Poradna duly
Jana Čurdová
Petruš - myslíš na tom UTZ ve 13tt? Tak já jsem asi slepá ale nepoznám to. Mrkni na mojí fotku.
Vydržela jsem to poprvé, tak teď taky. Ono je pak super překvápko, když to nevíš dopředu. A oblečky máme po Karolínce neutrální.
Něco nového nakoupím, ale zase až po tom 20. tt.
Děvčata, tak to já teda z těch foteček absolutně nepoznám, jestli je to holka či kluk..nemám na to asi buňky..
Z domova mám můžu hodit foto Karolínka ve 20. tt, tam už mi to chtěl říct dr. na 100 %, ale zarazili jsme ho včas. ![]()
Valím pro malou a domů. Do 16h to tu máte a můžete spekulovat. ![]()
kobla píše:
Děvčata, tak to já teda z těch foteček absolutně nepoznám, jestli je to holka či kluk..nemám na to asi buňky..
Kobli, buď v klidu, z těch fotek 12.-15. týden to nemůže poznat žádná z nás, pozná to jen doktor, když se podívá přímo při ultrazvukování tam, kam má, a to ještě musí být hodně proškolenej.
Možná až v tom 20.týdnu. Těď jsou to podle mě spíš zbožná přání
![]()
Jj žíža má recht…z té fotky poznáme prdlajs…jedině na ultrazvuku přímo na obrazovce a ještě hodně zblízka a taky musíš vědět co hledat…já to bezpečně poznala u Adámka na tom 20 týdnu protože to byl zrovna dobrej úhel jak ho zachytil, ale jen na tom monitoru, z fotky to pak už moc vidět nebylo…
Já fotky taky teď mám ale jsou takový naprd, trochu mázlý…večer je přefotím a hodím sem.
Tady je fotka z 30.tt stažená z videa a podle toho identifikoval pohlaví.