Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
13.11.09 11:51

petruš, neboj, odpouštím ti :wink:
holky začínám zjišťovat, že se ze mě stává těhotenský sobec :oops: , prostě k některým potravinám a pochutinám se manžel nedostane, nestihne si všimnout nebo nezbude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.11.09 11:54

Holky no a kdybyste mě viděly když jsem četla všechno o tom, jako jestli jsem nebo nejsem těhu…co já se nařádila s čípkem :lol: :lol: Richard už mě chtěl posílat na psychinu…mě totiž kámošky řekly, že jako podle čípku poznám jak na tom jsem a já se jim ještě vysmála, že si tam šahaj a tak…no přišla jsem domů a začlo mě to hlodat, že :lol: :lol: tak jsem se vrahla na hajzlík a šmatala a šmatala a pak s hrůzou zjistila, že tam mám nádor a že umřu!! (no jasný, že jsem netušila, že je to ten čípek že). Tak jsem skočila na net a hledala a teď tam samý ty hesla - čípek=rakovina, takže ja hysterická, ubrečená no magor…až pak jsem někde našla teda že je to ten čípek no :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 11:56

Rybanko buď v klidu nejsi jediná co si nahmatával čípek…později když jsem byla už těhu tak mi ten čípek připadal teda furt stejnej…no a pak jsem se dočeta na netu že je to tak že čípek se začne měnt a uzavírat až po několika týdnech, což už dávno víš podle těhu testu že jsi v tom… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.11.09 12:06

Ryb, když čtu tvůj zážitek s čípkem tak se musím smát, protože já zažila něco podobného. Je to už tak dva roky zpátky, co mi po sexu manžel řekl, že mám vevnitř nějakou bouly. Tak jsem si ji nahmatala a úplně jsem zpanikařila a další den jsem letěla k doktorce a ona se mi normálně vysmála, že jako to má každá ženská a že je to děložní čípek. Byla jsem tenkrát červená až na prdely.
Borisko s tím jídlem je na tom manžel podobně. Jenže já to dělám takticky, když si chci koupit něco jen pro sebe a vím, že kdybych si to přivezla domů, tak mi manžel vynadá, že na něj vůbec nemyslím, tak já to pro jistotu sním hned v autě než domů dojedu. Nejhorší je, když pak manža jede někam se mnou a všude vií ty obaly. To mi pak nadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
13.11.09 12:18

Loučím se na neurčito… díky za vaši dnešní podporu.
Jdu odpočívat, poněvač jsem se hodně najedla a jsem z toho hodně unavená :mrgreen: Navíc si přijede lehnout i manžel, protože je mu od rána jako by na něj lezla chřipka… tak snad ne ta prasečí. Bodejť taky, že to ode mě nechytil už dřív :-(
Mějte se zatím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.09 12:20

Internet je fajn, ale nadruhou stranu tam hledám a brouzdám a pak si stanovuji diagnozy na počkání. Vidím kolikrát to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.09 12:21

BOBISKO, vyspi se do růžova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 12:21

Jj Jahůdko, zrovna tady řeším na netu tu moji bílkovinu v moči…ale asi se na to radši vyprdnu nebo najdu něco co mě vyděsí a budu pak plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.09 12:31

PETRO, ale ono ti to nedá, co? Třeba to je jen nějaký zánět v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.11.09 12:33

Ahoj holky,
všem dodatečně gratuluju ke kontrolám, nešel mi net, tak to dohanim az teď.

Teda jsem se pobavila, jak si stanovujete diagnozy podle netu. To ja radsi nic moc nehledam, jsem potom hroznej nervak, tak bych nakonec umřela stresem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 12:46

No to se právě snažím zjsitit…doktorka mi k tomu moc neřekla jen mi vyhrožovala odesláním do rizikové poradny…ono to asi může být cokoliv, ale hlavně že tlak mám v pořádku, to by pak nebylo moc dobrý…
To víš že tady do toho netu zase čumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 12:51

Spala bych, ženy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.11.09 12:52

Ahoj holky..To jsem já Kobla..nevím, co se přihodilo..vůbec mě to sem nechce pustit :pocitac:
Tak jsem se musela nově zaregistrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 12:52

Asi si budu muset dát ještě jedno kafe, ale aby pak nebyl Bíleček na setrvačník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 12:53

Zdar Koblo, já teda ťukám na dřevo, ale mě zatím všechno funguje… a jak ti mám jak říkat, když ten tvůj nick pomalu ani nepřelouskám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí