Poradna duly
Jana Čurdová
Dlábím se těstovinovým salátem a né a né se zasytit..že bych si dala čtvrtou misku??? ![]()
Bociamy píše:
Dlábím se těstovinovým salátem a né a né se zasytit..že bych si dala čtvrtou misku???
dobrou chuť ![]()
chjooo se na to vytento…Adamovi leze nahoru teplota…už má zase 38…jsem musela honem z vany protože jsem ho slyšela brečet.
Prďolka malej, zažil poprvé v životě zavádění čípku do prdelky, a teda se mu to vůbec nelíbilo.
Jejda..chudáček malej..vůbec se mu nedivím..sama čípky nesnáším..
Tak se držte a hlavně brzo uzdravte!
stejně je divný, jak se mu to střídá..že je v poho, pak zas teplota..A co to bříško, už ho nebolí?
Dobré ráno,
jdu péct mufinky miláčkovi k snídani.
Vy máte určitě ještě půlnoc. ![]()
Mě donutil vylézt telefonát z práce, že nemůžou najít tiskový formulář v programu
- včera večer tam byl a dneska ráno už tam není ![]()
Tak jsem si musela zapnout comp a najít ho. Nj, uživatelé ![]()
Tak krásné a klidné vstávání ( - otočit na boček - sednout - vylézt z postele) jako správné těhule
![]()
Dobré ránko…
Boci to sis nás smontovala dohromady s renet a sebíkem…ten byl taky nemocnej. Mi sice taky ale nás nebolelo bříško. Ale stejně mě to štve že je Adámek zase nemocnej protože až do té angíny mu nikdy nic nebylo. Tak snad se to teď nerozjede, zrovna když čekáme mimi. To by bylo celkem na budku.
Žížo jako teda mufinky k snídani, dobrej výkon
mňam
Jo jinak mi konečně zprovoznili ty soukromé zprávy, super…
Dobré ránko, tak doufám, že jste všechny vyspané do růžova
Zdá se, že bude dnes hezkej den…škoda, že mne čeká generální úklid a pečení těch koláčků. Budu tady jako v sauně
Mám jen troubu v kachlových kamnech na dřevo, tak už pěkně roztápím ![]()
Dobré ráno.
Petru, Renet promiňte, že jsem to tak pomotala..to su celá já..
Mufiny..ty brďo..tak to poklona! takhle po ránu.
Mě dneska čeká chystání jednohubek, chlebíčku a tak dále..A taky úklid..fuj! Budeme mít menší kolaudačku( 4.etapa a ne poslední). Tak snad jim tady v průběhu neusnu.
Ty jo Viky ty jsi borec, už se vidím ja peču husu v kamnech na dřevo. Sice jsme to na chalupě měli taky ale husu jsem tam fakt nepekla…
Jseš fakt dobrá.
Jinak teda tady je taky krásně, ale já jsem úplnej mimoň. Adam v noci horečku jak prase a furt se budil, spal se mnou v ložnici pro jistotu. Takže on je teď úplně v pohodě a já tady kolabuju, já chci spááttt…
I v Brně je krásně! ale myslíte,že mě někdo dokope jít ven?..ne, ne..su lenoch!
Takze damy, hlasim se tez k tem co se rozblily… ![]()
Peti snad se Adamkovi co nejdrive ulevi…