Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5601
12.11.09 13:46

Papayo, tak chcanda je doooost dobrá, to jsem ještě neslyšela :lol: :lol: Říct si to určitě necháme, jestli to bude kluk, ať se na něj připravím :oops: :lol: Ale ne, spíš z praktických důvodů, kvůli oblečení a tak.

Pimpi, já myslím, že pokud fakt není stresová práce, tak bych doma nezůstávala (nebo kdyby byly problémy, to je jiné). Ale já jsem učitelka a zůstala jsem až do konce, a to byl konec šk. roku a maturity, takže stres celkem jo, ale mě by to doma fakt nebavilo :oops:

kocu, tak dědeček je taky znalec :lol: :lol: Křivochcalky jsem taky ještě neslyšela, asi se mám co učit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.11.09 13:47

ahoj holky, petruš a papayo gratuluji k dobrým výsledkům NT (ale být na petruščině místě, tak mě vezou :roll: )
já hlásím, že taky vše OK, ale prcci byli malí,tak jim neměřili nosní kůstky, tak i přesto doufám, že bude vše OK! :wink: fotečky nemám, nenabízeli, a já ani nechtěla, po tom nekonečném čekání, kdy chudák manžel dorazil pozdě do práce :twisted: (nevím, proč objednávají na určitou hodinu, když nás vzali asi o 80min. později! :roll: :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.11.09 13:48

jo názvy pro holčičky se mi moc líbí, ta asociace s křivochcalkami - to musím říci manželovi, to ho pobaví :mrgreen:
jo a u nás nikdo ze zúčastněných neviděl, co čekáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
12.11.09 13:48

K těm pohlavním hrbolkům 8-o - tady je to znázorněné:

Rozdíly pohlaví 13.-.14.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.11.09 13:49

Borisko: to je přesně to co nesnáším..člověk se musí u doktora objednat pomalu měsíc dopředu, pak na určitou hodinu a stejně tam celej den trčí jak trubka :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.11.09 13:52

Je bohužel smutný, že v současný době musí člověk (teda alespoň některý) počítat peníze než se k něčemu rozhodne. Ani nevíte, jak ráda bych zůstala s mimčem doma třeba tři roky. Ale prostě finanční situace mi to nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.11.09 13:55

Borisko: i tobě gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
12.11.09 13:55
RyBANA píše:
Borisko: to je přesně to co nesnáším..člověk se musí u doktora objednat pomalu měsíc dopředu, pak na určitou hodinu a stejně tam celej den trčí jak trubka :-x

Tak to mě mudr připravovala, že jak půjdu do nemocnice na ten screening, ať se obrním trpělivostí - protože tam vezmou krev, tak volají čekatelky podle toho, jak jim chodí výsledky z nemocniční laborky (což je klidně 2-3 hodiny). A logicky odběry jdou rychleji než ultrazvuk. Takže ta první těhule čeká jen ty dvě hodiny, kdežto třeba ta desátá už čeká 4 hodiny, i když už výsledky z krve jsou, protože to naskáče těma ultrazvukama. Takže mě by 80 minut docela potěšilo :)

Boris neboj, to bude OK, a gratuluju k dobrým výsledkům a dík za zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
12.11.09 13:58

Borisko, tobě dvojnásobná gratulace :kytka: :potlesk:

Pimpi, a jak dlouho plánuješ teda zůstat doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.11.09 14:00

nojo žižo, jenže mě brali krev před 14ti dny a výsledky už měli v PC,takže nezájem! není omluva! :mrgreen:
ale dr. se někde flákal, jsem ho stále viděla přicházet a odcházet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
12.11.09 14:04

Borisko, moc gratulujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.11.09 14:04

BORISKO, gratulka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.11.09 14:07

Tady už začíná diskuze holky x kluci. Tak to u měsi počkáte do května, ale tušení mám na kluka. Bylo bysuper mít páreček. :-) A nyní bych ho i chtěla. První jsem chtěla a cítila holku a byla. ;-) Mít dvě holky mě tolik neláká, ale zdraví je důležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 14:12

Holký tak jsem chvíli spinkala a regenerovala nervy a do toho mi volá kamarádka že jí právě praskla voda a jede do porodnice…Josífek se hlásí na svět, takže když všechno dobře půjde tak zítra se jdu podívat do porodky na miminko…jůůůů já ho umuchlám

Jinak díky za gratulace, jak jsem někdo dával ten odkaz na ten článek o tom pohlaví, tak ten jsem právě viděla minulý týden a tam to teda mají znázorněný tak že ve 13 týdnu už je jasně vidět rozdíl…pindík už je vyklubanej

A veliká gratulace ostatním k NT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.11.09 14:21

Boris - tě péro :mavam: super, že jste v pohodě a dvojčátka se mají k světu… fotka bude příště a pipinky s pindíkama určitě taky :wink:

Já u sebe na UTZ nějaký hrbolky vidím, ale jestli jsou nahoru nebo dolů to teda nevim ale mám ještě dvě fotečky kde mimčo nemá natažený nožky ale je skrčený a tam má teda hrbol pořádnej, na obou. bohužel vám to sem nemůžu vložit, protože oscanovaný fotky mi to prostě nebere a nebere i kdybych tady skákala po uších.
Jahůdko - tvojí trpělivost ti závidím. Jako asi bych to taky vydržela, ale shodli jsme se s manžou že si to prostě necháme říct už kvůli našim bláznivejm rodičům a taky kvůli tomu jménu.

Musím na poradu krasomily :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital