Poradna duly
Jana Čurdová
holky díky, tak to s tím stlačením a uvolněním budu muset vypozorovat, teď je to totiž OK a nevidím v tom rozdíl
, třeba vím, že mě to píchá v určité poloze, když pololežím, když si sednu rovně, tak ne ![]()
já pro mimča vydržím cokoliv, jen ať se bobci drží! ![]()
tak se zácpou problém nemám,ale jestli se u toho porodu pos… tak to bude hroznej trapas ![]()
Kocunko nebude, oni jsou na to zvyklí a tobě to v tu chvíli bude úplně víš kde
![]()
Kamarádka se u toho potento a manžel jí pak u šití na celej sál povídá…a víš že jsi se u toho posrala? A ona na to ne asi nevím, ale je mi to u prdele…to cituju ![]()
petruš - to je manžel na zabití
, ještě že jí to v tu chvíli bylo jedno
Já z toho taky měla hroznej strach, ale nakonec si myslím že v tom stavu co jsem byla by mi to fakt bylo šumák, hlavně že je prcek venku a nic jinýho tě nezajímá… ![]()
No on je trochu na zabití, bych ho asi praštila…debilní dotaz fakt…
čaute prditka ![]()
Prdíte? Ja jo..a mám strašnou zácpu
to bude zas hemeroidu ![]()
No jinak na NT dopadlo vše ok a malý je užasný nebo mala..pohlaví samo neuměl určit prý se to ani nedá v tom 13týdnu je to neurčité až za měsíc by mohl mi říct co to bylo ale manža říka že tam viděl pindu:D
no nevim… Byl tam semnou a byl z toho všeho hotový doktor byl užasný a vše nám vysvětloval a ukazoval ![]()
Takže zas mám menší klid duše ![]()
Petro a představ si že si měla pravdu muj prdola má ted 7,7 cm..takže těch 13 fakt nemohl mít
ja nevím co jsem to slyšela za rozměr
takže dávam chvost mezi nohy ![]()
Du uspat prcka pak se ještě behem večera ozvu
pa pa
Petru,no to bych ho asi zabila.. to je jak ta hláška z románu pro ženy (jak ti to tam čvachtalo) to je fakt na ránu… ![]()
No holky vy se smějete, viz romám pro ženy…ale mě to můj bejvalej fakt řekl, jako né úplně stejně jako v tom filmu…ale tak nějak podobně a šíleně se tomu smál…
to byl začátek konce
![]()
renet: to je super - je potřeba těch dobrých zpráv co? ![]()
jinak nervičky pěkně pracujou ![]()
Ren - supeeer velka gratulka…
Holky ja se z vas tady asi po.eru
![]()
Ryb no to ja prave neco podobnyho chtela jeste jako pripsat, ale ta prevence je dobra
![]()
Ženy vy jste ale kopyta praštěný
![]()
Já chci taky prevenci, u mě to nějak nefunguje ![]()