Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1317
13.11.09 07:53

Hele mě asi přestal ukazovat metřík. Mám tam stejně dní jako včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 08:03

ranko…

tak nejdřív posílám pusinku :huban: všem prďolům a prďolkám po včerejším screeningu… nic jiného než dobré zprávy jsem už snad ani nečekala :wink: Je to vždycky trocha napětí, ale je fajn, že je to za námi a jedeme dál… Příští týden to dojedou ostatní (viď Žižo) a bude zase na měsíc klídek :-D

Filad - jsme s miminkama skoro na stejno :mrgreen:

Pimpi - ty brďo ještě, že já takovýhle problémy nemám… bych se z toho pos*** :lol: :lol: Metřík mi běží.

Hurááá dneska už je pátek, asi vyrazíme na víkend za známýma k Litomyšli. Se těším, bude pohodička.

Všem přeji pěkný den… u nás se už počasí docela vybírá, tak bude hezky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 08:03

Pimpi ahooojj tak já teda s lepicolem skoro stejnej zážitek jen s tím rozdílem že jsem se nepos…la takže žádnej účinek, spíš jsem se po tom málem :poblion:
Takže včera jsem snědla půlku flašky zavařených švestek a ráno szkouším na lačno tu vlažnou vodu a zatím taky nic…už jsem nebyla 6 dní, je to hrůza už mám břicho skoro furt v křečích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 08:06

dobré ranko všem a samá pozitiva!

pimpi - tak teda, nic moc zkušenost a ještě se v noci budit :roll:, ten metřík se ti může posunout v určitou hodinu, nebo ne?

carrinko - taky gratuluju k supr výsledku, jsem koukla na fotečky, už jsi o fous dál, ale ten pupík, to jsem čučela :wink: na tebe zdaleka nemám :mrgreen:
já se možná vyfotím až mi v pondělí dají průkazku, já vlastně nemám žádnou evidenci mého těhotenství, žádné fotečky, testy, nic,ale je to tím, že vlastně nechci, pro mě je důležitý jen ten výsledek :wink:

petruš - jo a :poblion: se mi vrátilo, ale mám ho místo ráno večer :roll:, dva dny jsem nevolnosti rozchodila, včera už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 08:08

Jé Borisko tak aspoň v tom :poblion: nejsem sama :pankac:
Snad nás to brzo zase přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.11.09 08:09

No tak to jsme na tom Peťulo stejně. Já už zkouším možný a nemožný. Ještě jsem teď četla na babyonline doporučení koupit Benefibru, tak pro ní zkusím zaskočit a vyzkouším. Je to čistě jenom vláknina a je úplně rozpustná a nehoustne. Ne jako ten Lepicol. Než jsem to stihla zamíchat, tak do zhoustlo a už to nešlo pomalu ani vypít. Švestky už jsem taky zkoušela, ale nepomohli, tak zkusím ještě meruňky, ale obávám se, že účinek bude úplně stejný.

Jsem ráda, že je pátek. Mám před sebou čtyři dny volna a zítra jede manža na celý den pryč, tak si budu doma vegetit. Už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 08:10

jo vlastně mám božurku happy baby, kterou jsem si včera vzala na screeningu,měli jich tam hafo , takže vám holky zkusím napsat další rady proti zácpě, třeba něco pomůže :wink:

• 1/2 hodiny svižné chůze denně, sušené švestky, nahraďte bílý cukr medem, pít minerálky s nepatrným obsahem soli, jakmile vstanete, vypijte sklenici pomeranč. nebo hroznové šťávy nebo prostě sklenici vody
  • já jako netěhule chodila po kávě s mlíkem hned
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 08:13

No ještě mě napadlo nějaká ta projímavá minerálka jako třeba Šaratica…ale nevím kde ji sehnat, jestli to třeba budou mít v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 08:15

petruš - jo, já ji jednu dobu měla taky v práci :-D , na mamku zase spolehlivě funguje zaječická kyselica - asi bych se koukla na složení obou - nebo v lékárně ti vlastně řeknou, která je lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 08:15

Jo a dítě se mi vzbudilo se zvýšenou teplotou…aaaachjoo
no naštěstí v poledne dorazí manža z práce tak budu moct do tý porodnice za Pepínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.11.09 08:17

Šaratici seženeš v lékárně určitě. Mosím říct, že mě to celkem trápí. Včera jsem ve Sparu potkala známou mojí mamky a ona mi sáhla na břicho a říká: " Už máš krásný bříško." Kdyby věděla, že jsem jen nafouklá a nevys…á, tak by asi koukala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 08:25

jsem si všimla, že je sice pátek, ale třináctého :roll: Tak si ho musíme pořádně užít :lol:
Mudra mi včera říkala, že zácpa je fakt častá… 6 dní je fakt dost! :-? Musí tě bolet bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
13.11.09 08:32

bre ranko,
patek 13.? hm… a nevylezu nikam … no co co … kurna mame hlad … vylezu .. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 08:34

filad co blbneš s tím pátkem 13.? zrovna dnes říkali v rádiu, že nebyla prokázána žádná souvislost s nějakými hrůzami :wink: takže žádný nešťastný den, naopak pro některé šťastný
ps já se v pátek třináctého s radostí vdávala! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.11.09 08:39

Já se 13. nemám taky žádný problém. Jsem se 13. narodila. bylo to sice pondělí, ale už mi narozeniny párkrát na pátek vyšly.

Tak zkouším změnit metřík, jestli se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí