Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, ja som dnes bola v poradni a pýtala som sa dr na tú vakcínu, tak mi razantne odpovedala, že mám na to okamžite zabudnúť…
![]()
Inak mám vraj hodne odpočívať a spať, keď ma bolieva hlava, tak to asi skúsim navrhnúť v práci, že si občas usteliem pod stolom
![]()
No a mám úzku panvu, takže 4 kg mimino zo seba len ťažko vytlačím (u nás v rodine sa rodia veľké miminá) a mám ešte 0,5 kg dole, takže namiesto priberania chudnem ![]()
Silvi s toho si nic nedělej. Já taky hubnu. Kalhoty, které jsem si koupila, když mi začalo vylézat bříško a byli mi akorát mi teď padají. Jsem z toho docela v šoku, ale moje doktorka mi na to řekla, že mám být ráda, že kdybych hodně přibírala, tak budu zase naštvaná, že dloustnu. Žese to určitě do měsíce spraví a že mám jíst malé porce a dost často, což dodržuju, protože mám pořád hlad, tak v práci tlačím do hlavy každou chvilku.
Silvik neboj, ještě ti ty kila naskáčou.
Mojí sestře to taky říkali, a až do porodu nevěděli, jestli ji nechají rodit normálně nebo císařem, a nakonec obě děti porodila normálně (ona se teda na to hrozně těšila, a na císař jít nechtěla, a tak byla nervózní, že jí ještě v 35. týdnu neřekli, jak to teda bude). Děti měly myslím 3,4kg a 3,2kg. ![]()
Třeba budete mít taky pod čtyři kila a užiješ si porod se vším všudy ![]()
Já taky navrhovala manželovi, že si dáme do kanceláře nějakou pohovku - no neprošlo mi to, nemáme místo ![]()
JInak k té váze miminek - já jsem byla králík okolo 2,8 kg a manžel byl super králíček 2,4 kg, takže pochybuju, že ze mě vyleze nějaký obr. Ale zaráží mě, že mi pánev neměřili.
Pimpi píše:
JInak k té váze miminek - já jsem byla králík okolo 2,8 kg a manžel byl super králíček 2,4 kg, takže pochybuju, že ze mě vyleze nějaký obr. Ale zaráží mě, že mi pánev neměřili.
To je ještě čas ne
- ještě nerodíš ![]()
Ale víš co, ani mě to nepřekvapuje, když zjišťuju, jaké jsou mezi dr. rozdíly - např. já měla načteno z knížek a časopisů, že jak budu dostávat průkazku, tak se mě budou 20 minut vyptávat na všechno možné (nemoci manžela atd…) - a moje dr se jen zeptala, jestli jsem někdy byla těhotná, jestli jsem nějak nestandardně nemocná (cukrovka) a to bylo vše ![]()
Ale zase mi při každé kontrole dělala ultrazvuk a dala mi zadara fotku, vůbec mě zatím nevyšetřovala pohmatem - říkala, že to takhle v začátku nebudeme dlábit
![]()
Pimpi píše: Žížo, tak odstěhuj svůj stůl. Ten nebudeš potřebovat.![]()
![]()
![]()
![]()
Ahojky.
Všem hodně štěstí na dnesšních kontrolách a vyšetřeních!
Děkuju za podporu ohledně kocoura, snad to zvládne..musí!!!! Jinak bych se asi utrápila a to teda teď nechci! Už to trvá týden a nějak se to nelepší..ach jo..
Petru: já mám rozdíl mezi PM a UZ 14 dní, tak mám podobný obavy jako ty (vyvolávání). Snad mi to ještě upraví.
KOcunko: to je faj, že to vzali tak dobře:-) je to pro tebe uritě hodně důležitý!
Žižo, za kolik jsou ty tepláčky?..vypadají dobře!
Silvi: Držím pěsti, aby bylo mimi akorát a šlo to vše ok! Hlavně nesmutni!
Já vážila 4100g..u nás v rodině se rodí velký děti..tak se mám na co těšit:-) A přibírá se 20 kg..hrůza..
Ty jo tak pánev mi nikdo neměřil ale myslím, že základnu mám slušnou
Jinak já jsem vážila 3,6kg když jsem se narodila a přítel 4,5kg…se mám na co těšit
![]()
No ja som mala 4 kg, keď som sa narodila, dnes vážim 55 kg a meriam skoro 170 cm, som taký drobeček a brat mal 4,5 kg a je dnes tiež moc chudý. Uvidíme, čo z toho nakoniec bude ![]()
Porod je síce makačka, ale u císara by som bola ukrátená o ten pocit šťastia nakonci, keď mimi po tých útrapách položia na prsia ![]()
Koblo, tvojho kocúrika mi je ľúto, nemohla by osm sa pozerať ako trpí. Ja som plakala, keď osm ho minulý rok nechala kastrovať… ![]()
Skúsim sem vložiť tú fotku
Tak musím jet odpolko na nákump a jediná možnost jak se dostat do města je s kámošem co měl před třema dněma nějakou vyrózu či co, prej už je mu podstatně líp jen trochu pokašlává…snad už by to nemuselo být infekční co myslíte??? Bojim bojim ale do toho města tak potřebuju
Nevim co mám dělat
kobla píše:Žižo, za kolik jsou ty tepláčky?..vypadají dobře!
Tepláky jsou za 220,– + 50,– Kč poštovné. Jsou nové a posílají je z Polska. Tak jsem zvědavá, jestli budou vypadat jako na té fotce nebo to bude hadr na podlahu
. Jsem neodolala, a objednala ty bílé (úžasný nápad na nadcházející plískanice) ![]()