Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5601
12.11.09 13:05

Ahoj vespolek,
nemám moc času, ale i tak chci všem gratulovat k úspěšným negativním screeningům :kytka:
Petru, to teda musel být šok, ještě že se všechno vysvětlilo :lol:

Ryb, tyjo, tak to je teda důchodcovská story :lol: 8-o no nakonec mě to rozesmálo, ale být na tvém místě, do smíchu by mi nebylo…

Jo, jinak jsem postřehla, že se tady někdo ptal na registrace v Praze? Tak na Bulovce jsou v út a čt, myslím mezi 12.30 a 14.30, tak se tam musí člověk osobně dostavit :-? Ale docela to trvá, registrují normálně MUDr., co jsou i na sále, tak může být těžký porod nebo něco a oni to třeba na hodinu přeruší :roll:

A ještě podle prvotrimestrálního screeningu je Jindřiška kluk, tak bych to zatím brala trochu s rezervou :wink: I když dvěma kamarádkám to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.11.09 13:06

PETRU, gratuluji. To bude te mít doma fotbalový tým. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 13:08

nettie fakt ti vyšla jako kluk? Tý jo tak třeba budou ještě změny :o) ale teda zase mi přšel ten doktor dost přesvědčenej… no uvidíme na 20 týdnu co mi řekne mudra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.11.09 13:12

Musím říct, že mi ta tvoje zpráva trochu zvedla náladu - to je alespoň malá šance, že moje miminko bude holčička, když na UTZ nezjistili pindíka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
12.11.09 13:15

Petru, super! :palec: Ale vystrašená si musela byť poriadne, no našťastie to dobre dopadlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.11.09 13:20

Silvi: a nechceš jít radši na PN, když tě v práci tak moc zaměstnávají a neberou ohledy?!? To není dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.11.09 13:24

Petrucha - no ty kráso, mě by vomejvali!!! Ještě že to takhle dopadlo!!! Jo a koukej se mrknout na mojí fotku a zapojit svoje čarodějnické schopnosti a vyčarovat mi taky kluka!!!
Peťulko moc gratuluju a teď už jen klídek bez plašanů doktorů! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
12.11.09 13:25

Petru, jj, vyšla mi jako Jindřich :lol: :lol: Ale ono hodně záleží na zkušenosti doktora, v tomhle období je tam jenom pohlavní hrbolek a podle zaklonění dopředu nebo dozadu (teď nevím, co je co :-? ) se z toho pak vyvine penis nebo pipka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
12.11.09 13:26

Už som nad tým rozmýšľala, aj priateľ mi to navrhoval, že bude radšej keď príde domov a uvidí ma oddýchnutú a usmievajú, nie furt len vystresovanú a unavenú. Na druhú stranu, asi dostanem menej peňazí a tie moc potrebujeme, ale to by malo ísť asi stranou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.11.09 13:29

Rybka - napadlo mě přesně to co Žížu (jestli si náhodou ty veteráni nechtěli přilepšit)

Silvik - já to mám v práci taky takový stresový… tisíckrát se měnilo vedení, všichni maj stažený zadky, dusno ve kterém člověk nemůže ani nic říct a k tomu ještě mudra prudí ať prostě na to rizikový jdu, že je děsná doba člověk nikdy neví. No tak poslouchám rady starších a erudovaných odborníků a seru jim tu na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.11.09 13:32

Nettie - mě mudra zatím nic neříkala (k tomu pohlaví) ale holky v domovské diskusi říkali totéž co ty… v tuhle chvíli to mají vě¨tšinou stejný jak holky tak kluci, ale na tom 16tt už by to mělo být znatelnější. Co vy? necháte si říct jestli bude zase „chcanda“ :lol: Takhle říká naše mamča holčičkám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.11.09 13:33

Já to mám v práci celkem dobrý. Všichni se mi tady snaží pomáhat. Jenže lenost je fakt silnější a tak bych taky nejradši šla na nemocenskou. Jenže mě je líto těch peněz.

Ale pokud jste z práci ve stresu, tak bych neváhala a šla marodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.11.09 13:34

můj děda říká holkám křivochcalky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.11.09 13:34

Kocunka - tak tohle mamča taky občas vypustí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.11.09 13:39

S těma penězma už je to horší. Já jsem doma už měsíc a je to teda mizerný. Ale doma být musím..minimálně do 12.týdne. Do práce se mám vrátit asi za měsíc tak na tři, čtyři měsíce-teda pokud bude vše ok. Mám tam ale předem domluvený nový podmínky-jinou pracovní dobu. Popravdě řečeno, jsem zvědavá, jak to budu zvládat, páč jsem taky věčně unavená. Snad to budou respektovat.
Je na tobě, jak se rozhodneš. Ale dávej na sebe pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí