Poradna duly
Jana Čurdová
Upřesnění:
Boj o život
Narození
Co vše nás může potkat, než spatříme světlo tohoto světa. Dokumentární cyklus BBC
Šestidílný cyklus BBC představuje charakteristická údobí lidského života a nemoci a úrazy, které jsou pro ně typické. Už dítě v matčině děloze může být ohroženo nejrůznějšími zdravotními komplikacemi. A porod sám patří k nejrizikovějším životním zážitkům. Dnešní medicína si většinou s nástrahami přírody poradí, ale boj o život bojujeme každý sám za sebe. A to i tehdy, když teprve začíná…
EHM TAK TO SE RADĚJI ANI NEDÍVEJTE. ZAČÁTEK BYL DOCELA OK, CÍSAŘSKÝ ŘEZ Z DETAILNÍHO POHLEDU, ALE TEĎ JE TAM O NEMOCECH A KOMPLIKACÍCH.
Příspěvek upraven 12.11.09 v 17:31
Holky no tohle vam musím popsat: mám známou a ta má prcka (4 roky)- Lucinku. No a ta Lucinka si nalepila na dveře pokojíčku nějakou samolepku se stokorunou a manžel tý známý se Lucinky ptal,na co jí tam má,jestli jako když k ní do pokojíčku někdo jde,tak jestli má zaplatit nebo jak a ona mu odpověděla,že kdyby přišel nějakej cizí senior nebo seniorka třeba maminka,tak že jo
![]()
Ahoj ženy, jsem online. Dala jsem se do vaření, tak občas zaskočím něco napsat.
Mám problém. Dělám houbovku á nemám houby. Myslíte, že to vadí? ![]()
Dobrá rada, ale nevím kde máme sekerku. Asi budu muset k rodičům. jéje to se mi nechce.
Pro Nettie: Doma budu pouze na mateřskou a pak se vracím na poloviční úvazek do práce. A hlídat bude mamča.
PIMPI, myslíš, že ti to nebude líto? Já šla cca v 1 a 3/4 a bylo to pro mě těžké. A to v práci se hledí spíš na tvoje výsledky než na pracovní dobu, takže jsem bez malé tak 7h. Teď už je to v poho, ale těším se na kočárek a pohodu doma.
Já už mám dohodnuto, že budu chodit max. na čtyři hodiny denně. To víš, že mi to bude líto, ale nevím, jak jinak bych řešila naší finanční situaci. Bohužel manžel nevydělává tolik, abysme vše poplatili a ještě měli z čeho žít. To je hold realita. ![]()
Houby už mám, tak pokračuju ve vaření.
ahoj vsem, dva dny jsem tu nebyla a vy napisete 30 stranek ![]()
tak jsem jen neco prolitla, prosim, napiste vycuc vseho duleziteho, dekuji
![]()
zizo - netrap se, ze jdes na screening posledni, ja treba nejdu vubec… ![]()
k te nemocenske- tez me stve, ze v CR bych byla uz na rizikovem a „uzivala“si pak vanoc a peceni atd.a zatim musim makat a nic nedat najevo…na druhou stranu aspon nemam cas porad myslet na to, jestli je vse v poradku a tak…ale predstava, ze budu v praci az do kvetna me desi, nedovedu si predstavit sama sebe litat po tovarne v kvetnu s brichem…a materskou tady budu mit jen pul roku a pak pry zpatky do prace…to ani za nic, stejne nemame penize na chuvu/te bych dala stejne penize jako ja vydelam/ale to uz jsem tu psala, jen mi to prijde dost hloupy…
ČAU HOLKY,
jsem tady jak na trní, ta moje kamarádka co jela rodit volala celá rozčilená že prej má zelenou plodovou vodu a že se hrozně bojí aby bylo vše v pořádku, byla se na ní podívat primářka a prej by to mělo být dobrý, že se josífek jen prostě ještě než vyleze stihl pokakat…divnej pocit když si vezmete že ve vás někdo kadí
No prostě když si vezmu že zrovna chudák trpí v porodnici… ![]()
Čus holky tak vás dočítám a s dovolením budu reagovat hned jak si něco přečtu pak jsme sklerotik ![]()
Petru: ty voe si děláš prd..... já bych normálně omdlela, no to je strašný takový strašení!!!
No ale gratuluju že je vše ok, to je tak bezva že víš co to bude. Já jsem taková kr… kdybych se na tom NT taky zeptala jestli není něco vidět, ale já byla tak hotová, že je vše o.k. že mi to nenapadlo ![]()
Boris: gratulace, vydržať… holt tam jsou dvě, tak jsou menší
ale závidím Ti že budeš mít rovnou dvě dětičky ![]()
Viky on mi to v podstatě hned hlásil pan doktor sám, teda jako zeptal se jestli to chci vědět…ale není to úplně jistý, asi se to musí brát s rezervou. Uvidíme na tom 20 týdnu co mi řeknou.