Poradna duly
Jana Čurdová
Petru: je fakt, kdyby bylo hezky, tak se budu taky víc pohybovat venku. Ale jelikož jsem na neschopence a mám se šetřit, tak mi nezbývá nic jinýho než sedět na sedačce s noťasem na klíně.
Holky..to je táák dobrý ta mrkev a jabko(pěkně zakápnuto citrónkem)..už jsem to neměla několik let. A teda pomlaskávám si a navíc s dobrým pocitem, že prospěju i mímu:-)
Boci to jsem si udělala nedávno, nastrohaný jablko a mrkvička a citronova stava…mnam
Boci - mrkev s jablíčkem - to jím pořád
už nějaký ten týden,ale holky, z mých ranních nevolností už se 3 dny po sobě staly podvečerní nevolnosti, tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál ![]()
Tý jo holky mě se zase udělalo na oku brutální ječný zrno. Trpím na to často, ale jelikož je na to spolehlivá jen jedna mastička a je to hroznej driák, tak to teď nesmím. Vypadám jak když mi někdo dal přes hubu, oko nateklý jak blázen.
Holky to je mazec v podolí se narodilo miminko před porodnicí v sanitce, nestihli to do vnitř…to musel být zážitek ![]()
Týý vole holky, tak jsem se bála, že se do šatů nevlezu přes břicho a ono prd, nevlezu se přes prsa
Kdo by to byl do těch mých lentilek pod kobercem řek…ale šaty se povolily a všechno je ok.
Až na to, že jsem se tam teda málem složila, tak snad nebudu omdlívat i na svatbě…
![]()
Boci jo je, píšou že to zvládli v pohodě.
Ryby tak aspoň budeš mít hezkej dekolt, s kopečkama a žlábkem ![]()
Neboj, snad to nebude s tím kolabsem na svatbě tak horký. Hlavně se pořádně najez, ať ti pak není nějak šoufl z hladu. Bude to v pohodě uvidíš.
RyBANA píše:
Týý vole holky, tak jsem se bála, že se do šatů nevlezu přes břicho a ono prd, nevlezu se přes prsa![]()
Kdo by to byl do těch mých lentilek pod kobercem řek…ale šaty se povolily a všechno je ok.Až na to, že jsem se tam teda málem složila, tak snad nebudu omdlívat i na svatbě…
![]()
Se z Vás picnu
![]()
Ryb: pošli fotku šatiček..jsem zvědavá:-)
Přítel si teď taky užívá mých prs..byly to kůzlátka, ale už nejsou:-) ![]()
Boci: já bych ráda, ale nikde ty šaty na netu nejsou a sebe v nich jsem taky nefotila…byl to jasnej výběr ![]()
Hodím sem fotky rovnou z akce
však už je to v sobotu, takže to bude za chvilku ![]()
Holky, už se to tu asi probíralo, ale mám si sebou na screening něco brát (jako třeba ručník, brokovnici nebo tak něco?)
![]()
Mimo manžela, toho už mám ![]()
Ryb: to už je v sobotu??? Ty brďo!!! Tak to jo..to už vydržím:-)
Hlavně to vydrž ty a hezky si to užij:-)
Žižo: tak to bylo dobrý
![]()