Poradna duly
Jana Čurdová
Jéé holky, vy se tak máte, my máme NT až za týden a kontrolu za dva.
Bych zakázala dělat kontroly až po měsíci, člověk je z toho úplně ujetej. ![]()
Přiznám se, že průběžně přes celý den pročítám pozorně všechny příspěvky, akorát se nestíhám zapojovat, protože taky musím mezitím pracovat ![]()
Petru, přesně tyhle nevolnosti jsem měla od 5. - 10.týdne - bylo mi blbě jenom když jsem měla prázdný žaludek (což ostatně bylo skoro pořád, přestože jsem žrala jak tank). Pak se to jako mávnutím proutku úplně vytratilo. Někdo má nevolnosti celé těhu
(jsem fakt četla)
Viky, fakt pěkná fotečka, i přes tu kvalitu to jde hezky poznat, co je co. ![]()
Holky já vám tak závidím to jídlo… jenže mě je blbě, když mám hlad a ještě hůř, když se najím… takže jsem si teď zalila heřmánkový čaj a dám si k němu suchý rohlík ![]()
Ale až mě to přejde, tak vyrazím s manžílkem někam na pořádný dlabanec a dám si komplet menu s předkrem a dojedu se zákuskem ![]()
Carri, tak to si taky vždycky říkám, když někam vyrazíme - že si dám potom pohár a tak, ale pak když dojím jídlo, tak už si ho nikdy nedám, protože jsem plná ![]()
Včera jsem se hrozně vyděsila
, protože mě příšerně rozbolelo břicho, jako by mi někdo rval vnitřnosti, až jsem brečela.
Trvalo to šíleně dlouhých 5 minut, zrovna jsme přejížděli z práce domů, a hned jsem šla lehnout. Pak to přestalo. Divný na tom bylo, že mě nebolel podbřišek, ale někde v místě pupku. Tak vysoko děloha ještě není, že ne? Nekrvácela jsem, ani nešpinila, na to, aby to bylo mimi, se mi to zdálo hodně vysoko. Tak nevím. Možná skřípnutýho něco (střevo?) mezi ty rozestupující břišní svaly? Protože když jsme jeli domů, tak jsem se choulila v autě a moc to bolelo, ale jak jsem se natáhla, tak to přešlo. Máte někdo zkušenost?
Tak s tou bolestí ti neporadím… Mě teda pořád hodně píchá podbříšek, ale je to růstem dělohy… a mám pořád strach… občas vyletím na záchod, jestli náhodou nekrvácím, i když se mi vůbec nechce (taky máme ohromnou spotřebu toaleťáku
)… Jenže já se bojím už od transferu embryjek, protože poprvý, když se nám to nepovedlo, tak mě taky chytli hrozný bolesti a křeče a začala jsem krvácet… a teď když ve mě trochá víc píchne, tak se mi zastaví srdce a musím hned udělat kontrolu „spodku“ ![]()
Holky, ja som sa po tom včerajšom NT taaak ukľudnila. Dovtedy som poriadne ani neverila, že som tehotná. Ale včera, keď som ho videla, ako sa tam hýbe a ko mu krásne bije srdiečko, tak sa mi strašne uľavilo. Dúfam, že už bude všetko OK a ja sa konečne začínam tešiť ![]()
Holky, žiadny strach, viem, že stať sa može všeličo, človek nikdy nevie… ale už sme dosť ďaleko ![]()
Taky jsem včera lítala na záchod a kontrolovala
![]()
Ale pokud by se něco dělo, tak bych 100% krvácela - kdyby se mimís pustil nebo tak něco. Nechci si moc mačkat břicho, abych zjistila, jak vysoko je děloha ![]()
VYKY, já ok. Krev z 11. tt, NT, moč, HIV.. v pořádku. Děloha roste, čípek v pořádku. Tentokrát bez UZ. Tak snad už bude vše ok. ZA 4 týdny jdu na UZ na VVV a příští týden na Tripple.
PETRO, taky jsem četla, že pokud nevolnost a zvracení neustupuje po 16.tt, tak se dělají vyšetření na žaludek, žlučník…, protože se může jednat o nevolnosti nezpůsobené těhu, ale může jít o jinou příčinu, která se těhotenstvím prohloubila.
tak vás zdravím, po krásném líném spánku jsem opět zde ![]()
Normálně jsem sežrala ten těstovinový salát všechen a že toho byla mísa jako hrom!! A teď je mi těžko, protože jsem si ho udělala s majonézou.ouou ![]()
Jo a gratuluju k vyšetření, super že je všechno super!
Chjo, já jdu až 26
Nevydržííím!!!!
Marcis, a to máš kontrolu po 20 dnech. Taky jsem Plodíka viděla naposled, když měřil tolik, co váš Vetřeleček. ![]()
A to už je tři týdny nazpět! Je fajn, že je příští úterý volno, takže víkend uběhne, pondělí nějak přežiju a pak už je skoro středa ![]()
Jahůdko - parádička
Jsem ráda, že jste OK a tak krásně všechno postupuje. Moje mudra taky nedělá UTZ na tom 15-16tt
Mám v plánu jí zkusit přemluvit, ale nevím ![]()
Viki - jako mazec… za 3 týdny o 5 cm ![]()
Já jdu zítra taky po třech týdnech tak doufám, že Bíleček bude mít něco okolo 6cm. To by mi udělal radost čahoun jeden ![]()
Jako a s tím žrádlem mě bavíte
Jako fakt! Takže jak jsem řekla tak jsem udělala a právě jsem do sebe nacpala vepřové v pikantní omáčce se zeleninou a nudlema… obr porci ![]()
Žíža - beruško neboj, Bíleček mi taky občas dává děsně zabrat… většinou večer. Ale dneska jak jsem se zvedla u říďi v kanclu z křesla… úplně jsem sykla bolestí. Na mě čumákoval co se jako děje. ![]()
Když jsme u toho jídla, já dělala předevčírem ty mexické fazole,jak tu někdo radil a úplně bomba (teda bomba byly i ty následné větrací úniky). Jelikož jsem měla jen sterilované fazole v tomatě, tak jsem je tam dala - a manža že on si teda určitě nedá, pak když jsem dlabala s chlebem, tak že ochutná, no a pak si samzřejmě šel taky nabrat ! Já nevím, že ten můj chlap je s tím jídlem jak malej ![]()
http://www.messengermods.com/…big_eyes.jpg
Jo a gratuluju k dnešním i včerejším narozeninám a kontrolám, těším se na informace o zítřejších kontrolách/NT - ty vogo, zítra vás jde pět na screening !!! jestli mě zrak neklame
Oboje dvojčata Boriska a Carrinka, Filad, Papaya a Petruch
Příspěvek upraven 11.11.09 v 16:44
viky a jahůdko gratulu k supr výsledkům kontroly, jupí
, doufám, že zítra budeme s holkama po KO a NT taky slavit ![]()
Žížo - chi chi no neklame … jsme silný team. To bude novinek sákryš ![]()
Jahůdko - no kapánek mi zvednul tlak, co ti budu povídat. Smlouvu mi schválilo představenstvo společnosti, protože pan ředitel si to pravděpodobně netroufl nebo nepřál nebo nevim, tak to vzal mezi další lidi. Ty jsem měla ovšem podchycené takže nema probléma… nejsem začátečník. Ale dnes jsme probírali spíš aktuální články a PR akce… takže zítra na něj vlítnu a bude. Už toho mám dost.
A to ještě volal manžel a vyprávěl jak vyjebávaj v práci s ním… tak to bude veselej večer. No hele prachy budou mi nebudem. Ale Štvou mě!!!