Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
13.11.09 13:26

Papy, to verim, to je super darek, kterej tchyne urcite oceni :palec: . Taky bych nejakou hospodyni potrebovala, jak jsem porad musela lezet, tak to tady vypada jak ve squattu. Psychicky se pripravuju na to, že přisti tyden uklidim celej barak … ufff.
To my tady na jihu máme nádherně, slunícko, pohoda…
Jdu do kafe, jinak fakt vytuhnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
13.11.09 13:26

Hospodyni sááákryš, bych taky potřebovala :-? :-? holky já mám doma takovej booordel, že to snad ani není možný a co si myslíte, že jdu teď dělat…jdu si udělat kakao a dám si nějakou sůšu :-) zalezu do pelechu a budu čumět na bednu.

Ty jo kdo uklidí????? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
13.11.09 13:35

J achcem tiež hospodyni, ja dnes prídem domov a ešte musím luxovať, ble to nenávidím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 13:47

Tak už jsem tady…musela jsemna chvilku odběhnout vedle za holkama. To uklízení je suprová věc, ale je to drahý jako pes… za měsíc okolo tří litránků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 13:51

Taky jste teď tak nespolečenské? Já teda jo, nikam se mi nechce… ani když jsem fit, připadám si jako pecka. Dneska slaví narozky jeden kamarád… veliká oslava s kapelou na sále jednoho vesnickýho kulturáku a já už od rána přemýšlím jak se tomu vyhnout, ale Ondřej jít chce, tak budu muset, alepoň popřát nebo tak. :roll: Nějak mě to neba… a to jsem ještě nedávno lila jako blázen a byla královnou parketů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.11.09 13:59

Papy, mam to úplně stejně. Ještě v létě jsme s holkama tančiny na parketech ještě ve 4 ráno a teď dám maximálně odpoledně nějakou rychlou návštěvu a hotovo… vůbec to nechápu, ale na druhou stranu mi to ani moc nevadi…nalítáno mam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 14:10

Markét i ostatní co nakukujete… jedu zaplatit té paní, aby příště utřela prach a nevím nevím jestli se ještě dnes dostanu… asi podle toho co večer. pa pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.11.09 14:10

Tak pa Papy…a vecer to zmakni! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 14:11

Ježiši mě smrděj nohy… opět jsem si dopínala ty kozačky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
13.11.09 14:13
Papaya píše:
Ježiši mě smrděj nohy… opět jsem si dopínala ty kozačky :oops:

No já se z Tebe picnu :lol: :lol: :lol: Ty jsi z Moravy že? Nejsi náhodou z Opavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
13.11.09 14:15

Ach jo holky já mám náladu zase na h..... proběhly nějaký infošky a zase mi to otevřelo staré rány au au a jak ty hormóny pracujou tak to snáším nějak hůř :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
13.11.09 14:35

Viki a čo sa stalo?
Ja som tiež max. nespoločenská, po práci rovno domov, na zábavu ani myšlienky, najradšej by osm furt len spala, som ako pecka a navyše nervózna. Práve som nakričala na kolegov, nech si v práci láskavo vypínajú zvonenia na mobiloch, pracujem v open space a to sú niekedy melódie, kolegovu kaťušu nemožem už ani cítiť. Mne už tie hormóny fakt udierajú na mozog :zed:
Ale mne to fakt lezie na nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
13.11.09 14:40

Viky, nebuď v depresi. Vždyť tady je taková fajn parta :) a ve středu už nás čeká kontrola. Tak něco speciálně pro Viky na zlepšení nálady:

Co lze ještě stáhnout z úplně nahé sekretářky?
 (Šéfa)

Co je maximální impotence?
(Když visí i parohy)

Co nesmí mít žena u sebe při milování?
(Nohy)

Proč muž, vyznávající ženě lásku, klečí?
(Aby mluvil přímo k věci)

Proč žena, vyznávající muži lásku, klopí zrak?
(Aby se podívala, jestli to myslí vážně)

Proč se nedělají prezervativy v černé barvě?
(Protože černá zeštíhluje)

Jaký je rozdíl mezi srnkou a kozou?
(To, co leze z lesa, je srnka a to, co leze z podprsenky, je koza)

Jak se kroužkují ptáci?
(Rtěnkou)

Proč se trpaslíci chechtají, když jdou vysokou trávou?
(Protože je lechtá na pytlíku)

Jaký je rozdíl mezi dámskými kalhotkami a trenýrkami?
(Do trenýrek se leze nohama, do dámských kalhotek rukou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
13.11.09 14:41
silvik.sk píše: … Práve som nakričala na kolegov, nech si v práci láskavo vypínajú zvonenia na mobiloch, pracujem v open space a to sú niekedy melódie, kolegovu kaťušu nemožem už ani cítiť. Mne už tie hormóny fakt udierajú na mozog :zed:

:palec: tak se na ně musí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
13.11.09 14:43

nedořešené vztahy s ex :-( hnus pomejšlet.

Jinak jsem taky pořádně nespolečenská, taky bych si furt jen válela šunky doma. Ještě že nechodím do práce, bych asi byla protivná jak sáňky v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí