Poradna duly
Jana Čurdová
no ja ted delam kasi… tu slehanou… jezisi uz aby byly brambory hotovy… mnam to uplne miluju … to tu kasi klidne zeru i samotnou… jen k tomu opecu uzeninu a hotovo (tyyy jo a ze by smazenou cibulku???) … dneska se totiz nezmuzu na nic narocnyho … k vece palacinky a zitra k obedu kureci stehna …
Filad taktéž nějak dnes nezvládám nic složitýho takže pečený kuře to jistí
) už jsem schlamstla a půjdeme hajat.
Ty jo holky dnes od jedne davaji na prime muj moc oblibeny film… videla jsem ho uz snad stokrat a vzdycky jsem bulela… jmenuje se to Posli to dal..
Ahojky,
právě na to koukám, ale neviděla jsem od začátku…
Jsem úplně vyřízená, po delší době jsem vařila - česnečku, řízečky s bram.kaší, okurkový salátek - ale už nevydržím stát ani chvilku. Ty bolesti v podbřišku jsou děsný.
A manžel má opravdu chřipku. Zajímalo by mě jakou
Poprvé za 7 let, má horečku, sotva se hýbe… To jsou vyhlídky.
Ahoj ženy..jsem totálně znavená..vrhli jsme se s přítelem na komplet ůklid celého bytu..masakr. Ještě, že mi tak pomáhá.
A udělali jsme tři velký talíře jednohubek, dva talíře chlebíčků a upekla jsem tvarohovej štrůdl.
Jo a ještě jsem dělala oběd-zapečené brambory s kuř.masem, cibulkou, nivou, eidamem a šlehačkou.
Ale nadlábl se jen přítel..mě to nějak žaludek nechce dovolit(po dlouhé době)..zrovna, když je taková dobrota..
Ahojte,
to by mě moc zajímalo, co budeme dělat přesně za 6 měsíců
![]()
ahojky holky, tak jsem v poradku doma, dovolenka byla super, uzila jsem si to, sice si moc neodpocinula, ale videla krasna mista,nakoupila pekne obleceni,a hlavne, meli jsme s manzelem super dovcu,uzili jsme se navzajem a bylo nam supr …
v pondeli me ceka tripl test, nevite jak se bezne ceka na vysledky?
A hlavne, jak se vam tu darilo?Doufam, ze me tu budou cekat jen dobre zpravy …
a jakto,ze nemame metriky?to se musi znovu zavest v novem miminu?
Ahoj Sluni, vítej zpátky. Metříky si zobrazíš v pravém rohu diskuze je zaškrtávátko „zobrazovat podpisy uživatelů“.
Dobré ránko,
vítej sluni zpátky…
Jestli si dobře pamatuju tak výsledky triplů byli do týdne, ale ne každej doktor ti řekne aby jsi si zavolala o výsledky, u mě to bylo tak že si mě objednal rovnou i na KO ve 20 týdnu a tam mi sdělil výsledky společně s ultrazvukem.
ženský vy všechny chrápete, přiznejte se dobrovolně a bez mučení ![]()
Petru: dobré ránko:-) já ne, já jdu koukat na kdopak to mluví…děsně dlouho jsem se těšila na to, že ten film (i když po stopadesáté) uvidím, až to bude u mě aktuální
![]()
No teď jsem tu tv akorát zapla a koukám na to taky…
Te´d se tady bavím jak zvrací ![]()