Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
11.11.09 14:40

Viktorko!!! Super to už je teda macek to tvoje miminko viď? Jů mám z vás velikánskou radost. Tak mu koukej udělat radost a kup mu nějaký apartní obleček :wink:

Marcis, Jahůdka - toho Kleofáše bych dávala fakt jen kdybych si byla jistá holčičkou :lol: Jinak já byla u 5 porodů v rámci praxe a 2× se narodilo jiné pohlaví než rodiče čekali a dali jim čas do druhého dne, i když papíry se jménem odevzdali při příjmu. Tak nevím asi jak kde… něco tam napsané mít musíš, ale změnit se to do nějaké doby určitě dá :wink:

Petruš - to je nemilé Emile :-( někdy to tak bývá, moje teta musela 2 měsíce po porodu na operaci a žlučník jí vyndali… problila celé těhotenství, chudák. Neboj snad to nebude tvůj případ… to by bylo fakt krutý, zkus žlučníkovou dietu - třeba týden a uvidíš jestli se to zlepšilo (budeš mít zpětnou vazbu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.11.09 14:42

Viki: Máte taky spáče, co se nechce moc hýbat? :-))

Aby si to pak nevynahrazovali po porodu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
11.11.09 14:42

Tady melu o dietě a už si plánuju jak se po prýáci zastavim u číňanů pro nudle :oops: Jsem moc neobědvala tak už šilhám hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.11.09 14:44

Já se na chvilku loučím a vyrážím k domovu. Až budu doma ,tak se zase ozvu. Od včerejška mám konečně internet i doma a tak nebudu mít takové mezery ve čtení. Doufám. Zatím páček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 14:46

No já tady zrovna plánuju péct bábovku.
S tím blitím a žlučníkem si myslím že asi nebudu ten případ, jsem vypozorovala že je mi nejhůř když mám hlad…takže se jdu něčeho nacpat a bude mi ok…to já jen zase plaším…bude zase dobře, doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.11.09 14:49

Ručkama nožkama hejbal ale neotočil se nám. Už to bylo úplně nepříjemný jak mi pořád jezdil potom břiše tím ultrazvukem a hledal dobrý snímek. Srdíčko bylo krásně vidět :-D to bylo úžasný :-D sestra mi vzala krev na ty triplle ( nebo jak se to píše )testy, výsledek bude ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.11.09 14:55

No za tři týdny vyrostlo mimi o 5 cm, to je super  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
11.11.09 15:03

Viki, super, moc gratulujem, je to krásny pocit, že? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.11.09 15:08
silvik.sk píše:
Viki, super, moc gratulujem, je to krásny pocit, že? :-D

Děkuju :-) úplně blaženej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 15:11

Tak jsem si dala pravou staročeskou sváču…chleba s máslem a se solí a k tomu jsem si udělala to caro, v postatě je to něco jako melta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 15:17

No holky ja se upe stydim, jsme si ted s malou objednaly pizzu a gnocchi :oops: jsem dostala silenou chut na tohle a navic to nechci delat sama… jsem jedna velka lenost :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 15:19

Filad vůbec se nestyď, já tady machruju že jím takový obyč věci, a přitom za chvíli přijde kamarádka a přinese mi zákusky a rohlík a pochoutkovej salát…jsem na to dostala hroznou chuť…no doufám že to hned začerstva nevytento…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 15:25

peti tak joooo tak ja uz se nestydim a tesim se, ze se uuuuzasne nazeru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 15:33

Však si dej do nosu…jako ta pizza taky není špatnej nápad, no ale když jsem si objednala ten salát, tak to nechám na jindy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.11.09 15:35

hmmm pizza, zákusky :pankac: já jsem teď snědla sleďovej salát s majonézou a tři housky :mrgreen: a mám tu nějakej dezertíček tak si k němu dám to caro :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí