Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11314
12.11.09 11:14
Viktorie píše:
Tak musím jet odpolko na nákump a jediná možnost jak se dostat do města je s kámošem co měl před třema dněma nějakou vyrózu či co, prej už je mu podstatně líp jen trochu pokašlává…snad už by to nemuselo být infekční co myslíte??? Bojim bojim ale do toho města tak potřebuju :-( Nevim co mám dělat

Viky, vem si roušku :mrgreen:
Neéé promiň, ale možná bych si omotala trochu šálu přes pusu a sedla si dozadu. Těžko říct, jestli je to infekční. Taky mohl být jenom nachlazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.11.09 11:15

Silvi: je to hrozný..já ho doma nemám, takže to naštěstí nevidím..má ho mamka a stará se o něj. A musím říct, že je hrozně šikovná..včera jsem čučela, jak to s ním má nacvičený..jak ho lapne a stříkne mu plnou stříkačku kapek do čuminky..To já bych nezvládla.

Omlouvám se, že sem vnáším negativní události..ale jsem z toho nějaká mimo a musím to ventilovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.11.09 11:17
Žiža1 píše:Viky, vem si roušku :mrgreen:
Neéé promiň, ale možná bych si omotala trochu šálu přes pusu a sedla si dozadu. Těžko říct, jestli je to infekční. Taky mohl být jenom nachlazený.

si děláš srandu bych si jí ale nejradši vzala :-)) sednu do zádu a přes hubu si dám šálu, to by se dalo :-) a ještě mu řeknu aby pro jistotu nic nemektal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.11.09 11:20

VIKI, tak teď jsem se od srdce zasmála, při představě tvé jízdy s kamarádem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.11.09 11:21
Jahůdka píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si piš že tak pojedeme…komedie hadr :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
12.11.09 11:22

Viky, teď mě napadlo, že ten Váš drobeček váží 140g, což je jako jogurt, který mi tu stojí na stole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
12.11.09 11:23
Viktorie píše:
Jahůdka píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si piš že tak pojedeme…komedie hadr :mrgreen:

Viky, no pokud ten tvůj kámoš nemá náklaďák - na korbě bys asi vypadala srandovně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.11.09 11:24

VIKI, to bude komedie. A nemůže ti třeba půjčit auto? Nebo ten soused, co vám opravuje stavení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.11.09 11:26
Žiža1 píše:
Viky, teď mě napadlo, že ten Váš drobeček váží 140g, což je jako jogurt, který mi tu stojí na stole :mrgreen:

tak prosím Tě doufám, že ho sníš s citem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.11.09 11:28
Jahůdka píše:
VIKI, to bude komedie. A nemůže ti třeba půjčit auto? Nebo ten soused, co vám opravuje stavení?

Nooo by mohl, ale já mám bohužel jeden problém. Měla jsem nehodu před x lety a od té doby nejsem schopná sednout za volant :-( takže jsem bohužel závislá na jinejch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.11.09 11:31

Holkýýý,

kde pak jste? Jsme zpátky z kontroly! Teda normálně jsem se dneska nudržela a ukápla mi slza, protože ten náš blbouš se tam úžasně mrskal. Kopal nožičkama, mlátil rukama, když na něj mudra zatlačila ultrazvukem tak se úplně prohnul a vypálil proti němu ruku. Byl naštvanej, ale já jsem mu to pak vysvětlila
Bíleček dorostl přesně do velikosti 11+5 tak jak mám na metříku a TP je tedy stanoven na 29.5.2010
Od hlavy k zadečku měří 4,54 cm a nožičky mají 1,5 cm… takže náš čahoun je ukázkovej a měří 6 cm… doktorka mu říká citrón Šíjové projasnění (Downuv syndrom) je zatím fyziologické, moč taky OK a krevní testy se dozvím příště nebo se mi ozvou sms.
Nevím jestli půjdou vložit fotky, ale zkouším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.11.09 11:31

A ještě jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.11.09 11:33

Tak my měli nehodu loni a nové auto jsme si koupili cca po 5 týdbech. Tak měsíc jsem jezdila jen já a manžel se zapřísáhl že už nikdy. Věděla jsem, že musí co nejdřív jinak nikdy. Jeho ješitnost ho dohnala k řízení. Řídí tedy minimálně, ale když nemá na vybranou tak musí. Přes týden jezdím já, protože vozím malou do školky, ale o víkendech za to obačs sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.11.09 11:33

No a teď si vás jdu dočíst.

Ještě mi prosím poraďte jak si připíšu pod metřík nové údaje? Ve svém profilu to nemůžu najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.11.09 11:35

Papayo no supéééér. Miminko je úžasný, to je tak povedená fotečka :potlesk: :potlesk: No to mám z vás radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí