Poradna duly
Jana Čurdová
Papy, to verim, to je super darek, kterej tchyne urcite oceni
. Taky bych nejakou hospodyni potrebovala, jak jsem porad musela lezet, tak to tady vypada jak ve squattu. Psychicky se pripravuju na to, že přisti tyden uklidim celej barak … ufff.
To my tady na jihu máme nádherně, slunícko, pohoda…
Jdu do kafe, jinak fakt vytuhnu ![]()
Hospodyni sááákryš, bych taky potřebovala
holky já mám doma takovej booordel, že to snad ani není možný a co si myslíte, že jdu teď dělat…jdu si udělat kakao a dám si nějakou sůšu
zalezu do pelechu a budu čumět na bednu.
Ty jo kdo uklidí?????
![]()
J achcem tiež hospodyni, ja dnes prídem domov a ešte musím luxovať, ble to nenávidím ![]()
Tak už jsem tady…musela jsemna chvilku odběhnout vedle za holkama. To uklízení je suprová věc, ale je to drahý jako pes… za měsíc okolo tří litránků.
Taky jste teď tak nespolečenské? Já teda jo, nikam se mi nechce… ani když jsem fit, připadám si jako pecka. Dneska slaví narozky jeden kamarád… veliká oslava s kapelou na sále jednoho vesnickýho kulturáku a já už od rána přemýšlím jak se tomu vyhnout, ale Ondřej jít chce, tak budu muset, alepoň popřát nebo tak.
Nějak mě to neba… a to jsem ještě nedávno lila jako blázen a byla královnou parketů ![]()
Papy, mam to úplně stejně. Ještě v létě jsme s holkama tančiny na parketech ještě ve 4 ráno a teď dám maximálně odpoledně nějakou rychlou návštěvu a hotovo… vůbec to nechápu, ale na druhou stranu mi to ani moc nevadi…nalítáno mam ![]()
Markét i ostatní co nakukujete… jedu zaplatit té paní, aby příště utřela prach a nevím nevím jestli se ještě dnes dostanu… asi podle toho co večer. pa pá ![]()
Papaya píše:
Ježiši mě smrděj nohy… opět jsem si dopínala ty kozačky
No já se z Tebe picnu
Ty jsi z Moravy že? Nejsi náhodou z Opavy?
Ach jo holky já mám náladu zase na h..... proběhly nějaký infošky a zase mi to otevřelo staré rány au au a jak ty hormóny pracujou tak to snáším nějak hůř
![]()
Viki a čo sa stalo?
Ja som tiež max. nespoločenská, po práci rovno domov, na zábavu ani myšlienky, najradšej by osm furt len spala, som ako pecka a navyše nervózna. Práve som nakričala na kolegov, nech si v práci láskavo vypínajú zvonenia na mobiloch, pracujem v open space a to sú niekedy melódie, kolegovu kaťušu nemožem už ani cítiť. Mne už tie hormóny fakt udierajú na mozog ![]()
Ale mne to fakt lezie na nervy!
Viky, nebuď v depresi. Vždyť tady je taková fajn parta
a ve středu už nás čeká kontrola. Tak něco speciálně pro Viky na zlepšení nálady:
Co lze ještě stáhnout z úplně nahé sekretářky?
(Šéfa)
Co je maximální impotence?
(Když visí i parohy)
Co nesmí mít žena u sebe při milování?
(Nohy)
Proč muž, vyznávající ženě lásku, klečí?
(Aby mluvil přímo k věci)
Proč žena, vyznávající muži lásku, klopí zrak?
(Aby se podívala, jestli to myslí vážně)
Proč se nedělají prezervativy v černé barvě?
(Protože černá zeštíhluje)
Jaký je rozdíl mezi srnkou a kozou?
(To, co leze z lesa, je srnka a to, co leze z podprsenky, je koza)
Jak se kroužkují ptáci?
(Rtěnkou)
Proč se trpaslíci chechtají, když jdou vysokou trávou?
(Protože je lechtá na pytlíku)
Jaký je rozdíl mezi dámskými kalhotkami a trenýrkami?
(Do trenýrek se leze nohama, do dámských kalhotek rukou)
silvik.sk píše: … Práve som nakričala na kolegov, nech si v práci láskavo vypínajú zvonenia na mobiloch, pracujem v open space a to sú niekedy melódie, kolegovu kaťušu nemožem už ani cítiť. Mne už tie hormóny fakt udierajú na mozog
tak se na ně musí ![]()
nedořešené vztahy s ex
hnus pomejšlet.
Jinak jsem taky pořádně nespolečenská, taky bych si furt jen válela šunky doma. Ještě že nechodím do práce, bych asi byla protivná jak sáňky v létě.