Poradna duly
Jana Čurdová
Žiža1 píše:
Carri, tak to si taky vždycky říkám, když někam vyrazíme - že si dám potom pohár a tak, ale pak když dojím jídlo, tak už si ho nikdy nedám, protože jsem plnáVčera jsem se hrozně vyděsila
, protože mě příšerně rozbolelo břicho, jako by mi někdo rval vnitřnosti, až jsem brečela.
Trvalo to šíleně dlouhých 5 minut, zrovna jsme přejížděli z práce domů, a hned jsem šla lehnout. Pak to přestalo. Divný na tom bylo, že mě nebolel podbřišek, ale někde v místě pupku. Tak vysoko děloha ještě není, že ne? Nekrvácela jsem, ani nešpinila, na to, aby to bylo mimi, se mi to zdálo hodně vysoko. Tak nevím. Možná skřípnutýho něco (střevo?) mezi ty rozestupující břišní svaly? Protože když jsme jeli domů, tak jsem se choulila v autě a moc to bolelo, ale jak jsem se natáhla, tak to přešlo. Máte někdo zkušenost?
Zrovna včera jsem tu psala, jak mě v tom břichu děsne bodalo, úplně stejně jak to popisuješ, takže to bude asi fakt normální. Prej se napínají ty vazy, jak pomalu roste bříško a dělá se místo. U Kouckého jsem četla, že někdo má tvrdnutí, někdo toto bodání…bylo to příšerný, mě to chytlo na záchodě a nemohla jsem z něj ani odejít ![]()
Už od čvrtka je asi přiotrávenej nějakým jedem..Na dvoře se válely tři mrtvý krysy. Zvracel zpěněnou krev a vůbec nejedl a je apatickej a spavej. Dostal ATB a něco proti srážení krve, páč ty jedy působí tak, že se srazí krev.
Jé Koblo tak to je pěknej hnus, chudák kocour…snad se z toho vylíže…ale opravdu je to tak že kočky mají devět životů…ty naše už přežili katastrof. Jedna přežila přejetí autem nadvakrát a ještě zvládla mít koťata…takže věř že to bude dobrý
kobla píše:
Už od čvrtka je asi přiotrávenej nějakým jedem..Na dvoře se válely tři mrtvý krysy. Zvracel zpěněnou krev a vůbec nejedl a je apatickej a spavej. Dostal ATB a něco proti srážení krve, páč ty jedy působí tak, že se srazí krev.
nééééééé to je děsný, máme šest koček a jsou to naši miláčcci takže s tebou soucítím
hlavně že má už ATB, už mu bude jen líp
Jo a včera byla mamka s Terinkou (psem) na kontrolním ultrazvuku a nic tam nenašli takže naštěstí žádný raťafáčci nebudou…uuuf co bysme s nima pak dělali a zase poslat jí na injekci se mi taky nechtělo, tak aspoň že to nemusím řešit.
ježiši to je tak nepříjemný to bolení břicha po tom UTZ, už mne to s…
Viki já to měla včera taky, fakt mě to dost bolelo…ona mě tam dost dlouho mučila jak vaginálním tak přes bříško a večer a v noci to bylo jako dost nepříjemný. Dneska už pohoda. No ale zítra mě to čeká znova, ale co by člověk pro to aby viděl prťouse neudělal ![]()
PETRUCHA píše:
Viki já to měla včera taky, fakt mě to dost bolelo…ona mě tam dost dlouho mučila jak vaginálním tak přes bříško a večer a v noci to bylo jako dost nepříjemný. Dneska už pohoda. No ale zítra mě to čeká znova, ale co by člověk pro to aby viděl prťouse neudělal
No je to fakt nepříjemný, že. Už mne to i dost bolelo tam jak na mne zatlačil. Jasňačka za to to stojí, ale je to hnus velebnosti ![]()
Dobrý večír holky,
všem kontrolorkám veliká gratulace!
Viky, mě po tom utz bolelo břicho taky, to určitě přejde do zítra…
No holky ja doufam, ze moje odbery jsou taky ok.. pocitam, ze kdyby ne, tak uz by mi davali nejaky echo… zitra tedy ten NT tak doufam, ze nam to vsem dobre dopadne … Koblo, snad budou kocicak zase v poradku ![]()
filad píše:
No holky ja doufam, ze moje odbery jsou taky ok.. pocitam, ze kdyby ne, tak uz by mi davali nejaky echo… zitra tedy ten NT tak doufam, ze nam to vsem dobre dopadne … Koblo, snad budou kocicak zase v poradku
filad já myslím, že to bude určo ok, držím palce
já už se vidím jak nebudu moct dospat…už bych to měla nejradši za sebou, hlavně ať je mimi v pořádku, mám nějak bobky…
Hehe, 25% naší skupiny jde zítra na screening, se z toho asi picnu
![]()
U některých není na nástěnce vyvěšen TP, nechcete to doplnit?
nebo to ještě nevíte?
(Carrinka, Sluni, Marcis, Filad)
Holčiny jsem ko, jdu spinkat. Všem přeju dobrou noc hezké sny a držím palce na zítřejších screeningách
![]()
![]()