Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,tak jsem z vás právě dostala chuť na kyselý okurky a z toho na chlebíčky.. ![]()
Kocunko já se těch okurek tak přežrala že asi za chvíli vrhnu…
Tak moje večeře… chleba s máslem, hořčicí a plátek sýra. K tomu česnečka do hrnečku, v průběhu medvídci Haribo a Maoam …šmankote, nebudu já těhotná????
No Viky buď to anebo jsi čuník…
![]()
si dělám srandu, já mám podobný kombinace ![]()
No když nám to chutná tak co…
Ježíš ve zprávách mluví o těhotné ženě v kritickém stavu s chřipkou H1N1…SE NA TO VYSERU FAKT…blbá chřipka
tak to ještě jde.. já jsem dneska jedla čínský zelí s cukrem ![]()
Čau ženy,
Petruš- jsi tady? Jen jsem ti chtěla říct, že jsem se dnes v 16:28h poblila jako ještě nikdy! Hlele ještě teď se z toho vzpamatovávám. Jsem překvapená jako blázen, je mi dobře už pomalu od 9tt. No nechápu… zatím jsem do sebe ještě nic nenasoukala, jen čaj… takže si dělám vývar.
Byla jsem rozhodnutá, že pojedu na oslavu s Ondrou (třeba jen na chvilku) Ale jsem doma a polomrtvá. Jen mi přišlo férové ti ti sdělit, abys věděla, že v tom nejsi sama… no a Carrinko, tebe holka fááákt nesmírně lituju!!! To musí být děs.
PETRUCHA píše:
Ježíš ve zprávách mluví o těhotné ženě v kritickém stavu s chřipkou H1N1…SE NA TO VYSERU FAKT…blbá chřipka
Holky jdu si zaplavat do vany a pak do peří
Loučím se s váma, mějte krásný večer a krásnou noc. Pa zítra ![]()
Papayo jsem tu…chuděro to je hnus co…si člověk myslí jak už je v pohodě a ono néééé
Čtu tady na emiminu diskuzi o očkování proti prasečí chřipce a Boriska poslala na SZÚ dotaz přímo ohledně těhotných tak jsem zvědavá co jí odpoví…
Ahojky holky…tak se mě konečně podařilo vás dočíst..vy jste neskutečný!!
Již ale nemám sil reagovat..tak se omlouvám.
Akorát chci pochválit Viky koupelnu..bude určitě nádherná..už teď závidím..bude to romantický:-)
A Bobisce přeji hodně klidu a ať vše dopadne výborně!
Taky jsem na tu chřipku zvědavá… a jsem ráda, že jdu na to riko, protože pobývat v nemocnici se mi fakt nechce!!!
Jo a za moji šavli by se nemusel stydět ani turecký velitel ozbrojených sil ![]()
Jdu taky pa pa ![]()