Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10872
12.11.09 19:31

Ahoj Květinky - nestíhám Vás dočíst, ale slibuju, že to ráno doženu :kytka:

My jsme v pořádku… jestli jste cítili to zemětřesení jak mi v ČB, tak to byl ten obrovský kámen, co nám spadl ze srdce… Ale naše miminka nespolupracují, takže jsem se musela přetáčet na boky, kašlat, nakonec mě poslali projít… Ačko krásně leželo na zádíčkách a jen sebou mrskalo, Béčko ale leželo bříškem dolů a vůbec se nechtělo nechat změřit… v jednu chvíli naměřila doktorka 3,3 a mě se zastavilo srdce, ale je to ok - nakonec měl 2cm… Ani jedno neukázalo pohlaví - a to se snažila tam juknout … Ačko nohy pevně u sebe a Béčko zase kotníky křížem… Takže za 3 týdny jdeme znova a to už to určitě uvidíme :-) Jsem tááák šťastná… Na Koníka jsem dala aktální fotečky miminek, bříška (mám dole už 6kg 8-o )i pyšného tatínka-čekatele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.11.09 19:33

S tou plodovou vodou měla švagrová něco podobného - v porodnici jí řekly že má zkaženou plodovou vodu, ale ona týden přenášela. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.11.09 19:34

filááád taky gratulace :kytka: holky nám se sakra daří to je perfekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.11.09 19:38

Carrinko taky super :-) moooc gratuluju :kytka: Tak jsme dnes komplet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 19:49

Carinko gratulace, Filad gratulace a prostě všem…je super že nám to všem nakonec vyšlo dobře…
Carinko tak jsem jukla na fotky a pupík už je teda slušnej…myslím že už jsi předběhla i mě :lol:
ale to se dá čekat s dvojkama. I když v prvním těhu jsem na konci vypadala tak na trojčata tak kdo ví jak budu vypadat teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.11.09 19:54

Carri, fotky jsou moc hezký a to bříško taky. Mám kamarádku, která čekala dvojčata a myslím, že máš ještě hodně cm po obvodu bříška před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.11.09 20:10

tak gratuluju ke kontrolám.. Carri,fotečky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.11.09 20:26

Tak holky já jdu do hajan. Hezky si povídejte a zítra ráno se zase ozvu. Dobrou no. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 20:28

Holkýý Pepíno je na světě, jsou oba v pořádku…jé to se mi ulevilo, tak zítra budu ňuchňat voňavý miminko…
Váží 3150g a měří 49cm…pumprdlík malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.11.09 20:48

tak to byl docela fofr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 20:55

Docela jo…taky bych to tak brala…ona je ale už druhorodička
Jé já už se těším až budu mít miminko taky u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.11.09 21:10

to mi povídej.. já taky.. šíleně moc.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.11.09 21:23

mám hlad jdu brakovat ledničku…
Jo mimochodem, ráno když jsem si čistila zuby tak jsem se :poblion: no hnus fialovej…doufám že mě to brzo přejde…ble

Nacpu si pupka a půjdu chrupkat. Tak pááá a hezký sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.11.09 21:30

dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.11.09 07:51

Dobré ráno děvčátka, tak musím říct, že jsem dneska tak akorát položit do rakve. Nejen, že jsem se nevyspala, protože manža chrápal, jak starý chlap. Ale ještě ke všemu jsem včera na doporučení paní doktorky zkusila koupil ten Lepicol na zácpu. Nechápu jak můžou něco tak hnusnýho prodávat. Tak jsem si večer udělala 100 ml nápoje, kterého jsem vypila jen půlku, protože se mi z toho zvedal žaludek. No a v noci asi kolem půl jedné mě vzbudili strašný křeče v břiše, tak jsem prchala na záchod a samým tlačením mi málem vypadli oči. Byl to boj. Takže bych řekla, že to je stejný stav jako bez Lepicolu. A ráno jsem se vzbudila a když jsem se podívala na břicho, tak jsem konstatovala, že včerejší dávka byla moje první i poslední zároveň. Měla jsem břicho, jak sedmém měsíci. Doufám, že mi teď přes den trochu splaskne. Takže závěr: nikdo si to nekupujte, protože to nefunguje a je to děsně hnusný. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí