Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
16.11.09 10:46

A porod 4,5 hoďky jo? Tak to je balada. To bych si taky nechala líbit. Jak to zařídit :think:

Kocunka - Obě jména jsou vtipný :-D (neboj v dobrém) Taky mi přijdou klasické české. A malé bude Řezníček/Řezníčková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
16.11.09 10:49

Ahoj holky, tak jsem vás dočetla :-) celý víkend jsem byla nějak mimo. Husa byla vynikající a koláčky ještě tlačim. No ale práce to bylo nad hlavu, nějak mne dřív všechno oddělá. Ty jo zá vám závidím, že už máte nějakou představu o jménech já zatím vůbec nevím :-(

Jahůdko tak soubory v mailíku jsou super, už jsem je všechny přelouskala :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 10:49

Kámoška vdaná není a asi ani nebude, tak to budou mít půl na půl … - … Akorát nevím které příjmení bude první. Asi je to fuk, ale když to bude holčička budou jí muset na sešity přidělat kolonku, aby se jí tam vešel podpis. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
16.11.09 11:02

To se mi moc nelíbí, když má ženský dvě příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
16.11.09 11:06

Pap,asi Kudrnáč/Kudrnáčová.. na svatbu nemáme a dlouho mít nebudeme,tak abych mu ve škole podepisovala sešity stejným příjmením,jako má ono… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 11:10

Pimpi - No jo no, každý podle svého gusta. když jsou trubičky a nedokážou se dohodnout. Ale je fakt, že mě by asi taky vadilo, kdyby se Bíleček jmenoval po manželovi a já jinak. No ještě, že to máme vyřešený. :-)

Viky - :mavam: právě čtu porodní plán a doby porodní… zajímavé. Ovšem mám obavu. :think: se zbláznim.

Jo a chtěla jsem se zeptat… máte v plánu chodit na těhu cvíčo? Já už jsem se byla ptát a cvičíme každé pondělí večer, a pak poslední dva měsíce taky jednou týdně, ale ve středu. Asi do toho půjdu. Když nic jiného dozvím se tam plno věcí ( hlavně úlevové polohy při kontrakcích a dýchání a tak) Možná je to blbost, já nevím.. no to jsme my prvorodičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 11:11

Kocunka - No zrovna jsem to psala… taky bych to asi nedala, kdyby se jmenovalo jinak než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
16.11.09 11:14

Pap taky přemýšlím nad tím cvičením a vůbec nevím. Kdy je vlastně dobrý s ním začít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 11:20

Já chci chodit plavat, ale nemám s kým a samotná se nedonutím :cry:

Na začátku těhu jsem párkrát byla s kámoškou, ale ta už za měsíc rodí, tak mám smůlu…ale bylo to super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
16.11.09 11:22

Tak to já se v zimě do bazíku nějak pravidelně nedonutím…je mi pořád strašná kosa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 11:33

Holky jako to cvičení bych spíš brala jako fakt cvičení, třeba tu těhu jogu nebo něco takovýho. Já chodila v prvním těhu na předporodní kurz a k tomu bylo jednou týdně cvičení, ale jen 10 lekcí dohromady. A to mi přišlo teda úplně zbytečný, řešili se tam právě ty úlevový polohy a dýchání, stejně jsme z toho měli akorát s kámoškou srandu, tam ležet na zemi a funět jak lokomotiva mi přišlo fakt ftipný…no a pak u porodu jsem teda nepoužila absolutně nic, manželovi dotyky, jako že masáž mi byli strašně nepříjemný, nemohl na mě ani mluvit :o)
No a dýchání jsem nějak ukočírovala sama od sebe, prostě jsem nějak instiktivně věděla jak mám dýchat a by mi to ulevilo. Takže pokud máte dost pohybu normálně tak cvičení nepotřebujete. Já že jsem lemra líná a hrozně kynu tak jsem si říkala že by to nějakej pohyb chtělo. Myslím že nejlepší je to plavání, ale zase se bojím že v bazénu nastydnu nebo si odnesu jako je u mě zvykem nějakou kožní chorobu. Takže plavat přes zimu určitě chodit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 11:37

Si právě taky myslím, že budu mít u porodu svejch starostí dost a na nějaký cvíčo si asi ani nevzpomenu, ale chodit budu… už pro ten pocit. A plavčo? To mám naplánované po novém roce (to už budu doma) 1× týdně dopoledne sama a pak možná vždycky v neděli s manžou (on chodí kvůli sauně a whirpoolce) a nebo s kamarádkou a jejím 8 měsíčním synem… jezdí 1× týdně do velkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 11:38

Jako masakr jak jsem četla ty doby porodní… si fakt neumím představit, že tam budu každejch 5 minut chcípat bolestí třeba 16 hodin. Pomooooc. jako vy jste v klidu? Mě jebne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 11:39

A musím se pocholubit… už mám trošku bříško :-D (pod špekem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 11:40

Vy už musíte mít pupky jako péés :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie