Poradna duly
Jana Čurdová
Jupiiiiiii prehodil se mi obraaaazek
![]()
(i kdyz teda jsme mladsi, ale to je jen technicka)
Příspěvek upraven 17.11.09 v 08:50
Petru, dík za radu! Taky doufám, že už v zimě bude mimi ve sporťáku, ale tak ptám se co by kdyby náhodou, abych mu pak nemusela prostřihovat v kočárku díry na nohy…sama zkušenosti nemam. Chudák Adámek, ale s tim soplem, jak se bojí jsem se musela smát ![]()
Filad…ahooooj!
Už jsem měla absťák!!! Jak se máte s beruškou?
Market, jsme v poho, dneska me teda opet zdravi zaludek … asi mi jako preje „hezkej“ den …
No a Martinka mi tu opakuje reklamu na Schwarzkopf (ci jak se to pise)
Filad čauuu…
ježíš bych spala…jsem zase dneska třikrát vstávala k adovi. To dítě se rozhodlo že mě potrénuje na mimi nebo co.
Dobr dán ![]()
Ha málem jsem tu byla v 1 v noci, ale nakonec jsem to zaspala ![]()
Market: ten kočár vypadá výborně, přesně to co s emi líbí
má teda jednu (bohužel pro mě velkou) nevýhodu - a to je ta cena…jsou jak šílení z těma cenama
Petru: já tu demenci přenesla i na Richarda
večer mi říká, týý jo ty máš ale kotouče
(nevím na co myslel před tím, ale teď myslel prsa) a já na něj: jo tak Kočoute,jo?
no debata jak u debilů…
Ryyyyyb
kurna tohle mi deeevciny po ranu nedelejte .. malem jsem se utopila v dzusu … jo jinak jsme se v noci zase malem sesly ![]()
Ženy teda když vás čtu tak jsem fakt ráda že netrpím nespavostí, no aspoň něco se mi vyhlo. Stalo se mi snad za celou dobu dvakrát že se mi nechtělo chrupkat. Jinak já teda spím jak medvěd brtník.
Filad, žaludek tě trápí jo? Kurňa už by to mohlo pomalu přestat ty nevolnosti … já to teda musim zaklepat, ale už mam klid. Sice mi teda nechutná všechno, ale aspon už nevolám po ránu do pekel ![]()
Ryb dík, ta cena je sice trosku vyssi, když k tomu ještě dokoupíš tu autosedačku a blbinky jako tašku a tak, tak je to něco přes dvacet, ale tak je to naše první mimi, tak ať se má neee
? A taky tajně doufám, že by mi vydržel i na druhý mimi, ze zdravotních důvodů mi je doktoři doporučují hned po sobě. Navic jsem potřebovala nějakej sportovní teréňák a tenhle nám vyšel fakt nejlíp ze všech.
Market a jak moc po sobě ty dětičky plánujete? Já jen že pak se ti může stát že budeš potřebovat sourozeneckej kočár a to by ti tenhle byl na prd.
Jé já dneškem vstoupila do druhého trimestru…jéééé
Zbohem rizikové období
![]()
Hned je veseleji po takovém důležitém datu…
Jooo, Petru…to zatím radši neřeším. Hrozí mi, že mi vezmou vaječníky, ale jak dlouho to vydrží, to se teprve uvidí, doufám že mi nějakou pauzu mezi miminkama nechaji, jinak zešílim
![]()
A kdyby to muselo byt nejak extra rychle po sobe, tak to tak holt bude a kočárky se tomu přizpůsobí, to je to poslední …
Aha Petru, tak to už jsem taky ve II. trimestru. Ty jo ja jsem fakt informovanost sama
![]()