Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5394
16.11.09 13:14

Viky: já už jsem z toho na mrtvicu..když se ráno probudím, mám pusu plnou šupin a čelo a bradu plný jebáků..

Papaya: metřík mám zatím asi správně. Ale myslím si, že budurodit až v červnu..podle UZV jsem v 10+4tt.
Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak uvidíme, jak na tom budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
16.11.09 13:16

No, je pravda, že některý holky se tu už dlouho neukázali..Asi na nás prdí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 13:18

Boci - jo tááák, já myslím, že jste určitě něco dohnali…Bíleček byl na začátku taky mladší cca o 14 dní, pak to dohnal a byl jen o 4 dny a teď už je datum porodu stejnej jak podle PM tak podle UTZ. Ale stačí 3 dny přenášení a červen to jistí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.11.09 13:21

ahoj holky
boci -a nebo mají jiné starosti :wink: a nebo se domnívají se, že mimču nedělá dobře sedět celý den u PC :mrgreen:

já byla dnes na KO, jsem přes včerejší špinění a trochu krve na toaleťáku, bolestem břicha a návštěvě pohotovosti OK i mimča, mám průkazku :dance:

ad cvičení, mám nakázáno odpočívat, takže u mě cvičení nehrozí, budu ráda,když budu moci chodit, protože chůze mi dělá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
16.11.09 13:22

Pap: jsem zvědavá..
V těhu průkazce mám zatím 27.5.09
Chtěla bych spíš rodit v květnu, tak jak jsem se narodila já, ale mám takové tušení, že to bude až v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 13:24

Boriska - teda mě z tebe trefí šlak! 8-o Ale jsem ráda, že to dopadlo tak jak to dopadlo a gratuluju k průkajdě! Co se stalo? Z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
16.11.09 13:25

Borisko: a nebo :-)
Já bych to taky měla omezit, jsem už ale pěkně závislá.. 8-o
Tak ještě, že jste v pořádku!!! gratuluju k průkazce!!! Tak hodně odpočívej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 13:26
Papaya píše:
Jinak, koukala jsem po netu na takový ty důležitý věci… a fakt zírám. Asi budeme muset vykrást banku. Monitor dechu Nanny 2000,– Chůvičky 2000,– Odsávačka mléko 2500,– Lehátko (houpací) 2000,– To se tatouch pos** až mu to řeknu. potřebovala bych aby nám s těmahle dražšíma věcma pomohli tchánovci… naši kupujou kočár, a budou ty vánoce :wink:

Papayo neblázni, tyhle věci se dají pořídit za půlku…třeba lehátko jsem měla z mimibazaru použitý, bylo jak nový a za 350 kč…odsávačka od Aventu stála 1500,– nová, ale taky se dá pořídit použitá. Chůvičky stačí úplně oyčejný do 800,– já měla od sencoru za 450,– a sloužej skvěle. Fakt nemá cenu bláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.11.09 13:28

papayo - asi to byl důsledek mého sobotního uklízení, to jsem dr. raději ani neříkala, nebo by mě bacil,neb mi už předtím kladl na srdce,abych se šetřila :oops: - prostě praskla cévka, od té doby klid, a bolesti břicha se samozřejmě na pohotovosti ztratily :mrgreen: , dr. byl naštěstí hodný, všechno pořádně prozkoumal, pečlivě nám mimča ukazoval, vypadalo to skoko jako druhý NT :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
16.11.09 13:29

Petru: to je vlastně pravda!
Budem se muset po něčem poohlídnout!

Jdu strouhat mrkev a jabka..zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 13:29

Petrucha - každopádně si nechám poradit od zasloužilé matky. Ale odsávačku chci novou. A chůvičky s větším dosahem - kvůli domku a kočáru na zahradě a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 13:31

Jé Borisko tak ještě že je vše ok.
No s tím sezením u PC je to fakt, já jsem normálně závislá na emiminu. Ono je to taky hodně tím že se nedá jít moc ven, kdyby bylo léto nebo aspoň jaro tak mě tady neuvidíte. To jsme pak furt někde v čudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 13:31

Boriska - tak už buď hodná ju? Radši bordel než tragédie. Mě asi taky praskla cévka po tom UTZ minulý týden… sice byl přes břicho, ale dítěto se tam hrozně mlelo a skákalo. Ale téměř okamžitě to bylo OK.

Boci - čauky králíku, pěkně strouhej.

Já jdu taky něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 13:34

Papy oni ty chůvičky mají dosah slušnej, já taky bydlím v RD a máme velikou zahradu a funguje to bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
16.11.09 13:46

Borisko, to je mooc dobře že je všechno o.k. jak píše Pap radši neuklizeno než nějaký problém. Šetři se :palec: já to taky o víkendu nějak přeháněla a dnes na to peču a flákám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí