Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1317
12.11.09 12:34

Pap závidím ti to plánování volna. Já jsem dnesk aměla pohovor s personální a domluvila jsem se, že od ledna začnu zaučovat svého kolegu na svojí práci. Teď en musím doufat, že kolega necouvne jinak jsem v háji. On není kancelářský typ a teď ho donutím na půl roku dřepnout do kanclu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.11.09 12:37

RYB, si děláš srandu ne? To jsi je jako pustila přes práh????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.11.09 12:38

Jahu: on se na mě ten děděk s květináčem nahrnul, že by mě povalil!! se z toho furt nemůžu vzpamatovat 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.11.09 12:40

matrix hadra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
12.11.09 12:44

Ryb, no to je teda niečo, ja mám teda na dochodcov svoj názor, viem, že nie sú všetci rovnaký, ale…
Inak vobec neviem, čo mám robiť. Som neustále príšerne unavená, v práci nestíham, ten kretém šéf na mňa navalil hrozne moc práce a to že som tehotná ho nijak nezaujíma, vraj mi nemože práce ubrať a ja sa v práci stresujem, som nervozna a čo z toho mám, akurát si škodím a tomu miminu tiež.´Večer som unavená, furt ma bolí hlava a na nič nemám náladu, neviem, či by mi radšej nebolo pelšie doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.11.09 12:46

Ryb: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to je mazce s těma důchodcama.. :lol:
Mě už u nich nic nepřekvapí..pracuji s důchodcama a už jsem zažila ledaco..

Silvi: poslala jsem ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 12:49

Nazdááár ženy…jsem zpátky z NT…
holky hned na záčátek vám napíšu jak to dopadlo a až pak ten horor co tomu předcházel…
Takže jsme zdravý, měříme 6,5cm, staří jsme 12+5 a jsmem chlapeček :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.11.09 12:50

Petru: jéé gratuluju ke klučíkovi, už je to jistý? Jéžiš já už to chci taky vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.11.09 12:56

Pééttiii moc gratuluju a to už fakt viděli, že to je chlapeček. To máš štěstí. Já bych to taky chtěla vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.11.09 12:56

Petru,gratuluju a závidím.. já už chci taky vědět,co to je… Papayo,gratuluju k fotečce..krásnej drobek.. já už chci taky fotečku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 12:57

Tak a teď ten horor…já jsem teda poměrně tvrdá povaha a jen tak něco mě nerozhází, ale dneska jsem neměla daleko ke kolabsu…takže jsem dorazila s maminkou do nemocnice, sestřička si ode mě vzala ten papír s výsledky krve a průkajdu…načež za chvilku vylezl pan doktor z ordinace /mimochodem tento pan doktor mě přijímal k porodu a je moooc hodný a velká kapacita/ no a ten pan doktor s velmi vážným výrazem mi zdělil ať jdu dál že máme velký problém…už mě začínalo mrazit…no tak tam vlezu a on na mě, že mi ten ultrazvuk neudělá, že nechápe proč moje mudra posílala krev do laborky do prahy že absolutně netuší na jakým stroji to tam vyhodnocovali a že hlavně mám hodně snížený PAPP takže mimi asi má downův syndrom…to už jsem se kácela…Nakonec se mu mě zželelo a že teda zavolá do tý Prahy a zjistí co a jak, tam mu naštěstí potvrdili že je to ten samý přístroj co tady v HK takže dobrý a ultrazvuk mi udělá…pak se snažil dovolat se mojí mudře že jí seřve, že teda toto mu dělat nebude…na ultrazvuku vše ok a program to vše vyhodnotil na riziko 1:1000 tudíž mimísek je úplně zdraví a screening negativní.....uuuuuuufffffff v životě jsem snad nazažila horší chvíle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
12.11.09 12:58

Rybi - tak si zkontroluj, jestli se ti něco neztratilo :-? po té nečekané návštěvě…

Petru, to je úžasné, i to, že víte, co to bude, samozřejmě gratulace, a dotaz - byl s tebou manžel?

Aha, dotaz zodpovězen viz hore.

Tak to je teda maso, to by se mělo zakázat, poskytovat takové děsivé informace bez pořádného ověření… :evil:

Příspěvek upraven 12.11.09 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 12:59

Žížo manžel se mnou nebyl, byl v práci na nějakým školení a nechtěli ho pustit…ale příště se mnou půjde k mojí mudře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.11.09 13:01

Žižo: oni nic vzít nemohli, oba měli plné ruce..asi se fakt spletli, ale to chování teda, fakt valím bulvy…navíc jsem byla mrknout schválně se psem a ti Čisárikovi tady fakt bydlí :lol: :lol: já je znám, jen nevím, že se tak jmenují, jsou patro pod náma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.11.09 13:03

Petru: Moc gratuluju!
Ale teda musím říct, že při čtení tvýho hororu se mi udělalo úplně zle a šel mi mráz po zádech..Hrůza, hrůza..muselo ti být příšerně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí