Poradna duly
Jana Čurdová
Jj manžel se staral celej den a odpoledne s ním byla venku mamka, před chvilkou přišli. Já se dneska nehorázně válím, až asi na dvacet minut u plotny s tím rizotem.
Hoooooolkyyyyyy pomooooooc co jsem komu udelala, uz jsem se zase
uz nechci ![]()
filad, jako správná kámoška ti nabízím, že 1× to
vezmu za tebe, já jsem zatím s čistým štítem......
Holky kujuuu
Zizo, hele radeji nechtej ani jednou, taky jsem si myslela, ze jako jeden muj cestny zachodovy zasek a konec… prdlajs
![]()
Filad chudáčku, soucitím s tebou… já už mám konečně klid ale byl to teda boj
holký já jsem dneska tak brutálně unavená…uááá
ještě že Adámek jde za chvilku spinkat a já upadnu na hubu…
Ahojda,
zdravím ve sváteční večer
Já mám opět válendo grando, protože tu byla celý den mlha jako míko a občas poprchávalo. K obědu bramboračka a špagety, pak peocházka po městě (byli jsme koupit zmrzku a ananas) No a jinak pohádky a knížka. No balada, ale tímhle stylem by ze mě brzy byla pořádná matrona.
Petruš - buď v klídečku… něco ruplo, jak se mimís mrská, ale raději to nepokoušej a odpočívání zdar.
Filad - s tebou soucítím, matko, jelikož to co jsem zažila v pátek a pak v sobotu mi úplně stačilo. Těď už mám zase klídek a doufám, že víc jak 1× za měsíc se to opakovat nebude.
Renet - ![]()
no všem vám
kočičky!
Jo a prdelky, kdyby vás napadla nějaká vánoční inspirace… na dárečky (letos to musí být co nejlevnější a účinné) tak jsem jedno ucho. Fákt nevím ![]()
Ahoj holky, tak jsm se na vás došla zase podívat, ale nedočtu vás, jako skoro 40 stran fakt nedávám ![]()
Já začala pomalu pracovat. Dnes byla v práci porada, tak jsme dostali všichni zjeba, až teda na mě. Já měla omluvenku za nemoc
Ale kromě šéfa, nikdo neví za jakou. A to jsou tam samý chlapy ![]()
Jéé, pořád mě trápí hlad, přemýšlím nad mrkvovým salátem ![]()
Zdravím tě marcis…
jste nějaký moc pracovitý, makat i ve svátek ![]()
Tak to s tou prací radši moc nepřeháněj. Jen tak zlehka.
Papy,s těma dárkama taky vůbec nevím..
Petru,už je ti líp?
Marcis,to se neptaj?? ![]()
kocunka píše:
Papy,s těma dárkama taky vůbec nevím..
Petru,už je ti líp?
Marcis,to se neptaj??
no moc nebyl čas
Jeden se zeptal, v kuchyňce když jsem byli samy, tak jsem mu to prozradila, ale ostatní se neptají, tak to neví ![]()
Jj už jsem v pohodě, jak ležím už nešpiním.
Ty dárky teda taky nějak nevím. Teda vím, ale jen manžovi a Adámkovi. Manža dostane novej mobil, nějak mu odchází a Adámek dřevěnou vláčkodráhu s mašinkama na baterky.
no já dárky taky nějak nevím, ale zatím ěm to netrápí. Mojemu už mám peněženku co si asi 2 roky přeje, taky mi naznačil že mu došla voňavka, abych to vyřídila ježíškovi a ještě jsem mu nechala na sklenici vyrýt: „Miláčku, mám tě ráda jako omáčku.“ To je takové naše heslo ![]()