Poradna duly
Jana Čurdová
Pimpi určitě to zkus, už jsem byla dneska po třetí, jsem jak znovuzrozená…akorát místo krásnýho těhu břicha mám zase měkej špek…
![]()
Dala jsem si jí ráno hned po snídani asi v osm a v deset už jsem tento…pak v poledne a teď zase
![]()
Takže nedoporučuju jít někam třeba na procházku, asi by si to nestihla… ![]()
Ale já si teda dala plnou dávku, tři polévkový lžíce.
Dala jsem si to do čaje a docela se to dalo, ale neslaď si ten čaj, ona ta laktuloza je sladká jak cecina…
Tak jdu na to. Drž mi palce. Je to asi poslední možnost, jak si ulevit.
Držím palce…určo se povede a bude ti líp…
Teď už chápu chudáka babičku když jí nešlo jít na záchod jak chudák skuhrala…je to fakt hnus fialovej.
No já mám teď trochu strach. Jedu do nemocnice na návštěvu za těma kamarádkama, tak jen doufám že mě to nepřepadne někde po cestě ![]()
V listopadu se v poledne narodilo miminko, občas tam holkám nakouknu a trochu šmíruju, ani je neznám a je to nervák, co teprve až se rozrodíme my tady, to bude mazec až to budeme prožívat a psát si tad vzkazy že tahle a tamta porodila…
no to abychom se pak nějak propojily.. aby jsme si daly vědět,že rodíme ![]()
To jo no…holky na listopadu to mají udělaný tak že ta co je nejčastěji na příjmu tady, tak poslala všem svoje telefonní číslo a oni jí dají vědět že jeli rodit nebo že už je mimi na světě a ona to pak písne ostatním sem na emimino.
To byla Bettynka z mojí domovské diskuze
Takový strašidlo vystrašený, tak jsem ráda, že už to má konečně za sebou ![]()
Čauky ženy,
gratulujeme Bettynce… ta se má tý jo.
Já jsem dneska lemrouch (lenoch) nějak se nemůžu od rána rozhýbat. Zato Bíleček… asi jak se naučil sebou mrskat tak se s oblibou přemísťuje… cítím většinou trošku tlak a žaludek jak na vodě a za chvilku už mám tvrdší bříško napravo… a ještě včera byl nalevo. No a takhle za poslední týden třikrát. Dokážete to taky rozpoznat?
Kocunko - parádní fotka v profilu
taky to zkouším, ale nějak se mi to nechce načíst
Petrucho - super výkon… víš jak ne? ![]()
Pa pa všem pěknou neděli ![]()