Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
17.11.09 09:17

Jéje tak to je nepříjemné, ale snad to bude v pohodě a nějakou aspoň roční pauzu ti dají.
Nebo si pro jistotu nechat zamrazit vajíčka? Tak to měla kamarádka, aby nemusela hned těhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 09:19

Marketko ty už týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.11.09 09:20

No Petru, na to jsem se ptala a to u mě kvůli jiným gynekologickým operacím a problémům není reálné :-( . Tak snad to dopadne dobře normální cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.11.09 09:21

Petru to jsem bystrá což? Ještě že tě mám :-D !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 09:24

Jé tak to budem držet palce ať to dopadne. A jak dlouho vám trvalo udělat tohle mimi? Jestli je to moc vtěrná otázka tak na ní neodpovídej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.11.09 09:29

No Petru, hrozili mi umělým oplodněním, hormonální léčbou apod. a nakonec se povedlo měsíc po vysazení antikoncepce :palec: . Doktor mi řekl, že to je v mym případě fakt zázrak, tak snad to tak bude i při druhym. Beru to tak, že mě straší nejhoršíma variantama, abych na to byla případně asi připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 09:33

No vidíš to…já zase si myslela jak jsem zdravá, jak manžel je v pohodě a pak se osm měsíců nedařilo a začala jsem mírně plašit. Do toho měl manžel zánět varlat a zjistili mu varikokélu tak jsem už pomalu začala hodně plašit. No a najednou to bylo. A manželovi jsem to oznámila tak že jsem volala a říkám, tak brouku spermošky nejsou přehřátý…a on na to, jak to víš? A já no asi že jsem těhotná :lol: :lol: :lol: a on cožéééé???, a já no že jsem těhotná ty trubičko moje. NO byl z toho úplně vedle, on asi plašil že je něco v nepořádku u něj víc jak já. To mi řekl až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.11.09 09:40

:lol: :lol: :lol: Petru to je hezký oznámení těhotenství!!!
Jo, ono to je asi nepředvídatelný, to já jsem byla smířená se všim, vůbec jsem nepočítala s tim, že by se to mohlo povést nějak brzy, nemyslela jsem na to…a bylo to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.11.09 09:46

Dobré ránko, ještě jsem vás ani nedočetla a už se válím…Se toho sopla snad bojí…Ty máš ale kotouče…se z vás pose… :lol: :lol: :lol: :lol: :palec: :palec:

jdu dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.11.09 09:54

Petru gratuluju k II trimestru :palec:
Marti kočárek je fakt úžasnej, ale ta cena uf uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 09:55

Ženýýý na listopadu se zase rodí…to je nervák :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
17.11.09 10:05

Čau Květinky :-)

Já vůbec nezvládám… Snažím se opět dočíst, ale protože je mi pořád zle, tak spíš polehávám a vy jste k tomu PC snad přišitý :mrgreen: , protože těch stránek, co musím dočíst, je nepočítaně :wink:

Já musela včera na gyndu, mám šílenej zánět, takže mi udělal zrovna kontrolu a nafasovala jsem čípky a krém a mažu :andel:

Holky, já když koukám na náš vybranej kočár, tak si myslím, že už jsme měli dávno šetřit, protože pro dvojky jsou to teprve pálky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
17.11.09 10:10

Tak to je náš vybraný kočárek pro mimísky :-)
http://www.kocarky.cz/…ker-sky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 10:11

Carrinko to je teda síla, ty si to teda užíváš…tak přeju ať je to co nejdřív dobrý a můžeš konečně užívat požehnaný stav.
No jsme tu některé mírně závislé :lol:
Vrhnu se asi na pečení toho cukroví at furt nesedím u toho compu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.11.09 10:14

Viky, když on je tak krááásnej, že už jinej nechci :lol: , hlavně se fakt super ovládá.

Carri, to je pravda…u vás to bude teprve pálka za ten kočárek. Ale je parádní!

Petru, počkej až to takhle pofrčí u nás :-D

Příspěvek upraven 17.11.09 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí