Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1317
11.11.09 09:48

No to mi taky někdo říkal. Asi budu muset u mamči nafasovat nějaké kompoty. Ještě mi říkali, že pomáhá sklenice vlažné vody. To jsem zkusila a málem jsem se poblila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 09:48

teda ja mam z toho zitrka takovyho nerva, ze se mi chce i kadit… tak to je lepsi nez projimadlo kurna :lol: :lol: a najednou je po zacpe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 09:51

Pimpi oni tam píšou že se to může dát i do pití, tak jsem říkala že si to nasypu normálně do vody a než to stihne nabobtnat tak to vypiju a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 09:52

Filad tak vidíš aspoň jeden problém ti odpad, prostě až půjdeš na kontrolu tak se vždycky potento :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.11.09 09:53

ten Lepicol je prý fakt dobrý, můj taťka těhotný není a jí ho furt :-) Já naštěstí už problémy nemám, to jen na začátku :-) Snažím se jíst všechno a tak nějak to funguje. Ale zase hrozně, ale hrozně brkám :oops: :oops: Jak starý chlap a nedá se to zastavit :oops:

Příspěvek upraven 11.11.09 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.11.09 09:53

filad - já to mám stejně, očekávám, že před zítřkem ještě dnes půjdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 09:54

Hele Peti nepsala jsi to ty s tim NT kdysi ze s plnym mocakem to jde vsechno lip videt? si ted nejsem jista nekdo o tom neco psal … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
11.11.09 09:54

Nooo, tak jsem to stejně všechno nedočetla, páč jsem musela ještě něconě jiného někde jinde :wink:

Akorát vím, že Marcis slaví tak se přidávám do fronty a taky gratuluji :kytka: a ještě jednou, abych měla fóra pro příště :kytka: :wink:

Jo a u Pimpi jsem se teda musela smát :lol: vůbec né tý toxoplazmóze (i když kočko myslím, že je to v pohodě, holky tady psaly, že je možné to prodělat a nevědět o tom… na mimču by se to nemělo projevit) Ale spíš jsem se tlemila jak jsi popisovala, že to že nemáš HIV a syfilis si tak nějak předpokládala… :lol:

No a Boris - jako ještě že je manžel takhle tolerantní… já jsem s těma prdíkama jak větrná elektrárna! Fakt. Na zácpu netrpím, ale nadmutá jsem většinou k večeru jako balon a to potom i dooost bolí.

Filad - vy to s tou porodkou máte horší (v Práglu) já prostě přijedu a rodím a jestli ne tak uviděj!

Ha volal šéf… možná si jdu pro smlouvu tak zatím… držte palce! Je to magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.11.09 09:55

fila -já si myslím, že hodně záleží na tom, jak má kdo tlustou břišní stěnu, mě o čůrání nikdo nic neříkal :nevim: ale psalo se to tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.11.09 09:55
Papaya píše:
Nooo, tak jsem to stejně všechno nedočetla, páč jsem musela ještě něconě jiného někde jinde :wink:

Akorát vím, že Marcis slaví tak se přidávám do fronty a taky gratuluji :kytka: a ještě jednou, abych měla fóra pro příště :kytka: :wink:

Děkuju :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 09:56

Borisko, tak aspon si nepripadam blbe :lol: :lol:
Je prosim te chtela jsem se te zeptat… kdyby mi na malou uznali ted ZTP, jak to pak probiha v pripade, ze bych si zazadala o prispevek na peci? Probehla by ta zadost zjednodusene tedy na zaklade jiz nejakeho papiru? Myslim to tak, jestli uz by pak nebyly nutne nejake papiry a zjistovani stavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.11.09 09:56

papayo - palec dřím :palec: , s tou větnou elektrárnou to mám podobně :roll:

pimpi - já prodělal toxoplasmósu jako děcko, vůbec o tom nevím, zjistilo se to, když mi dělali testy před IVF, tak jsem čuměla jak puk, hlavně že už se nemusíme bát :wink:

a na marcis nemůžu zapomenout!taky gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 09:57

No s tím plným močákem to psala myslím Papapya ale už slyšela jsem to teď od někoho že je to tak, že když ti dělají uktrazvuk vaginálně tak je plný močák na závadu, není přes něj zdola vidět mimi, ale jak ti dělají normálně přes bříško tak je to právě velký plus, je to lépe vidět. Takže asi teda zítra pokud to vydržím, půjdu s plným močákem a kdyby náhodou dělali vaginální tak se skočím vyčůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
11.11.09 09:58

Holky, s tým plným močákem… Včera ako mi dr priložila na brucho „tú ve“ prehlásila: „teda vám sa chce ale čúrať“ a ja na to, že som niekde počula, že je to lepšie s plným močákem a ona, že to nie je treba, že s týmito prístrojmi aké majú. Takže holky, hlaven netrpte, mne včera pekne mačkala brucho a až ma to bolelo. Keď som odchádzala tak mi povedala „a bežte sa vyčúrať“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 09:59

Pap, drzim pesti… doufam, ze tu smlouvu dostanes!!!!
Jinak muj manza chudak kdyz prijede tak musi trpet mym neskonale uzasnym smradkem… a on mi vzdycky shovivave rika: ja te miluju i s prdikama, mne to nesmrdi (no ja kdyz se cejtim tak si rikam, jak to se mnou muze vydrzet) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí