Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
13.11.09 08:40

holky to jen pro jistotu :lol:

hele tohle se mi taky docela libi… ale u nas nerealne :lol:
 http://www.promimina.cz/…owdetail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 08:41

Boriska - to my jen tak říkaly s tím pátkem… taky to moc nežeru, ale datum je to zajímavé ne že né.
Filad - mazej na nákup - pro anglický rohlíky :lol:
Pimpi - jů novej metr viď? Pěknej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 08:43

takže alibistky, jo? :lol:
filad, to je vážně krásné, ale pro mě taky nereálné,leda že bych k druhému lezla v noci přes tatínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317

Filad to je fakt zajímavý, ale musela bych manžela vyhodit z jeho půlky postele, pak by to možná šlo.

Další metřík, tam ten se mi moc nelíbil. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226

Filad - takhle to vyřešilo pár kamarádek, protože jim děti nechtěli spát ve svých postýlkách a řvali a řvali. Já si furt tak uvědoměla říkám, že já si dítě takhle nenaučím, ale co já vím… to se asi nedá naplánovat. Nebo pak mít ohromnou vůli a nechat ho plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
13.11.09 08:48

Ty woe Papayo!!!!!!!!! jako ja se pro ty rohliky fakt chystam abys vedela :lol: :lol: jenze musim jeste 3/4 hodky cekat :cry:

No, mala nam spala od 3. mesice celou noc a vzdy spala u sebe v pokojicku… ja tam spala s ni. mame maly byt, tak s ohledem na to, ze manza vstaval do prace tak aby ho mala v noci nebudila… no a je naucena proste sama usinat a tak.. takze v tomhle nastesti pohoda.. toz uvidime jak to bude s tim druhym.. ja zase bych ted mohla s cipiskem byt v obyvaku pac je manza porad pryc, ale kdyz uz tak bych si do obyvaku vzala obe deti.. pac tohle by mohlo Martince pripadat jako uprednostnovani .. proste chci bez rozdilu co to pujde no … jeste nad tim stejne budu premyslet, ted je casek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.11.09 08:52

No Filad musím říct, že o tom jak já to vlastně v našem domečku rozložím už delší dobu přemýšlím. Ale asi to udělám jako ty - přestěhuju se do dětského pokoje, aby se manžel v klidu vyspal.

Moje mamka zastává názor, že by dítě mělo spát s oběma rodiči. Když si ho tatínek udělal, tak ať si taky něco vytrpí. Nevím, asi bych neměla to srdce manžela trápit, aby ráno jezdil do práce nevyspalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
13.11.09 08:56

Dobré ráno kočičky. Tak mne ten piatok 13. pekne začal, ráno keď som odchádzala do práce, nechutne som si narazila hlavu o roh plechovej skrine na chodbe baráku. Som myslela, že sa pos…, až mi slzy vybehli. Chudák mimi, som mu musela sposobiť poriadny šok. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 08:56

Holky já to vyřešila tak že jsem měla Adámka v košíku na kolečkách hned vedle postele. Bylo to i dobrý že jsem nemusela v noci vstávat z postele a někam pro něj běhat, prostě jsem pro něj hmátla do košíku a přabalila ho a nakojila na posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 08:58

Filad - vždyť já vím :-D pamatuju si to, tak bacha na školáky ať :lol: ti je nevykoupěj

Pimpi - máš dobrý, že se můžete rozdělit… to my budeme v ložnici všichni tři a až porostou zoubky možná se přestěhuju do obýváku aby měl tatouch v noci klid. Pořád doufám, že se do domku přestěhujeme do 1 roku dítěte… tak to pak bude hard core odvykačka na maminku. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 09:01

Silvik - auuu, tak to je nepříjemný hned takhle po ránu… budeš mít bouli :zed:
Petrucha - Tak nějak to chci já. postýlku budu mít u postele a přebalovák hned vedle, tak to snad nějak zmáknem bež zbytečného běhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
13.11.09 09:04

Ja prave bych to tak udelala mit ted jednoho cipiska, ale jak jsou dve tak bych jakoby uprednostnovala tim, ze by to malicke bylo u me a Martinka ne… a ona by to snasela dost tezko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336

Pap.. .to jo oni jsou desny nenazranci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317

No Pap, myslím, že to spousta chlapů už přežila. Když prostě není kam složit hlavu, tak to musí vydržet.

Můj brácha s manželkou a miminkem bydlí v jedné místnosti a kolikrát brácha ani neví, že švagrová v noci přbaluje nebo krmí. Asi záleží na tom chlapovi, jak se k tomu postaví.

Petru, ten košík není špatný nápad. Zkusím se podívat, jak to vypadá a kolik to zhruba stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
13.11.09 09:06

Dobré ránko kočky, tak jsem včera po tom nákupu upadla ani nevim jak, To je neuvěřitelný, jak mne teď všechno x krát rychleji vysílí

Petru tak že gratuluji mamince od Pepči…to byl teda fofr to je paráda. To je krásný, že už ho má na světě. To my si budeme muset ještě trochu počkat :-)

Pimpi už to máš dobrý s tím metříkem? Mě se to děje každý druhý den a musím vždycky vlézt do editace toho metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí