Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, nebojte zitra to vsechno dobre dopadne! Vsem drzim palce!!!
filad píše:
Zizo ja ho jeste neviiimm![]()
to je sranda
a v průkazce máš jako tu kolonku nevyplněnou? ![]()
Třeba ti ji zítra na NT doplní…
Já ho taky ještě nevím-ten termín. Předběžně říkal 6.6. ale prý uvidíme až na té další kontrole kdy je měření nejpřesnější ![]()
Já jsem zvědavá jak mi ho zítra změří jestli bude odpovídat…mě do průkazky napsali ten termín podle MS ale vůbec neřešili že mimís je mnohem mladší, teď to vychází o celých 11 dní a to si myslím je docela dost. Tak mám strach aby mi pak nechtěli vyvolávat porod. Si podle těch zítřejších měření prosadím změnu termínu. Takže v tabulce nechám zatím ten původní.
Tak se tu mějte krásně, jdu chrundit.
Vyspinkejte se dožižinkova.
![]()
A všem krásné a pohodové zítřejší ultrazvukování s fotečkou a ať Vás tam moc nedlábí ![]()
Ahoj holky,
tak dnes jsme byli v solne jeskyni a jak jsem si odpoledne nemohla posedet/polezet v klidu doma, tak jsem usnula pred veceri na gauci ![]()
Silvi, do Podoli se registruje tak, ze si tam zavolas a reknes jim, kdy mas termin a oni ti reknou, ktery den presne mas prijit na registraci.
Registruje se od 7 do 16 hodin a na kazdy den je pouze 12 mist.
Ja se jdu registrovat 20.11. na termin 21.5. (dle prukazky).
Jak to je s jinyma porodnicema v Praze nevim, asi staci tam jen dojit a zaregistrovat se, tak to bylo v Podoli pred 2 rokama, nez to zmenili.. ![]()
Jinak moje Dr. prenatal box nedava, ale v Podoli davaji/davali asi 2 krabice po porodu ![]()
Ahojda holky,tak jsme konečně doma… taťka to vzal docela v pohodě… jen řešil,jak to zvládneme finančně a tak.. jeho přítelkyně si pořád dělala srandu,že má super dárek k svátku (Martin) a pořád mu říkala dědečku..
takže dobrý…
všem,co jdou zítra na kontrolu držíme já i drobek palečky ![]()
Zítra na KO a NT držíme všem palečky.
PETRO, já mám v průkázc stále termín dle MS. Mimís se zdál na NT o něco mladší, ale žádná úprava TP se nekonala a ani dnes gyndr to neřešila.
KOCUNKO, zvládli jste to na 1. Myslím, že taťka s přítelkyní vám budou oporou.
No jo Jahůdko ale já tam mám rozdíl 11 dní a to už mi přijde dost…pak ve výsledku to může dopadnout tak že mě pošlou do rizikovky do špitálu s tím že přenáším ale ve skutečnosti nebude mimís ani pořádně dopečenej a já teda na vyvolávanej porod nechci…Mě stačila u prvního porodu napíchnutá kapačka oxitocinu pár hodin a už nikdy víc teda…
Kocunko tak to je dobře že to tak dopadlo…
Jdu chrupkat ať jsem ráno v pohodě, budu vstávat v šest, na to nejsem teda zvyklá…uááá…u mě je normální mít v sedum ještě půlnoc
Tak holky jak jsem předpokládala, jsem už od půl páté vzhůru…no stejně už za chvíli musím vstát, tak jen pozdrav před odjezdem na NT…holky držte mi palce
A těm co jdou dneska taky je zase držím já…papa
Dobré ráno, všem co jdou na screeningy držím palce ![]()
Já zas měla noc…to mám za to , že jsem týden spala jak mimino…(proč se vůbec říká, jak mimino, když mimina skoro nespí?;-)) ![]()
Dobre ranko… tak ja mam pekny bobky… no tak snad to dopadne dobre…
hezky den vsem… ja prijedu pozde - az odpolko tak se pak ozvu
Dobré ránko,
tak holky držím všem palce a už se těším na zprávy o vašich mimíscích
![]()