Poradna duly
Jana Čurdová
petruš - pokud tam není krev, tak bych zalehla a někdo říká ascorutin - na zpevnění cévek(ten nevím, když se podle příbalovky v těhu nemá - a dr. na pohotovosti mi řekl, že ho brát nemám), s duphastonem nemám zkušenost, ale utrogestan nic nezkazí, nenamáhala ses nějak více? neboj, to bude dobrý, už jsme opravdu daleko, to mi napsal i můj ex dr. z CARu ![]()
ascorutin mi dával mudr i v minulým těhu na špinění…prej to vlstně je jen jakýsi vitamín který zabraňuje krvácení, no a ten duphaston jsem slupla taky…ležím v posteli a čumím na prince a večernici.
petruš - právě - mi to přijde absurdní, že ten ascorutin se oficiálně nemůže, a všichni ho doporučují a cpeme ho
- já si v ne taky zobla, jo a podbříšku tě nebolí, že? tak ti snad pohádka zvedne náladu
a přestane tě špinění strašit ![]()
když ono zase je na spoustě léků napsáno že se v těhu nesmí a pak ti je mudr předepíše, oni to tam mají pro sychr…no ale furt platí pravidlo že čím míň léků tím líp…
Dobré poledne,
Petu drž se a odpočívej. Třeba to bude jenom tak jak u minulého těhu. Přece jak píšeš už jsi druhý trimestr. Netahala jsi něco těžkého?
Tak mě ještě napadá, že jsem někde četla, že se to občas stane v II. trimestru v termínu, kdy měla přijít menstruace - tak šup a počítej. Mělo by to pak být jenom jednorázový (1 den).
Jo a ještě jak někdo asi před 120 stránkama psal o té poukázce na slevu 20% na lamaze hračku z toho prenatal boxz - a jak někdo říkal, že ji tam neměl (jenom na nanny ) - tak ona je v tom časopise HAPPY BABY BOOK, na 75.stránce ale platí jen do konce roku.
Hezké sváteční odpoledne.
Nějak tento íkend nestíhám.
Ale dočteno mám.
Jdu s malou dovařit oběd. Tak zatím.
PETRO, odpočívej.
Tak jsem se právě pěkně nacpala. Jestli platí jste to co jíte, tak.....jsem pěkný prase. Dělala jsem řízečky vepřový smažený na sádle a brambůrky…toto vedu teda, ale bylo to výýýýýýýborný.
Dneska je u nás krásně, 16 stupňů
Chudáček drahá polovička, je zalezlej v kanclíku a učí se na zítřejší zkoušku ![]()
Ahoj holky,
to je dneska nudaaaa…:) uvažuju co bych podnikla koho bych pozvala na navštevu nebo ke komu bych se dneksa vtěrkla ![]()
my jsme měli obalovanej květák.. od tý paní,co u ní bydlíme.. hééééééč ![]()