Poradna duly
Jana Čurdová
Jé tak tenhle kočárek pro dvojky má moje známá, mají ten oranžový. Vypadá fakt super a je prej dost lehkej teda v rámci možností.
Holky já se loučím, pádím k našim, ať tady netrčim celý den sama… Všem přeju krásný den!
ahoj holky,
carrinko - já teprve uvidím, co bude za kočárek,já si počkám, až je holky z mé domovské diskuse vyzkoušejí-teď všechny dvojky odrodily, takže za půl roku už budou mít ev. připomínky nebo chvály
ten zánět je naprd,
mě taky neopouští, a jestli jsem k tomu teď vyfásla ty hemeráky, tak potěš pánbůh, jsem zvědává na to užívání, které už by vlastně teď mělo začínat ![]()
a co se týče peněz, některé holky už spočítaly, že UM pro jedno dítko vyjde na 2500 za měsíc, takže pro 2 jen 5000,– Kč, když nekojíš, takže já jsem klidná a vyrovnaná a na své narozeniny v květnu budu chtít samé praktické věci pro mimča
Ja se v noci vzbudim snad kazdou noc, nekdy se mi podari to hned zase zaspat, nekdy ne…
Je holky ja taky sleduju jak se v tom ci onom mesici rodi…
to prozivam s nima… za chvili se presuneme na prosinec ![]()
Já už bych taky chtěla duben
protože to my dvojky budeme mít už za sebou a budem se jen kochat zprávičkama, že květinky rodí
Budeme vám tu dělat oporu ![]()
Bori - já už mám ten easy walker vyzkoušený, mají ho 2 kamarádky a nemůžou ho vynachválit, sice si ze začátk stěžovali na polohování sporťáku, ale má to jiný výhody, kvůli kterým by ho neměnili… je dobrý se kouknout i na diskuze na dvojcata.cz, tam to taky dost komentují - tenhle patří mezi nejdražší, ale je hodně lehký a mi ho k nám do terénu fakt potřebujeme… táhnou 30kg kočár + váhu dětí si nedokážu představit - tenhle má s korbičkama 17kg, tak to bude o nějakých pár kilo míň a myslím, že budu ještě ráda…
Já začínám sepisovat, co už pro mimísky mám (hodně mi toho nechala bráchova žena - nejen to, co jsem jí pro dětičky nakoupila, ale i vše ostatní), takže budu dokupovat jen sváteční oblečení a co mi bude chybět - na doma toho bude až až…
Fili já spím na přeskáčku - jsou dny, kdy nezamhouřím oči… a pak mám zase co dělat, abych se vůbec ráno probrala ![]()
Carri, no hele ja bych mohla jit klidne ted hned spat… jsem totalne vyrizena
![]()
To věřím - já si říkám, že nesmím, takže vydržím a až po obědě (který teda nevím, jestli dám
) si lehnu a zabořím to cca na 2 hoďky… ještě že dneska jdou pohádky ![]()
Jdu kuchtit - brokolicovou polívku (tu zkusím) a manžílkovi k tomu plátek s bramborem a dušenou kapustičkou - to miluje, bude nadšený… chudák je totiž od rána na stavbě a snaží se dodělat základy, abychom tam mohli s mimískama co nejdříve bydlet ![]()
holký pomoc já zase špiním…tak jsem si naordinovala klid na lůžku a ascorutin a duphaston, ten ale nevím jestli teď mám brát nebo né když už jsem v druhým trim.? No hlavně že tady píšu ráno jak už je riziko za mnou…fakt jako super
Peti tak radeji lehni a ani se nehni…je to jenom spineni? A nechces si pro klid duse dojet na pohotovost?
je to jenom špinění, hnědý jakoby výtok…uvidím ale kdyby se to nějak rozjelo tak pádím na pohotovost…
a mohl by mi někdo vysvětlit jak to že vždycky když začnu špinit tak je státní svátek nebo víkend? Jako plašit na pohotovosti se mi teda nechce, kdybych mohla ke svý mudře…si na ní snad vyžebrám telefoní číslo…
Tak snad to nic nebude … teda hele ty ty svatky nejak nemusis ze ne
![]()
no fakt že ne…jako kdybych ebyla těhu a byla v práci tak je ráda mít budu, ale takhle.....