Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to já desítku, sice se po ní chodí čůrat ale zase nejsem tak rychle pod parou ![]()
No taky mě napadlo že by to pivčo mohlo fungovat na tu zácpu…asi si jedno zítra dám, jdu s holkama na čarodějnickej slet jak tomu říkáme ![]()
No my budeme péct v neděli svatomartinskou husu, tak jí asi taky necháp trochu plavat ![]()
Viky jé tak to bych si taky nechala líbit…mňam
jinak existují ještě jiné domácí ultrazvuky než jen angelsounds…mrkni na
jako že jsou třeba o něco malinko levnější, tak ušetříš aspoň něco…
hůůů pozdě, prostě jsem to musela objednat hned, jinak bych se vzhledem k těm penízkům nikdy neodhodlala. Tak holt musím ušetřit jinde.
No jsem si na sebe ušila teda, pozvala jsem dvoje sousedy, tak musím upéct husu, dva druhy knedlíků, dva druhy zelí, hovězí vývárek a k tomu budu ještě dělat svatební koláčky…s těma mi naštěstí pomůže sousedka ![]()
NOOOO Viky já se taky hlásím na návštěvu…ježíš já dostala chuť na to knedlo zelo něco…klidně i vepřo
Tak tohle mne vždycky zaručeně vytáhne ze špatný nálady, je to starý, ale zaručeně zabere
Třeba to bude taky u některé z vás fungovat..... ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
a normálně jsem z restaurací okoukala recept na červené zelí do kterého dávají višně…doporučuju mňamka ![]()
Jako Viky než už toho, mám tady pod sebou vyslintanou kaluž…dělám k večeři knedlík s vajíčkem, no knedlo zelo to není ale když je hlad…