Poradna duly
Jana Čurdová
Kocu, jj, presne tak… porod se rozbehl tak rychle, ze sice k porodnici dojeli, ale dovnitr ji vezli uz s mimiskem v naruci… pry jim pomohla porodni asistentka, ktera zrovna sla do prace ![]()
Viky myslím že nemusíš mít strach že bys nestihla dojet do porodky
![]()
Jak jsem psala že jsem včera v porodnici potkala tu spolužačku tak ta prej stihla jen zazvonit u dvěří porodnice a už ze sebe svlíkala honem kalhoty a šlo se na věc, prej ani tričko si nestihla sundat…ale to byla už druhorodička, bych taky brala takovej fofr ![]()
Ahoj ženy, tak jsem se právě probrala(vzbudil mě hlad). Jsem poslední dobou nějak víc unavená..nejradši bych dojedla a spat znovu.
Ryb: jenže já v té sedačce trávím celej den, občas akorát odběhnu na záchod a do kuchyně pro něco k snědku. A jelikož děláme každej týden velkej nákup, tak mám zásoby doma a nikam nemusím.
Hrůza se mnou..partner je ze mě trochu na mrtvicu..ani se mu nedivím. Teď mě čeká žehlení a vůbec se mi nechce..bléé.
Modrou Indulonu můžu vyzkoušet..paní mi sice řekla, že to nemám promašťovat, že je to pak horší, ale když to její mazání nepomáhá, tak zkusím tvoji radu.
Se fakt do dneska musim smat svoji inteligenci… volam na vsechny strany a ptam se - to uz je onooooo???? - a pak jak sedim s manzou na hajzliku a bulim, ze nikam nepojedu, ze se bojim
![]()
Kobli, ja na ty koutky teda ted take trpim dost (uz to mam taky nejaky ten patek)… jinak vzdy kdyz jsem chytla nejakej chcip tak tohle byl prvni priznak… a pouzivam na to ten klasicky cisty jeleni luj… ten v te bile tubicce
jj Filad to jsi psala to si pamatuju, promiň ale to mne fakt pobavilo
![]()
Viky, to se vubec neomlouvej… fakt jako ja kdyz si na to vzpomenu tak si rikam jaky jsem pako streleny … hele to teprve byla komeeeedie
![]()
Filad: ![]()
Jsem zvědavá sama na sebe..bojím se, že budu hysterčit a nespolupracovat.
A dík za radu ohledně koutků..taky vyzkouším:-)
tak teď prej ve zprávách říkali,že se na trutnovsku nepouští do nemocnic na návštěvy,že je všude chřipka a to bych nebyla já,abych to taky neměla.. podle těch příznaků jsem jasná…