Poradna duly
Jana Čurdová
Jéje tak to je nepříjemné, ale snad to bude v pohodě a nějakou aspoň roční pauzu ti dají.
Nebo si pro jistotu nechat zamrazit vajíčka? Tak to měla kamarádka, aby nemusela hned těhotnět.
No Petru, na to jsem se ptala a to u mě kvůli jiným gynekologickým operacím a problémům není reálné
. Tak snad to dopadne dobře normální cestou…
Jé tak to budem držet palce ať to dopadne. A jak dlouho vám trvalo udělat tohle mimi? Jestli je to moc vtěrná otázka tak na ní neodpovídej.
No Petru, hrozili mi umělým oplodněním, hormonální léčbou apod. a nakonec se povedlo měsíc po vysazení antikoncepce
. Doktor mi řekl, že to je v mym případě fakt zázrak, tak snad to tak bude i při druhym. Beru to tak, že mě straší nejhoršíma variantama, abych na to byla případně asi připravená.
No vidíš to…já zase si myslela jak jsem zdravá, jak manžel je v pohodě a pak se osm měsíců nedařilo a začala jsem mírně plašit. Do toho měl manžel zánět varlat a zjistili mu varikokélu tak jsem už pomalu začala hodně plašit. No a najednou to bylo. A manželovi jsem to oznámila tak že jsem volala a říkám, tak brouku spermošky nejsou přehřátý…a on na to, jak to víš? A já no asi že jsem těhotná
a on cožéééé???, a já no že jsem těhotná ty trubičko moje. NO byl z toho úplně vedle, on asi plašil že je něco v nepořádku u něj víc jak já. To mi řekl až později.
Petru to je hezký oznámení těhotenství!!!
Jo, ono to je asi nepředvídatelný, to já jsem byla smířená se všim, vůbec jsem nepočítala s tim, že by se to mohlo povést nějak brzy, nemyslela jsem na to…a bylo to ![]()
Dobré ránko, ještě jsem vás ani nedočetla a už se válím…Se toho sopla snad bojí…Ty máš ale kotouče…se z vás pose…
![]()
jdu dočíst
Petru gratuluju k II trimestru ![]()
Marti kočárek je fakt úžasnej, ale ta cena uf uf
Čau Květinky ![]()
Já vůbec nezvládám… Snažím se opět dočíst, ale protože je mi pořád zle, tak spíš polehávám a vy jste k tomu PC snad přišitý
, protože těch stránek, co musím dočíst, je nepočítaně ![]()
Já musela včera na gyndu, mám šílenej zánět, takže mi udělal zrovna kontrolu a nafasovala jsem čípky a krém a mažu ![]()
Holky, já když koukám na náš vybranej kočár, tak si myslím, že už jsme měli dávno šetřit, protože pro dvojky jsou to teprve pálky…
Tak to je náš vybraný kočárek pro mimísky ![]()
http://www.kocarky.cz/…ker-sky.html
Carrinko to je teda síla, ty si to teda užíváš…tak přeju ať je to co nejdřív dobrý a můžeš konečně užívat požehnaný stav.
No jsme tu některé mírně závislé ![]()
Vrhnu se asi na pečení toho cukroví at furt nesedím u toho compu.
Viky, když on je tak krááásnej, že už jinej nechci
, hlavně se fakt super ovládá.
Carri, to je pravda…u vás to bude teprve pálka za ten kočárek. Ale je parádní!
Petru, počkej až to takhle pofrčí u nás ![]()
Příspěvek upraven 17.11.09 v 10:15