Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
17.11.09 17:22

Jj manžel se staral celej den a odpoledne s ním byla venku mamka, před chvilkou přišli. Já se dneska nehorázně válím, až asi na dvacet minut u plotny s tím rizotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
17.11.09 17:25

Hoooooolkyyyyyy pomooooooc co jsem komu udelala, uz jsem se zase :poblion: uz nechci :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 17:32

Filad soucítím s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
17.11.09 17:56

filad, jako správná kámoška ti nabízím, že 1× to :poblion: vezmu za tebe, já jsem zatím s čistým štítem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
17.11.09 18:01

Holky kujuuu :lol: :lol: Zizo, hele radeji nechtej ani jednou, taky jsem si myslela, ze jako jeden muj cestny zachodovy zasek a konec… prdlajs :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.11.09 18:03

Filad chudáčku, soucitím s tebou… já už mám konečně klid ale byl to teda boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
17.11.09 18:08

Ja uz chci mit taky kliiiiid :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 18:40

holký já jsem dneska tak brutálně unavená…uááá
ještě že Adámek jde za chvilku spinkat a já upadnu na hubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
17.11.09 18:57

Ahojda,

zdravím ve sváteční večer :-D Já mám opět válendo grando, protože tu byla celý den mlha jako míko a občas poprchávalo. K obědu bramboračka a špagety, pak peocházka po městě (byli jsme koupit zmrzku a ananas) No a jinak pohádky a knížka. No balada, ale tímhle stylem by ze mě brzy byla pořádná matrona.

Petruš - buď v klídečku… něco ruplo, jak se mimís mrská, ale raději to nepokoušej a odpočívání zdar.

Filad - s tebou soucítím, matko, jelikož to co jsem zažila v pátek a pak v sobotu mi úplně stačilo. Těď už mám zase klídek a doufám, že víc jak 1× za měsíc se to opakovat nebude.

Renet - :mavam:

no všem vám :mavam: :huban: kočičky!

Jo a prdelky, kdyby vás napadla nějaká vánoční inspirace… na dárečky (letos to musí být co nejlevnější a účinné) tak jsem jedno ucho. Fákt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
17.11.09 19:25

Ahoj holky, tak jsm se na vás došla zase podívat, ale nedočtu vás, jako skoro 40 stran fakt nedávám :-(
Já začala pomalu pracovat. Dnes byla v práci porada, tak jsme dostali všichni zjeba, až teda na mě. Já měla omluvenku za nemoc :-) Ale kromě šéfa, nikdo neví za jakou. A to jsou tam samý chlapy :-)
Jéé, pořád mě trápí hlad, přemýšlím nad mrkvovým salátem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 19:29

Zdravím tě marcis…
jste nějaký moc pracovitý, makat i ve svátek 8-o
Tak to s tou prací radši moc nepřeháněj. Jen tak zlehka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
17.11.09 19:29

Papy,s těma dárkama taky vůbec nevím..
Petru,už je ti líp?
Marcis,to se neptaj?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
17.11.09 19:32
kocunka píše:
Papy,s těma dárkama taky vůbec nevím..
Petru,už je ti líp?
Marcis,to se neptaj?? :-D

no moc nebyl čas :-) Jeden se zeptal, v kuchyňce když jsem byli samy, tak jsem mu to prozradila, ale ostatní se neptají, tak to neví :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 19:33

Jj už jsem v pohodě, jak ležím už nešpiním.
Ty dárky teda taky nějak nevím. Teda vím, ale jen manžovi a Adámkovi. Manža dostane novej mobil, nějak mu odchází a Adámek dřevěnou vláčkodráhu s mašinkama na baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
17.11.09 19:36

no já dárky taky nějak nevím, ale zatím ěm to netrápí. Mojemu už mám peněženku co si asi 2 roky přeje, taky mi naznačil že mu došla voňavka, abych to vyřídila ježíškovi a ještě jsem mu nechala na sklenici vyrýt: „Miláčku, mám tě ráda jako omáčku.“ To je takové naše heslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí