Poradna duly
Jana Čurdová
Normálně v obchodě, já to teda měla v tom prenatal boxu co dostanete od doktorky když dostáváte průkazku. Byl tam vzorek, ale jinak jsem to viděla u nás v Intersparu že to normálně prodávají. Je to taková žlutá pixla kulatá.
Carrinka to ma mezi tema foteckama, ten obsah toho kufricku…
Mě tak jen napadlo jestli Borisce a Carince dali dvě ty krabice když čekají dvojmo
![]()
petruš - já beztak nedostanu nic, když ještě nemám ani průkazku a kulové dvojmo, kdo myslí na 2 děti, nikdo ![]()
Borisko nevěš hlavu, já už průkazku mám a od doktorky jsem nic nedostala.
Chudák Adámek má z toho trauma, já běžela honem na záchod a on za mnou a když to viděl tak se rozbrečel, brouček můj malej…
borisko určitě ti teď při nejbližší ko průkazku dají. A ten box možná taky, ono asi jak kterej doktor. Ono to jsou stejně samý blbiny v tý krabici. Jen letáčky nějakej časák o mimi a vzorky krému. A navíc v porodnici určitě dostaneš taky, já ho teda dostala, a tam byly docela užitečný vzorečky různých mastiček na všechno možný, takže jsme to odzkoušeli co nám nejvíc vyhovuje a pak to šli koupit.
Ahojky těhulky
Vás dočíst, to je hrůza a to jsem tu byla naposled večer.
Liky: 4× za noc chodíš na malou?..to bych se asi zbláznila..obtěžuje mě, že musím chodit jednou. ![]()
Marcis: taky se přidávám ke gratulacím a přeji vše nejlepší, hlavně pohodové těhulkování a
ZDRAVÍ ![]()
Pimpi: buď ráda, že už máš protilátky proti toxo.
My máme zrovna přiotráveného kocoura nějakým jedem
..asi na potkany..Dneska za ním jedu..je chudák totálně apatickej a vůbec nežere. Tak snad se s tím popere, páč kdyby umřel, tak bych to asi nesla hodně těžce..Jen bych řvala a řvala. ![]()
Petru: co se týče zácpy, tak mě trápila asi 14 dní..i přes to, že se denně cpu velkým množstvím ovoce a zeleniny a piju jak o závod, tak stolice byla velmi tuhá a šlo to špatně.. Ale nějak to samo odeznělo-možná je to tím, že nalačno vypiju sklenici vlažné vody. Taky jsem slyšela, že je dobrý vzít si malou lžicku olivového oleje..prohání prej dokonale.
Marcis: s tím brkáním jsem na tom stejně..přítel se na mě dívá, jak na největší hovádko na světě ![]()
A ohledně prdů
- jsem s přítelem něco přes pět let a prdnout jsem si před ním dovolila asi až před dvouma rokama. Bylo mě hrozně trapně.. No a teď se kolikrát nestačí divit, co ze mě leze
![]()
Petru: to je brouček ten tvůj Adámek:-)
Zrovna dneska ráno jsme v posteli s přítelem přemýšleli, nad klučičím jénem..jsme úplně v nouzi..a tak nás dneska napadl Adámek..
U holky nebude problém vybrat jméno..ale u kluka..ne ničem se nemůžem shodnout a to co se nám líbí, už je v naší rodině obsazený.. ![]()
Adam je krásný jméno a má tu výhodu že dobře zní ke skoro každýmu příjmení a navíc je hezký jak na miminku tak na dospělým.
Petru: to máš pravdu! Budem o něm hodně uvažovat. Já chci ještě Lukáška..ale to se moc nelíbí mému drahému, páč z naší partie jsou dva kamarádi Lukášové..ale jednomu říkáme Karel
..takže vlastně jen jeden..
Koblo, nad Lukášem uvažujeme aj my
Tiež sa nám ešte páči Oliver, myslím, že jedno z týchto dvoch mien to vyhrá. Priateľ by však moc chcel dievčatko, tak uvidíme, čo z toho bude. U dievčenských mien som zúfalejšia ja…