Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
13.11.09 09:08

Pimpi - náš tatouch to zvládne, není žádný béčko :lol: Košíky jsou nádherný… jenže mě už se prostě nikam nevejde. Holky nemáte některá ten seznam výbavičky? Myslím, že už jste tu o něm psaly. Jako myslím, že mám ještě hafo času, ale zase budou ty vánoce a já můžu využít mojí rozvětvenou rodinu a nebude mě to stát ani kačku. jenže já fakt pořádně nevím co je potřeba a co ne. ono se to asi taky liší tím, že budeme mít děti na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 09:08

Pimpi já měla takovej šikovnej asi 50 let starej košík, on byl dobrej v tom že nebyl tak obrovskej jako ty co teď prodávají, tudíž se vešel skoro všude i do tý naší pidiložnice. Teď budu mít jinej, právě ten velkej novej, tak uvidím jak se mi to sem vleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.11.09 09:09

Dobré ránko, jsem si musela skočit do obchodu pro chleba a vajíčkovou pomazánku, to zas budou prdy… :oops: :lol:

Jinak ten můj chlap spí tak tvrdě, že mám strach, když na mě přijde porod v noci, že se nebudu mít jak dostat do porodnice, páč ho vzbudit prostě nejde…ještě že mám blízko rodiče - při nejhorším :lol: :lol: takže jeho myslím řev mimča nějak moc otravovat nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 09:10

Rybko - :lol: :lol: ježiš ty jsi řízek. už se ti to krátí slečno viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.11.09 09:13

Papay: No mám nervy úplně víš kde…nejradši bych byla kdyby to už bylo za mnou, o Richardovi ani nemluvim…před ním někdo řekne svatba a on pomalu omdlívá :lol: :lol:

To taky bude sešlost, moje svědkyně ubrečená, jeho svědek chytá hysterický záchvaty smíchu, moje šílená babička (ta se s někým beztak zase pohádá :-), táta omdlí, Richard omdlí, já se bojím že se pobliju…
:lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
13.11.09 09:15

Dobré ránko :-)
Tak dneska po měsíci se jedu podívat do práce. Musím něco podělat ale že se mi teda nechce!!! :-( Už jsem si zvykla na domácí režim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.11.09 09:16

Peťulo a nevíš, kde se dá sehnat. Koukám po netu a nic nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 09:17

Papayo seznam mají skoro všude na netu, ale myslím že je to dost individuální, ale jinak myslím že ho sem házela jahůdka…ač máme děti na léto tak třeba každopádně si sežeň body s dlouhým rukávkem, ze začátku je budeš určitě potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
13.11.09 09:19

http://www.kika.com/…/kosik-jola/

Mně se líbí toto, ale je to dost drahý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 09:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 09:20

Marcis dají se sehnat levněji a i s povlečením a nebesama…mrkni na ten odkaz co jsem hodila výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
13.11.09 09:22

Zácpa

Pimpi píše:
Dobré ráno děvčátka, tak musím říct, že jsem dneska tak akorát položit do rakve. Nejen, že jsem se nevyspala, protože manža chrápal, jak starý chlap. Ale ještě ke všemu jsem včera na doporučení paní doktorky zkusila koupil ten Lepicol na zácpu. Nechápu jak můžou něco tak hnusnýho prodávat. Tak jsem si večer udělala 100 ml nápoje, kterého jsem vypila jen půlku, protože se mi z toho zvedal žaludek. No a v noci asi kolem půl jedné mě vzbudili strašný křeče v břiše, tak jsem prchala na záchod a samým tlačením mi málem vypadli oči. Byl to boj. Takže bych řekla, že to je stejný stav jako bez Lepicolu. A ráno jsem se vzbudila a když jsem se podívala na břicho, tak jsem konstatovala, že včerejší dávka byla moje první i poslední zároveň. Měla jsem břicho, jak sedmém měsíci. Doufám, že mi teď přes den trochu splaskne. Takže závěr: nikdo si to nekupujte, protože to nefunguje a je to děsně hnusný. :poblion:

Pimpi, zřejmě ten Lepicol funguje trochu jako psyllium - funguje to jako kartáč na střeva - tzn. že to na sebe nabalí veškerý humus, co máš nalepený na střevní stěně a táhne ho to „dolů“. To je důvod, proč tě to ucpalo. :-( Nabalilo se toho hodně.
Pokud to člověk neužívá preventivně běžně, tak to má tenhle efekt (nebo aspoň psyllium tak funguje). Je potřeba začít s opravdu malýma dávkama a hrozně moc při tom pít, aby se to naředilo, protože tím jak to nabobtná, tak to nabalí všechny ty střevní zbytky za několik let a zácpa je potom horší.

Já teda z vlastní zkušenosti problémy až tak se zácpou nyní nemám, chodím max. ob den. Ale užila jsem si dost, když mě z neznámých příčin bolelo pořád břicho, a na diagnostické laparoskopii nic nezjistili, tak mi gastroenterolog doporučil dát si probiotické bakterie (normálně ve formě kapslí). No a to mě tak ucpalo, že jsem nebyla týden na záchodě a při tlačení mi tekly slzy. :-x :cry: Po 14 dnesch mě napadlo to vysadit a samo se to upravilo.
Nejlíp opravdu zabírá naučit se dát si nalačno hned po vstanutí sklenici vlažné vody a cvičení nebo chůze.

Tu je odkaz, na nějaké cviky, ale všechny asi nebudou v těhu vhodné.
 http://www.mineralfit.cz/…i-zacpe-345/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
13.11.09 09:22

Jo koukám. Zkusím si něco takového taky sehnat. Ale odrazují mě od toho naši, prý je to jen na chvíli. Mimčo z toho prý jned vyroste :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
13.11.09 09:26

Omlouvám se, že se k té zácpě vracím po tolika stránkách, ale než jsem dočetla příspěvky z rána, tak naskočila další stránka :)

Velmi dobrý článek o zácpě je tady:

http://www.obezita.cz/…tail-zpravy/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 09:26

Rybko - taky jsem se málem poblila a byla jsem děsně napjatá, ale pak po obědě se to rozjelo, táta si nejdřív pobrečel a pak začal nezřízeně pařit, tak jsem do sebe taky kopla vodku a bylo to. No akorát že ty to budeš muset přežít bez uvolňováků :wink: To dáš.
Petruš - no právě… musím to někde vyštrachat, jsem naprostej laik. Ty košíky jsou k sežrání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí