Poradna duly
Jana Čurdová
Viktorko!!! Super to už je teda macek to tvoje miminko viď? Jů mám z vás velikánskou radost. Tak mu koukej udělat radost a kup mu nějaký apartní obleček ![]()
Marcis, Jahůdka - toho Kleofáše bych dávala fakt jen kdybych si byla jistá holčičkou
Jinak já byla u 5 porodů v rámci praxe a 2× se narodilo jiné pohlaví než rodiče čekali a dali jim čas do druhého dne, i když papíry se jménem odevzdali při příjmu. Tak nevím asi jak kde… něco tam napsané mít musíš, ale změnit se to do nějaké doby určitě dá ![]()
Petruš - to je nemilé Emile
někdy to tak bývá, moje teta musela 2 měsíce po porodu na operaci a žlučník jí vyndali… problila celé těhotenství, chudák. Neboj snad to nebude tvůj případ… to by bylo fakt krutý, zkus žlučníkovou dietu - třeba týden a uvidíš jestli se to zlepšilo (budeš mít zpětnou vazbu)
Viki: Máte taky spáče, co se nechce moc hýbat? ![]()
Aby si to pak nevynahrazovali po porodu ![]()
Tady melu o dietě a už si plánuju jak se po prýáci zastavim u číňanů pro nudle
Jsem moc neobědvala tak už šilhám hlady.
Já se na chvilku loučím a vyrážím k domovu. Až budu doma ,tak se zase ozvu. Od včerejška mám konečně internet i doma a tak nebudu mít takové mezery ve čtení. Doufám. Zatím páček.
No já tady zrovna plánuju péct bábovku.
S tím blitím a žlučníkem si myslím že asi nebudu ten případ, jsem vypozorovala že je mi nejhůř když mám hlad…takže se jdu něčeho nacpat a bude mi ok…to já jen zase plaším…bude zase dobře, doufám…
Ručkama nožkama hejbal ale neotočil se nám. Už to bylo úplně nepříjemný jak mi pořád jezdil potom břiše tím ultrazvukem a hledal dobrý snímek. Srdíčko bylo krásně vidět
to bylo úžasný
sestra mi vzala krev na ty triplle ( nebo jak se to píše )testy, výsledek bude ve středu.
silvik.sk píše:
Viki, super, moc gratulujem, je to krásny pocit, že?
Děkuju
úplně blaženej ![]()
Tak jsem si dala pravou staročeskou sváču…chleba s máslem a se solí a k tomu jsem si udělala to caro, v postatě je to něco jako melta…
No holky ja se upe stydim, jsme si ted s malou objednaly pizzu a gnocchi
jsem dostala silenou chut na tohle a navic to nechci delat sama… jsem jedna velka lenost
![]()
Filad vůbec se nestyď, já tady machruju že jím takový obyč věci, a přitom za chvíli přijde kamarádka a přinese mi zákusky a rohlík a pochoutkovej salát…jsem na to dostala hroznou chuť…no doufám že to hned začerstva nevytento…
peti tak joooo tak ja uz se nestydim a tesim se, ze se uuuuzasne nazeru
![]()
Však si dej do nosu…jako ta pizza taky není špatnej nápad, no ale když jsem si objednala ten salát, tak to nechám na jindy ![]()
hmmm pizza, zákusky
já jsem teď snědla sleďovej salát s majonézou a tři housky
a mám tu nějakej dezertíček tak si k němu dám to caro ![]()