Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
16.11.09 09:19

Jo a zlatá Háta děcka…jak jsem pročítala tu knížku od Knappové, tak to byly teprv sady: Hypolit, Hyacint, Grizelda, Gražina, Lukrécie atd :mrgreen:

Hátu chtěla mít maminka mojí kámošky a rozmyslela si to kvůli tomu, aby se jí děti ve škole neposmívaly ty Hnáto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 09:20

Tak moje sestra se jmenovala za svobodna Gotwaldová, pak se vdala za Vodu a pak se vdala za Ježka…taky dobrý co…

Moje mamka za svobodna Dolejšová, pak Gotwaldová a teď Bílá…

no jsem zvědavá co čeká mě :lol: :lol: :lol: no snad zůstanu u toho co mám teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 09:21

Petrucha - manžel je taky ze dvou kluků, takže tam by všichni chtěli holčičku a můj táta? Ten byl vždycky celej divej do kluka, ale teď pořád tvrdí, že já jsem byla tak dobrá parťačka na blbnutí, že doufá, že bude mít vnučku. (jinak já jsem jedináček)

žÍŽA - NO JÁ BYCH PRÁVĚ TAKY NĚJAK ZAPOJILA DO TOHO JMÉNA G. (Ježiši, to je svinská klávesa ten Caps Lock) :oops: pardon

Filad - co Anglický? Byly dneska? Já mám hlad jak herec… půjdu navštívit kantošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 09:23

Papay: Oni totiž ty taťkové nakonec děsně vyměknou, páč holky jsou prostě tatínkovi a zvlášť jedináčci (taky jsem) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 09:25

Ryb, tak to se da pochopit :lol: u nas v baraku bydli pan a jmenuje se Šamša …

Pap, ne ne dneska se jich vzdavam, dali jsme si s Martinkou croassant :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 09:26

Vy mi dáváte s těma příjmeníma :lol: Nováková je super!
Viděli jste Byl jednou jeden polda? A pamatujete si jak se jmenoval major? Tak tak jsem se jmenovala za svobodna. Vždycky, když to dávali v TV byla jsem středem pozornosti. Na VŠ mi říkali Václave. On byl ten major křestním Václav.
No a teď jsem Bílková. Taky žádnej vodvaz, ale co. Mám ho ráda, toho mýho velkýho Bílečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 09:28

Jdu do té kantýny, jinak pojdu na hlad. Zatím kočandy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 09:29

Bílková je dobrý :-) Já měla vysněný příjmení, který jsem dávala barbínám a panenkám a to bylo Klímová - vůbec nevím proč :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 09:30

Jo a Bíleček asi právě usnul… je klid, píchání ustalo. Spolehlivej jako hodinky (už 4-5 dní) 8-o :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 09:31

Papy tak proto ten bíleček…mě to pořád připomínalo moje příjmení za svobodna, tak jsem si říkala že asi budeš mít podobný…Víš jak mi říkají dodnes kamarádky a jejich děti…BĚLKA :lol: :lol:
Drží se mě to jako klíště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
16.11.09 10:02

Ahoj vespolek,
tak my měli super víkend v ČB :lol: Viděli jsme se se známými, zašli do hospůdky na oběd, večer trošku popili (no já trošičku, asi decku vína, manžel podstatně víc :mrgreen: )
Market, já v ČB dělala vysokou a kdyby se neobjevil ten můjh Mlaďoch, co jsem si ho pak vzala, žila bych tam dodnes. Je to nejlepší místo na život :lol:

Jahůdko, poslala bys mi taky heslo na ten mail, pls? :wink:

Ryb, tak já byla Nováková za svobodna :-D A nikdy mi nikdo nezkomolil příjmení :-D

Agáta je pěkná, dá se s ní pracovat :-D A na Hanychovou se stejně za pár let zapomene, tak bych se tím nenechala ovlivnit. Patricie u nás taky padla, ale zas moc nevím, jak by se jí říkalo :-? Moje vysněná je Tonička, ale tu mi prostě manžel nechce povolit, u něj vede Valerie. Ale já mám pořád vnitřní tušení, že to bude malej Olda. Jo a dneska se kamarádce narodil Hyneček, to jsem byla nadšená, 4,5 hodiny porod, měl 3,7, žádnej drobek a bez nástřihu a šití :lol: 8-o Ale už je to teda druhý dítko, tak asi i proto.

Na pohyby pořád čekám, ale já je i u Jindřišky měla snad až po 20. tt, tak si asi ještě počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 10:05

Nettie Patricie by se mohla komolit jako Pat, Paty, Páťa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
16.11.09 10:21

Ahoj holky, tak jsem zpět a s úspěchem jsem si zažádala o nový řidičák. Ani neměli žádný kecy - což se divím.
Jinak k těm příjmením. Já jsem měla hezký příijmení - Kučerová. Teď co jsem se vdala, tak jsem Mičechová a je to děs. Pořád říkám manželovi, že mi zkazil jméno. Za svodobna jsem nemusela nikomu jméno do telefonu hláskovat a teď to dělám pravidelně.
Já jsem teď dojela těstoviny ze včerejška a jdu vařit. Dostala jsem chuť na lednivky s rýží. A pak se vrhnu na úklid ledničky. Vypadá to tam jak po boji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
16.11.09 10:41

no já jsem Kudrnáčová :-D a jestli si jednou vezmu přítele,budu Řezníčková :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 10:43

Netti - malej Olda :lol: to je pěkný. Mě se líbí na kluka Toník, ale opět mi do toho někdo hodil vidle, že? Hele já si pamatuju, jak jsem jela dělat přijímačky na VŠ do Budějek :lol: Taťka byl v Litvínovicích na vojně, takže jsme jeli o den dřív a on mě protáhl všema putikama… skončili jsme, jak jinak, v Masnejch krámech na budvárku a druhej den jsem s kockou jak sviň psala větný rozbory. Ale udělala :lol: Nakonec jsem na pajďák nešla a vybrala si 2 jiné školy. (Ostravu a Prahu) Přejížděla jsem jako magor. Zlatý Budějovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí