Poradna duly
Jana Čurdová
jééé knedlík s vajíčkem ten milujuuuu a k tomu kyselou okurku mňam
PETRUCHA píše:
už je to snědený…
sááákra ty jsi rychlá hmmm
![]()
Se jdu taky podívat do tý lednice co tam je…ale počítám, že tak max. tam máme zimu a světlo ![]()
Normálně to moje dítě je snad těhotný taky…ujíždí si na kyselých okurkách ![]()
Holky nesnáším tyhle řeči o jídle, když nemůžu jíst!!! Jdu si něco udělat i když vím, že to vyzvracím… kašlu na žaludek!!!
PS: taky máme v neděli husu, ale já počítám, že budu mít jen knedlík se lžící zelíčka ![]()
Carrinko já vím jak se cítíš, já to měla v prvním těhu taky, totální nechutenství a když už jsem něco snědla tak to hned letělo ven…ale pak když se to uklidnilo tak to bylo božííííí a hrozně jsem se hned přežrala, fakt jak prase…já totiž měla to hrozný období přes vánoce, víš jak jsem trpěla když se všichni cpali bramborovým salátem a řízkama a cukrovím a já nemohla… ![]()
Tak to já doufám, že na Vánoce už bude ok a přiberu těch 6 kg, který mi od začátku těhu chybí ![]()
Jo a jdu udělat masovou směs na topinky, pořádnou topinku na sádle a na to hromadu sýra!!!
Dneska jsem udělala miminkům radost a objednala konečně Lamaze hračky na slevu z těhotenskýho balíčku
Budou mít sobíka, světlušku a leporelo na postýlku ![]()
Jé ty se budou mít…miminka ty lamazze hračky zbožňujou…já tam měla slevu na baby sense, ale kupovat to nebudu tak kdyby to někdo chtěl, klidně mu to pošlu…
jojo… slevu na monitor mám taky a budu kupovat jiný… takže taky nabízím ![]()
tý jo ty jsi měla dvě slevy jo…to neplatí já chci taky na lamaze…
![]()