze ja se budu jen tak prubezne hlasit a asi se zapojovat moc nebudu ![]()
![]()
ahojky Veru… hele tak to neblazni… ja jsem si zvykla jak vzdy tak jako zakoncujes den dlooouhym vzkazikem
![]()
Jo jinak s monitorem dechu, my ho meli, teda mame, Nanny, ale jen do kosiku na spani, takze do 4 mesicu, malej sel do sveho pokojicku koncem 4.mesice, do velke postylky, takze uz jsme ho nedavali ![]()
A mnohem lip se nam spalo, my se navzajem hrozne rusime a hlavne kdyz je on s nama v pokoji, tak na nas furt cumi a blbe spi
a jak se probudi, uz nezabere a blbne ![]()
Petru já jdu v 13.15hod… vůbec nevím, jak dlouho to trvá… potřebuju ještě po tom stihnout svou obvoďačku, aby mi dala razítko do průkazky…
Někde jsem četla, že to trvá 15min, jinde zase 30-45min… takže 2 mimi by mohli trvat až hoďku a půl… ufff
Carrinko já si myslím že to záleží na tom jak moc tam budou mimísci blbnout…oni aby je změřili tak potřebují aby byli v klidu, no a jestli ti tam budou tancovat tak jako dneska mě ten můj divoch tak to tam hoďku budeš určitě. Tak pak hned dej vědět jak jste dopadli.
Verunko co to tady na nás zkoušíš ty potvůrko jedna…jen hezky povídej a přeháněj a ne že budeš jen šmírovat
![]()
Filad, no prave, ja mam pocit, ze tady vzdycky o pulnoci neco nasmolim, stejne to nikdo necte
a pak se tu pokeca 10 stranek
minimalne
a ja se nemam v podstate jak zapojit ![]()
A hlavne neprozivam tolik ty kocarky a ruzny veci, pac uz to mam podruhy, pozor, to neni jako ze se nekomu smeju
, naprosto to chapu a vidim svuj seznam a) veci do porodnice b) veci na mimino c) veci co udelat, nez porodim, co jsem mela predtim
Ted spis resim Domcu a mimco tak nejak „nevnimam“ ![]()
Ale moc se tesime a az se narodi, tak se treba zase vic zapojim do diskuze o prdikach a kojeni
ale to bude zase jeste min casu nez ted, ze jo
![]()
SZ jsem vyřídila, seznámek jsem doplnila. Jinak na emailu stále čekám na rozšíření velikosti schránky a hned tam pak pošlu další várku. Tak vydržať. ![]()
To je desny Jahudko co? Proste sice me bricho taha a tak, ale resim malyho, ma alergii, ted nemocnej, furt ho taham, abych ho zabavila a na gynde jsem si rekla o fotku z UTZ, abych mela aspon neco jako pro mimco
a nemela vycitky, ze ho zanedbavam
![]()
Hele a tys posilala ty emaily? Mas skvely prijmeni, to je moje oblibeny slovo „nuchnat“ a „nuchat“
fakt ![]()
Jahůdko pošli mi prosím to přihlášení na společný mail na můj mail petruchab@gmail.com
mě furt ty SZ nefachaj, admin na tom pracuje…
Jsem nějaká přepracovaná, jdu spinkat…už na ten poč nevidím…dobrou